متون و دلنوشته‌ها متون و دلنوشته‌ها | دیاکو

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Eccedentesiast
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها بازدیدها 9
  • کاربران تگ شده هیچ

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
می‌گن چشم کسی که ظاهراً زیباست رو دوست داره، عقل کسی که درکش می‌کنه و می‌شناستنش رو دوست داره، قلب کسی که امنه و مهربونه رو دوست داره، روح کسی که شبیهشه رو دوست داره.
خواستم بگم با چشم و عقل و قلب و روحم عاشقتم.

امضا : Eccedentesiast

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
‏- می‌خوای درموردش حرف بزنیم؟
+ می‌خوام درموردش تا جایی که می‌تونم دور شم، ساکت شم و برم تو خودم.

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
گفتنش جرئت می‌خواست، ولی خب بهت اعتماد دارم و خواستم بگم که اینو بدونی. من از دار دنیا فقط تورو دارم؛ فقط تورو دارم که باهات حرف بزنم، فقط تورو دارم که منتظرت بمونم، دلتنگت بشم، نگرانت بشم و روی کارات حساس بشم. فقط تورو دارم که بهت فکر کنم، بهت پناه ببرم، یا نیاز داشته باشم هرکار می‌کنم و هرجا می‌رم تو باشی. ازت می‌خوام کنارم بمونی تا کنار هم پیشرفت کنیم، بخندیم، گریه کنیم و روزامونو شریک باشیم. چون اگه بری، دنیام خالی و حوصله بر می‌شه، چون اگه بری، نمی‌تونم یک زندگی خالی و حوصله بر رو ادامه بدم.

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
تمام شد عزیز من، نه دیگر اشکی مانده که برای تو بریزم، نه ذهنی مانده که به تو فکر کنم، نه قلبی که در آن ساکن شوی و نه نایی برای جنگیدن، بعد‌ تمام آن روز ها، من فرسوده، خسته و خالی شده ام.
حال اگر به سراغم بیایی و روبرویم‌ بنشینی و دم از پشیمانی بزنی، به تاریکی تمامی لحظاتی که بی تو گذشت قسم، تو را نخواهم دید.

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
بیا مثل بقیه نباشیم. بیا دنبال خوشیا بگردیم. غم خودش مارو پیدا می کنه. بیا به هم قول بدیم هرچی شد تهش همو داریم و نزنیم زیرش. بیا با خیال راحت بریم جلو. بیا توی این دنیا که نود درصد روابط به ماه نمی کشه انقد بمونیم تا چروکای پوست و موهای سفید همو ببینیم. بیا موقع دلخوریا حرف بزنیم دور نشیم. بیا احترام بذاریم، درک کنیم، پشت هم باشیم. بیا دروغ نگیم، راست بگیم تنبیه بشیم. بیا تمام همو بلد باشیم. بیا حرف “فقط خودت برای خودت می مونی.” رو نقض کنیم. بیا همون خودم برای من باش. بیا دستامو سفت بگیر و هیچ وقت ولش نکن. حیفی. نمی خوام نباشی.

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
او تلاش می‌کرد که حالش خوب شود و انسان شادی باشد، قدم می‌زد، می‌رقصید، گریه می‌کرد، با دوستانش وقت می‌گذراند، کتاب می‌خواند، سفر می‌رفت، اما هرچقدر که تقلا می‌کرد، باز هم چیزی از سنگینی قلبش کم نمی‌شد. انگار خلأ ای در او بود که با هیچ چیز پر نمی‌شد.

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
+ چرا یهویی رفتی؟
- یهویی نبود عزیزم؛ من دیگه جا برای بخشیدن تو نداشتم. من دیگه صبری برام باقی نمونده بود. عذرخواهی هات هر سری از سری قبل بی ارزش تر و بهانه هات هر سری از سری قبل تکراری تر می‌شدن؛ هرسری از سری قبل بیشتر از چشمم می‌افتادی و هر سری از سری قبل احساس بیشتری رو نسبت بهت از دست می‌دادم. تو کل احساس خوبی که‌ بهت داشتم رو از بین بردی. تو دیگه برای من جالب یا زیبا نیستی. من شجاعت پایان رو نداشتم و ممنونم که خودت با کارات، خودت رو حذف کردی.

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
غم انگیز ترین چیزی که آدم می‌تونه از خودش بپرسه اینه که "چرا اونقدری که من حواسم به همه هست، هیچ‌کس حواسش به من نیست."

Eccedentesiast

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
11,465
پسندها
49,000
امتیازها
96,873
مدال‌ها
59
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
بله. من آمادگی اینو دارم عزیز ترین افراد زندگیمو زیر سی ثانیه ترک کنم. چتای چند سالمو توی یک چشم بهم زدن پاک کنم. عکسایی که به جونم وصلنم همینطور. من آمادگی اینو دارم در لحظه هرچیزی رو در آن ثانیه آتیش بزنم و پشتم رها کنم و حتی خم به ابروم نیاد. من حتی حاضرم چیزای با ارزشم رو خودم از دست بدم، قبل اینکه از دست برن. زندگی رها کردن و حذف کردن چیزایی که قرار نیست‌ توی دنیای من باشن رو بهتر از هرچیزی به من یاد داده. وابستگی توی من مرده. هیچ رفتنی منو غافلگیر و غمگین نمی‌کنه.

عقب
بالا