متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگه میترسی نیا!!!!

• نویسنده موضوع Sam in
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 233
  • بازدیدها 4,507
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,543
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
من هم خودم دیدم و هم تو شهرستانمون چون بغل کوهه چند بار دیده شده .من شنیدم که هرکسی نمی تونه ببینه.قدرتشو نداره.و شنیدم که اگه ادم ترسی از اونا داشته باشه به سراغشون میاد.میگن اگه یه جن بگیری میتونی هر کاری که بگی رو برات انجام بده.

امضا : mrywm

ryhneae

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
1,949
پسندها
35,457
امتیازها
84,373
مدال‌ها
27
چند سال پیش وقت کوچیک بودم دختر فامیلمون اومد خونمون
بعد منو اون و مامانم سه تایی رفتیم حیاط فکر میکنم ساعت دوی شب بود
برگشتیم بالا و خوابیدیم بعد صبحش مامانم تعریف کرد که دیشب خواب دیده بابام یک اونورتر خوابیده بعد مامانم میخواست بیدارش کنه هرچی صداش میکرد بیدار نمیشد اینم میره نزدیکتر میبینه خوده بابامه اما دستش یه جور دیگست یه حالت عجیب غریب به جای انگشت یه چیز تیز داشت
بعد توی خود خواب فهمید که جنه اما هرکار میکرد صداش در نمیومد که چیزی بگه و از خواب بیدار بشه
بعد فهمیدیم جن زده شده
:eek::eek::oops::oops:

امضا : ryhneae

سالخورده و گربه اش

کاربر فعال
سطح
27

ارسالی‌ها
947
پسندها
19,437
امتیازها
42,073
مدال‌ها
36
خخخخ.نمیشه به همه انگ جنزدگی زد که. خوب میدونی بابا حسن از همه چیز جلوتر خبر داشت.یه بار یادمه یکی از بچه هاش به اسم عسی یکی از رنگ های قلبش چند وقتی بود که بسته شده بود و بیمارستان بود.
چند روز بعدش دیدم با حسن یه گوشه نشسته و داره گریه میکنه:عسی...آ عیسی م خار ریکا ...خـــداا(عیسی...عیسی پسر خوب من...خدا)
گفتیم:چرا دارین گریه میکنین؟
چیزی نگفت و به گریه کردنش ادامه داد.
چند روز بعدی فکر کنم حدود یه هفته بعدش عیسی مرد
شمالی هستند؟:/

امضا : سالخورده و گربه اش

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
امضا : tosha

سالخورده و گربه اش

کاربر فعال
سطح
27

ارسالی‌ها
947
پسندها
19,437
امتیازها
42,073
مدال‌ها
36
چقدر وحشتناک

امضا : سالخورده و گربه اش

SHAB

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
548
امتیازها
3,513
از نظر من جنا وجود دارن چون اطرافیانم خودشون دیدن تعریف کردن برا م کی چی شده

سامیار زاهد

نویسنده ادبیات
سطح
5

ارسالی‌ها
1,133
پسندها
50,842
امتیازها
61,573
مدال‌ها
4
نظر شخصی من اینه که حن وجود ندارن..البته این نظر شخصی‌منه... فک کنم همه میدونین قانون جذب چیه... یا میدونین فضای تخیل انسان چه قدر بزرگه.. بالاخره همه یجریان ها از یه حایی شروع میشن مککنه یه دفر تخیل قوی داشته... یا انقدر به این موضوع ها فکر کرده که برش وقعی به نظر رسیدن.. وگرنه گذاشتن چاقو زیر سر اصلا ایده ی موبی نیس.. جنه میگه «وااای این چاقو داره نرم پیشش منو میکشه»..نمیشه که به نظر من همش خرافاتن...بازم میگم که این نظر منه!

امضا : سامیار زاهد

سامیار زاهد

نویسنده ادبیات
سطح
5

ارسالی‌ها
1,133
پسندها
50,842
امتیازها
61,573
مدال‌ها
4
نظر شخصی من اینه که حن وجود ندارن..البته این نظر شخصی‌منه... فک کنم همه میدونین قانون جذب چیه... یا میدونین فضای تخیل انسان چه قدر بزرگه.. بالاخره همه یجریان ها از یه حایی شروع میشن مککنه یه دفر تخیل قوی داشته... یا انقدر به این موضوع ها فکر کرده که برش وقعی به نظر رسیدن.. وگرنه گذاشتن چاقو زیر سر اصلا ایده ی خوبی نیس.. جنه میگه «وااای این چاقو داره نرم پیشش منو میکشه»..نمیشه که به نظر من همش خرافاتن...بازم میگم که این نظر منه!

امضا : سامیار زاهد

SHAB

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
548
امتیازها
3,513
نظر شخصی من اینه که حن وجود ندارن..البته این نظر شخصی‌منه... فک کنم همه میدونین قانون جذب چیه... یا میدونین فضای تخیل انسان چه قدر بزرگه.. بالاخره همه یجریان ها از یه حایی شروع میشن مککنه یه دفر تخیل قوی داشته... یا انقدر به این موضوع ها فکر کرده که برش وقعی به نظر رسیدن.. وگرنه گذاشتن چاقو زیر سر اصلا ایده ی خوبی نیس.. جنه میگه «وااای این چاقو داره نرم پیشش منو میکشه»..نمیشه که به نظر من همش خرافاتن...بازم میگم که این نظر منه!
معمولا می گن قانون جذب چیزی که با تلقین کردن خودت باورات به حقیقت می پیوندن دقیقا خودمم نمی دونم چه چیزیه ولی اگه جنا وجود نداشتن خدا دلیلی نداشت که سوره ای به نام جن توی قران بنویسه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] tosha
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا