دفتر فراغت نویسندگان دفتر فراغت نویسندگان | نویسنده Sydney

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع amın
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 28
  • کاربران تگ شده هیچ

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
59

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
19,757
پسندها
84,711
امتیازها
96,979
مدال‌ها
193
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام خدا»
دفتر نویسنده(1).webp
این دفتر متعلق به کاربر گرام @Sydney است و هیچکس به جز ایشان اجازه‌ی ارسال زدن در این دفتر را ندارد.
کاربر عزیز، از اینکه محتوی دفترتان را با افراد انجمن به اشتراک می‌گذارید، کمال تشکر را داریم.

|مدیریت تالار سرگرمی|

امضا : amın
  • sparkle
واکنش‌ها[ی پسندها] Sydney

Sydney

ناظر رمان
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
995
پسندها
4,218
امتیازها
18,373
مدال‌ها
13
سال‌هاست که دارم برای نوشتن تمرین می‌کنم، یک عالمه آزمون و خطا، یک عالمه مطالعه، یک عالمه داستان‌هایی که راهی زباله‌دونی شدن، یک عالمه سروکله‌زدن با ایده‌های مختلف، مدت‌ها رایتر بلاکی، برای مدت‌ها روزانه نوشتن هزاران کلمه به‌شکلی دیوانه‌وار، دست‌وپنجه نرم‌کردن با کمالگرایی... و دقیقا یازده سال طول کشید تا بفهمم تنها روشی که روی من جواب میده و باعث می‌شه که از نوشتن دست نکشم، داشتن آلفا ریدره!
بزرگ‌ترین خوشبختی برای من پیداکردن دوستی بود که بلد بود نقد کنه، نقاط قوت و ضعفم رو بهم بگه، شخصیت‌هام رو کنکاش کنه و وفادارانه پابه‌پام جلو بیاد.
این روزها هرچیزی که می‌نویسم رو، حتی اگه فقط اندازه‌ی یک پست داستان کوتاه باشه، اول برای اون می‌فرستم و این‌جوریه که تقریباً هیچ روز من بدون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sydney

ناظر رمان
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
995
پسندها
4,218
امتیازها
18,373
مدال‌ها
13
طی یک ماه اخیر که دارم روی داستان کوتاهم کار می‌کنم، متوجه شدم که مرز بین یک کار زرد یا همون عامه‌پسند با کاری که برای این قالب بزرگ و بهتر از حدش باشه، گاهی خیلی باریکه. شخصیت من میره توی آشپزخونه و من می‌خوام اون‌جا رو برای مخاطب به تصویر بکشم؛ پس شروع می‌کنم به توصیف‌کردنش و بعد ناگهان می‌‌فهمم که دقیقاً جوری نوشتم که ازش متنفرم بدون این‌که خودم بدونم! راستش هنوز درست نفهمیدم باید چی‌کار کرد که از اون مرز نگذری؛ ولی طی نوشتن‌هام متوجه شدم که گاهی وقتی کنترل‌نشده می‌نویسی و خودت رو آزاد می‌ذاری، به مکان‌هایی هویت میدی که لازمش ندارن. اگه هر بار که می‌خوای فضاسازی کنی، شخصیتت رو جلوتر از مکانی که توش هست ببینی، احتمالش خیلی کمتره که اشتباه کنی.
توی مطالب آموزشی معمولاً میگن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sydney

ناظر رمان
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
995
پسندها
4,218
امتیازها
18,373
مدال‌ها
13
شروع یک داستان اون‌قدر برام فرسایشی و سخته که سه روزه دارم روش کار می‌کنم و هنوز نتونستم اولین صحنه‌اش رو کامل بنویسم. راستش یادم رفته بود اینو (╥_╥)

عقب
بالا