L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 943 پسندها 7,053 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 29/3/24 #12,771 Delaram*☆♡ گفت خدا و وسیله هایی که خدا میفرسته... همین الان دوست داشتی کجا بودی؟ کلیک کنید تا باز شود... یه جای که آرامش باشه. قبل خواب بیشتر به چی فکر میکنی؟ امضا : L.latifi❁
Delaram*☆♡ گفت خدا و وسیله هایی که خدا میفرسته... همین الان دوست داشتی کجا بودی؟ کلیک کنید تا باز شود... یه جای که آرامش باشه. قبل خواب بیشتر به چی فکر میکنی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,522 پسندها 20,052 امتیازها 48,373 مدالها 34 29/3/24 #12,772 Jan.Sakht گفت یه جای که آرامش باشه. قبل خواب بیشتر به چی فکر میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... امروز رو چگونه گذروندم؟ فردا روچگونه بگذرونم که بهترازدیروزباشه وخطاب به خودم فرصت زیادی نیست دلی زود دیرمیشه خودت رو دریاب... وهمین سوال؟
Jan.Sakht گفت یه جای که آرامش باشه. قبل خواب بیشتر به چی فکر میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... امروز رو چگونه گذروندم؟ فردا روچگونه بگذرونم که بهترازدیروزباشه وخطاب به خودم فرصت زیادی نیست دلی زود دیرمیشه خودت رو دریاب... وهمین سوال؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 29/3/24 #12,773 Delaram*☆♡ گفت امروز رو چگونه گذروندم؟ فردا روچگونه بگذرونم که بهترازدیروزباشه وخطاب به خودم فرصت زیادی نیست دلی زود دیرمیشه خودت رو دریاب... وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر زیاد خسته نباشم اصولا به رویاهام از درس و کار و علایقم تا عاشق شدن و .... چی باعث میشه امید به زندگیت و از دست ندی؟ امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت امروز رو چگونه گذروندم؟ فردا روچگونه بگذرونم که بهترازدیروزباشه وخطاب به خودم فرصت زیادی نیست دلی زود دیرمیشه خودت رو دریاب... وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر زیاد خسته نباشم اصولا به رویاهام از درس و کار و علایقم تا عاشق شدن و .... چی باعث میشه امید به زندگیت و از دست ندی؟
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 943 پسندها 7,053 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 29/3/24 #12,774 ♡°DINA° گفت اگر زیاد خسته نباشم اصولا به رویاهام از درس و کار و علایقم تا عاشق شدن و .... چی باعث میشه امید به زندگیت و از دست ندی؟ کلیک کنید تا باز شود... هدفی که بخاطرش خلق شدم و اینکه اگر هیچکس نباشه خدا هست. مطالعه کردن بهت چه حسی میده؟ امضا : L.latifi❁
♡°DINA° گفت اگر زیاد خسته نباشم اصولا به رویاهام از درس و کار و علایقم تا عاشق شدن و .... چی باعث میشه امید به زندگیت و از دست ندی؟ کلیک کنید تا باز شود... هدفی که بخاطرش خلق شدم و اینکه اگر هیچکس نباشه خدا هست. مطالعه کردن بهت چه حسی میده؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,522 پسندها 20,052 امتیازها 48,373 مدالها 34 29/3/24 #12,775 Jan.Sakht گفت هدفی که بخاطرش خلق شدم و اینکه اگر هیچکس نباشه خدا هست. مطالعه کردن بهت چه حسی میده؟ کلیک کنید تا باز شود... زمان ومکان رو فراموش میکنم لذتی داره برام وصف ناشدنی وناب بهترین و نابترین دهه زندگیت؟
Jan.Sakht گفت هدفی که بخاطرش خلق شدم و اینکه اگر هیچکس نباشه خدا هست. مطالعه کردن بهت چه حسی میده؟ کلیک کنید تا باز شود... زمان ومکان رو فراموش میکنم لذتی داره برام وصف ناشدنی وناب بهترین و نابترین دهه زندگیت؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 30/3/24 #12,776 Delaram*☆♡ گفت زمان ومکان رو فراموش میکنم لذتی داره برام وصف ناشدنی وناب بهترین و نابترین دهه زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... فعلا بهش نرسیدم انگار ولی همین که خانوادهام و خدا رو دارم باز شکر موسیقی بیکلام چه حسی بهت میده؟ امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت زمان ومکان رو فراموش میکنم لذتی داره برام وصف ناشدنی وناب بهترین و نابترین دهه زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... فعلا بهش نرسیدم انگار ولی همین که خانوادهام و خدا رو دارم باز شکر موسیقی بیکلام چه حسی بهت میده؟
Taban_Art نویسنده افتخاری سطح 27 ارسالیها 1,516 پسندها 16,391 امتیازها 39,073 مدالها 39 30/3/24 #12,777 ♡°DINA° گفت فعلا بهش نرسیدم انگار ولی همین که خانوادهام و خدا رو دارم باز شکر موسیقی بیکلام چه حسی بهت میده؟ کلیک کنید تا باز شود... حس پرواز بعد از یه جنگ طولانی چشمات چه رنگیه؟ امضا : Taban_Art
♡°DINA° گفت فعلا بهش نرسیدم انگار ولی همین که خانوادهام و خدا رو دارم باز شکر موسیقی بیکلام چه حسی بهت میده؟ کلیک کنید تا باز شود... حس پرواز بعد از یه جنگ طولانی چشمات چه رنگیه؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 30/3/24 #12,778 Taban_Art گفت حس پرواز بعد از یه جنگ طولانی چشمات چه رنگیه؟ کلیک کنید تا باز شود... دورنگن سبز و قهوه ای خودت امضا : مارینا آروین
Taban_Art گفت حس پرواز بعد از یه جنگ طولانی چشمات چه رنگیه؟ کلیک کنید تا باز شود... دورنگن سبز و قهوه ای خودت
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,522 پسندها 20,052 امتیازها 48,373 مدالها 34 30/3/24 #12,779 ♡°DINA° گفت فعلا بهش نرسیدم انگار ولی همین که خانوادهام و خدا رو دارم باز شکر موسیقی بیکلام چه حسی بهت میده؟ کلیک کنید تا باز شود... حس وقتی روی اب خودت رو نگه داشتی وآروم فقط یک سکوت وبدنت فرو رفته در نابترین مایع حیات. ♡ نویسندگی یانوازندگی کدوم رو بیشتر دوست داری؟
♡°DINA° گفت فعلا بهش نرسیدم انگار ولی همین که خانوادهام و خدا رو دارم باز شکر موسیقی بیکلام چه حسی بهت میده؟ کلیک کنید تا باز شود... حس وقتی روی اب خودت رو نگه داشتی وآروم فقط یک سکوت وبدنت فرو رفته در نابترین مایع حیات. ♡ نویسندگی یانوازندگی کدوم رو بیشتر دوست داری؟
Taban_Art نویسنده افتخاری سطح 27 ارسالیها 1,516 پسندها 16,391 امتیازها 39,073 مدالها 39 30/3/24 #12,780 مارینا آروین گفت دورنگن سبز و قهوه ای خودت کلیک کنید تا باز شود... مشکی آخرین فیلمی که دیدی چی بود؟ امضا : Taban_Art