• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

دلنوشته مجموعه دلنوشته‌های آواز سکوت دیروز | Aby کاربر انجمن یک رمان

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
نام اثر: آوازِ سکوتِ دیروز
نام نویسنده: آبی «زینب.م»

مقدمه:
چه راز سربه‌مهر و تاریکی است در کشاکشِ ماندن و نماندن! دیده‌ام آدم‌هایی را که در خاکسترِ شعله‌های عشقِ ناکامشان، دست و پا می‌زنند؛ در پیِ بارقه‌ای از امید، یا ذره‌ای مهر، یا حتی لحظه‌ای توجه از آن سو. اما فقط من می‌دانم؛ همیشه نمی‌توان به یک رابطه، به یک خاطره، به یک «آن‌چه بود» فرصتِ دوباره داد. برای چه؟ تا مگر بیشتر بسوزم و خاکستر شوم؟ نه... من از جنسِ آن‌هایی نیستم که در اشتباهِ ماندن، خود را وقف کنند و هویتشان را در میانِ غبارِ روزهای نرفته گم سازند. من به دنبالِ درسِ این خاکسترها خواهم بود، نه سکونت در میانشان و در این‌جاست که سکوت گذشته‌ام را به آواز در میاورم.

آخرین ویرایش
امضا : im.Aby

Your Pluto

پرسنل مدیریت
سرپرست دانشکده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
26/1/21
ارسالی‌ها
3,303
پسندها
17,558
امتیازها
46,773
مدال‌ها
34
  • مدیر
•| بسم رب القلم |•
آنچه از دل برآید، لاجرم بر دل نشیند...

IMG_1050.webp
نویسنده‌ی عزیز، بی‌نهایت خرسندیم که دلنوشته‌های زیبایتان را در انجمن «یک رمان» به اشتراک می‌گذارید.
خواهشمندیم پیش از پست‌گذاری و شروع دلنوشته‌، قوانین بخش «دلنوشته‌های کاربران» را به خوبی مطالعه بفرمایید.

قوانین بخش دلنوشته‌ی کاربران"
پس از گذشت حداقل ۲۰ پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Your Pluto

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
به این می‌اندیشیدم که آیا زمانه واژگون نخواهد شد؟ آیا روزی نخواهد آمد که تو، جایِ من بنشینی و نقشِ آواز سکوت دیروز را بازی کنی؟ آن‌گاه، قلم در دست بگیری و برایِ التیامِ زخم‌هایِ دلِ خویش، از هیچ تلاشی فروگذار نکنی.
و من، همچون تو، خود را به تجاهل بزنم؛ با ظاهری مغرور، ابتدا تو را پس بزنم و سپس، با عشقی پنهان، به سویِ تو گام بردارم. هربار که به سمتم می‌آیی، فخر بفروشم و راهم را کج کنم؛ مدام ذهنت را درگیرِ وجودم سازم و نگذارم از من، دور شوی؛ اما خود، در فاصله‌ای نامعلوم، از تو دور بمانم.
می‌دانی؟ آرزو می‌کنم روزی فرا رسد که آن‌کس که خیالش از عشقش آسوده است، تنها تو نباشی؛ بلکه هر دو، به این اطمینانِ شیرین دست یابیم.

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
هر رابطه‌ای، بر پایه‌یِ شرط و شروط بنا شده است! اگر زنگ بزنی، او نیز پاسخ خواهد داد. اگر پیامی فرستی، جوابت را خواهد فرستاد. اگر دلتنگی‌ات را ابراز کنی، او نیز دلتنگی‌اش را نشان خواهد داد.
اما افسوس که این عشقِ بی‌قاعده و بی‌کران، از این قانونِ جهان‌شمول، مستثنی است. گویی همین که بفهمد دل به کسی باخته‌ای، بارِ سفر برمی‌بندد و در افقِ ناپیدا، ناپدید می‌شود.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
پیش از این، شیفته‌یِ میزهایِ کافه بودم. بهانه‌ای دلنشین برایِ نزدیک‌تر شدنِ ما؛ جایی که من، رو در رویِ تو، فرصت می‌یافتم تا تمامِ اشعارِ ناگفته‌یِ دنیا را، یک‌باره بر زبان آورم.
و تو، با لبخندی که گویی تمامِ حواسش به من بود، چنان می‌نمودی که گویی تنها گلِ سرخِ در میانِ علفزاری انبوه هستم.
آه... کاش تو تنها حسرت و سکوت بودی، نه اشتباهی که نباید رخ می‌داد که حال، سکوت گذشته تبدیل به فریادهای جان‌سوز در این سان گردد!

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
خطا کردن، خودِ خطا نیست؛ ماندن در ورطه‌ی خطا است که حقیقتِ اشتباه را رقم می‌زند. و این خطاها، چه بسا که ریشه در تار و پودِ پیچیده‌ی احساساتِ ما، یا نادیده‌گرفتنِ ندای عقل، یا شاید در تلاطمی از هر دوی این‌ها داشته باشند. تنها دلخوشی‌ام این است که من، تنها کسی نباشم که از دلِ اشتباهاتِ کودکانه و حماقت‌هایِ دیروزم، دانشی برمی‌گیرد و نویدِ خوشبختیِ بی‌کران را به خویشتنِ امروز می‌دهد. ای کاش تنها نباشم در این جستجو... . چرا که دست یازیدن به زخم‌هایِ ناسورِ گذشته، هیچ ارمغانی جز دردی جانکاه برایِ دلِ خسته‌یِ ما به همراه نخواهد آورد.

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
قهقهه‌ی بی‌خیالی بر لب‌ها، آن‌گاه شکوفا می‌شود که چشم دل، از نگاهِ گذشتگان برگیرد و بر عزیزانِ حال، بوسه‌ی مهر زند. آن زمان که حسرتِ حرف‌هایِ بر زبان رانده و نرانده، جایِ خویش به آرزویِ خوشبختی برایِ همگان سپارد. رسیدن به این نقطه، عطرِ رهایی می‌پراکند. آری؛ زمانی که دیگر سایه‌هایِ دیروز، قامتِ امروزت را در بر نگیرند و تو تنها در خلوتِ شب، در آغوشِ گل‌هایِ بالشِ خویش، دور از چشمِ ناظران، دل به دریا بسپاری و سخن بگویی؛ آنگاه است که فهمیده‌ای، بالیده‌ای و بزرگ شده‌ای، سکوتت را بلند فریاد میزنی!

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
اوجِ دلدادگیِ ما، در همان لحظه‌ای بود که زمزمه می‌کردم «من می‌روم». می‌دانستی که پس از این حرف، در دلِ آشوبِ تو، موجی از نیاز به مهر و عشقِ بیشتر را برمی‌انگیزم. و اگر قصدِ رفتن در دل داشتم، بی‌خبر می‌رفتم.
آه... اما این بار، رفتن، عمدی نبود؛ تو خود، اشتباهِ من شدی و حال تنها می‌توانم آوازِ سکوت دیروزم باشم.

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
ای کاش چون تو بودم!
عاشق می‌کردم، اما در وفایش نمی‌ماندم؛ دلتنگ می‌کردم، اما هرگز به سویش نمی‌شتافتم. می‌گذاشتم در تبِ عشقِ من بسوزد و تمامِ روح و روانش را در بازیِ بی‌رحمانه‌یِ خود، به تاراج برم... .
آری، ای کاش چون تو بودم!
ادعا می‌کردم که تمامِ شهر، در آرزویِ من است و تو باید شکرگزاری کنی که حتی پاسخی به سلامت می‌دهم؛ و بی‌اعتنا به مسئولیتِ عشقی که بر دوشم است، هر دم و هر لحظه، زخمِ زبانش می‌زدم.
ای کاش چون تو بودم!
در اوجِ وابستگی‌اش، عهد و پیمان‌هایمان را بر هم می‌زدم و با بی‌تفاوتیِ محض، سرنوشتِ او را به ورطه‌یِ هلاکت می‌سپردم... .

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,885
پسندها
9,541
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
زیباترین درس‌ها را در کورانِ سختی‌ها آموختم؛ آموختم که صبر، خودِ ایمان است و خویشتن‌داری، عبادتی بی‌بدیل.
دانستم که ناکامی، تنها تأخیری است در مسیرِ رسیدن؛ نه شکستی ابدی. و خندیدن، نیایشی است که نباید برای همیشه از یاد برد. چرا که اگر خنده را فراموش کنم، ناکامی دوباره سدِ راهم خواهد شد و خویشتن‌داری‌ام را درهم خواهد شکست؛ در آن زمان، گمان نکنم تنها به آواز سکوت‌هایم بسند کنم.

آخرین ویرایش
عقب
بالا