نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد دلنوشته سرخ‌تر از سیاه | میم.هویار کاربر انجمن یک رمان

HOOYAR

ویراستار آزمایشی
سطح
9

ارسالی‌ها
225
پسندها
1,978
امتیازها
11,713
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
بسمه تعالی
نام اثر: سرخ‌تر از سیاه
نام نویسنده: میم.هویار
ژانر: اجتماعی
مقدمه:
من شنیده‌ام و یا شاید که دیده‌ام؛ گاه، سیاهی اقبال ما، از سرخی خون ماست و گاه، سرخی تقدیر ما، از سیاهی چشم‌های ماست. چنان گویم که اگر روزی سیاه‌بخت گشتی، هرگز برای آن تقدیر نجنگ که سرخ‌‌تر از سیاه خواهد شد‌.​

امضا : HOOYAR

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
4,027
پسندها
10,120
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سلام
بنظر من نام دلنوشته با محتوای اون همخوانی داشت؛ اما نویسنده می‌تونست در انتحاب اون خلاقیت بیشتری نشون بده.
برای بخش مقدمه، مفهوم آن زیباست و تشبیهی که در عبارت «گاه، سیاهی اقبال ما، از سرخی خون ماست و گاه، سرخی تقدیر ما، از سیاهی چشم‌های ماست» به کار رفته‌ست بسیار پُربار و خاص است؛ اما نویسنده برای جذاب‌تر شدن آن، می‌توانست تکرار کلمات مثل "گاه و سرخی" را کمتر کند و جمله رو جمع و جورتر! در عین حال در صورت نیاز به این تکرار، از کلمات هم‌معنی آن‌ها استفاده کند. برای مثال می‌تواند بگوید:
«گاه، سیاهی اقبال ما، از سرخی خون ماست و گلگونی تقدیر ما، از تیرگی چشم‌هایمان!»
در این صورت حذف به قرینه‌ی لفظی‌ام رخ می‌دهد و بارِ ادبیاتی دلنوشته بالا می‌رود. نویسنده همین روال را می‌تواند در بخش‌های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : .Mobina.

HOOYAR

ویراستار آزمایشی
سطح
9

ارسالی‌ها
225
پسندها
1,978
امتیازها
11,713
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
سلام
بنظر من نام دلنوشته با محتوای اون همخوانی داشت؛ اما نویسنده می‌تونست در انتحاب اون خلاقیت بیشتری نشون بده.
برای بخش مقدمه، مفهوم آن زیباست و تشبیهی که در عبارت «گاه، سیاهی اقبال ما، از سرخی خون ماست و گاه، سرخی تقدیر ما، از سیاهی چشم‌های ماست» به کار رفته‌ست بسیار پُربار و خاص است؛ اما نویسنده برای جذاب‌تر شدن آن، می‌توانست تکرار کلمات مثل "گاه و سرخی" را کمتر کند و جمله رو جمع و جورتر! در عین حال در صورت نیاز به این تکرار، از کلمات هم‌معنی آن‌ها استفاده کند. برای مثال می‌تواند بگوید:
«گاه، سیاهی اقبال ما، از سرخی خون ماست و گلگونی تقدیر ما، از تیرگی چشم‌هایمان!»
در این صورت حذف به قرینه‌ی لفظی‌ام رخ می‌دهد و بارِ ادبیاتی دلنوشته بالا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : HOOYAR
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] tavan