متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگه میترسی نیا!!!!

• نویسنده موضوع Sam in
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 233
  • بازدیدها 4,517
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Aisa Hami

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
825
پسندها
17,296
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
خب بیاد احضار ش کنه
فعلا تازه این موضوع رو فهمیده وایناروهم شخصا به من نگفته داشت با عمم حرف میزد من هنذفری تو گوشم بود آهنگو استوپ کردم به حرفاشون گوش کردم
اگه ب خودم گفته بود میرفتم بش میگفتم

Aisa Hami

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
825
پسندها
17,296
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
من خودم به شخصه سرم واسه این کارا زیاد میخاره
منم همین طور البته تا چن وقت بعدشم تو تنهاییام یادش بیفتم سکته رو میزنم خخ

SHAB

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
548
امتیازها
3,513

ryhneae

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
1,949
پسندها
35,458
امتیازها
84,373
مدال‌ها
27
امضا : ryhneae
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aisa Hami

SHAB

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
548
امتیازها
3,513

Sam in

کاربر انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
259
پسندها
5,068
امتیازها
21,773
  • نویسنده موضوع
چند سال پیش وقتی کوچیک بودم دختر فامیلمون اومد خونمون
بعد منو اون و مامانم سه تایی رفتیم حیاط فکر میکنم ساعت دوی شب بود
برگشتیم بالا و خوابیدیم بعد صبحش مامانم تعریف کرد که دیشب خواب دیده بابام یکم اونورتر خوابیده بعد مامانم میخواست بیدارش کنه هرچی صداش میکرد بیدار نمیشد اینم میره نزدیکتر میبینه خوده بابامه اما دستش یه جور دیگست یه حالت عجیب غریب به جای انگشت یه چیز تیز داشت
بعد توی خود خواب فهمید که جنه اما هرکار میکرد صداش در نمیومد که چیزی بگه و از خواب بیدار بشه
بعد فهمیدیم جن زده شده
خب این احتمال وجود داره که بختک باشه من چند بار بختک رو تجربه کردم مثلا نمیتونستم خودم رو تکون بدم یا حرف بزنم ولی بعد يه دفعه احساس کردم سبک شدم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sam in

کاربر انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
259
پسندها
5,068
امتیازها
21,773
  • نویسنده موضوع
من هم خودم دیدم و هم تو شهرستانمون چون بغل کوهه چند بار دیده شده .من شنیدم که هرکسی نمی تونه ببینه.قدرتشو نداره.و شنیدم که اگه ادم ترسی از اونا داشته باشه به سراغشون میاد.میگن اگه یه جن بگیری میتونی هر کاری که بگی رو برات انجام بده.
خب اره اما باید مراقب باشی جن مسلمون باشه و گرنه اگه جنش شرور باشه و غیر مسلمان اون تو رو کنترل میکنه و حتی عزیت هم میکنه

Sam in

کاربر انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
259
پسندها
5,068
امتیازها
21,773
  • نویسنده موضوع
نظر شخصی من اینه که حن وجود ندارن..البته این نظر شخصی‌منه... فک کنم همه میدونین قانون جذب چیه... یا میدونین فضای تخیل انسان چه قدر بزرگه.. بالاخره همه یجریان ها از یه حایی شروع میشن مککنه یه دفر تخیل قوی داشته... یا انقدر به این موضوع ها فکر کرده که برش وقعی به نظر رسیدن.. وگرنه گذاشتن چاقو زیر سر اصلا ایده ی موبی نیس.. جنه میگه «وااای این چاقو داره نرم پیشش منو میکشه»..نمیشه که به نظر من همش خرافاتن...بازم میگم که این نظر منه!
بله من به نظرت احترام میزارم و تا حالا برای خود من اتفاق نيفتاده که بگم نه حتما میان سراغ آدم ولی خب من بعضی وقت ها فکر میکنم وقتی بشر انقدر پیشرفت کرده و به چیز های عجیبی دست یافته خب شاید جن ها هم بتونن کمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like

Sam in

کاربر انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
259
پسندها
5,068
امتیازها
21,773
  • نویسنده موضوع
معمولا می گن قانون جذب چیزی که با تلقین کردن خودت باورات به حقیقت می پیوندن دقیقا خودمم نمی دونم چه چیزیه ولی اگه جنا وجود نداشتن خدا دلیلی نداشت که سوره ای به نام جن توی قران بنویسه
آفرين این که سوره جن هست يه دلیل داره و من خوندم که بعضی ها با همین سوره که هفت بار در جای تاریک و خلوت جن گیری میکنن

• Like

Sam in

کاربر انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
259
پسندها
5,068
امتیازها
21,773
  • نویسنده موضوع
منن یه کتابی خوندم میگن جنا ته مونده غذای ادما رو میخورن و جاهایی هستن که ادما کمتر باشن بعدشم بعضیا با ایمان و بعضیا بی ایمون اند به هر حال اصلا دوست ندارم باهاشون رو به رو بشم مخصوصا وقتی خوندم که به جا پا سم دارن به هر شکلی هم درمیان
اطلاعات ت کاملا درسته اما در مورد ته مونده غذا شک دارم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا