مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 30/3/24 #12,801 Delaram*☆♡ گفت دوتایی رو استفاده میکنم طلا خیلی بیشتر طلاسفید وزرد هردو بستگی به طرح وقالبش داره طلاسفید رو با نگین وسنگ خیلی دوس دارم. وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... طلا سفید مکانی که واسه خلوت کردن با خودت میری اونجا ؟ امضا : مارینا آروین
Delaram*☆♡ گفت دوتایی رو استفاده میکنم طلا خیلی بیشتر طلاسفید وزرد هردو بستگی به طرح وقالبش داره طلاسفید رو با نگین وسنگ خیلی دوس دارم. وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... طلا سفید مکانی که واسه خلوت کردن با خودت میری اونجا ؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,521 پسندها 20,044 امتیازها 48,373 مدالها 34 30/3/24 #12,802 مارینا آروین گفت طلا سفید مکانی که واسه خلوت کردن با خودت میری اونجا ؟ کلیک کنید تا باز شود... حرم مطهر خصوصا نیمه های شب ولی بیشتر اوقات اتاقم ویک غارکوچولوی باارزشکه باعث رشدم میشه ورهایی حتی با سختی، درد، رنج... وهمین سوال؟
مارینا آروین گفت طلا سفید مکانی که واسه خلوت کردن با خودت میری اونجا ؟ کلیک کنید تا باز شود... حرم مطهر خصوصا نیمه های شب ولی بیشتر اوقات اتاقم ویک غارکوچولوی باارزشکه باعث رشدم میشه ورهایی حتی با سختی، درد، رنج... وهمین سوال؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 30/3/24 #12,803 Delaram*☆♡ گفت دوتایی رو استفاده میکنم طلا خیلی بیشتر طلاسفید وزرد هردو بستگی به طرح وقالبش داره طلاسفید رو با نگین وسنگ خیلی دوس دارم. وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... از جواهرات استفاده نمیکنم. ولی طلای سفید با ترکیب طلای زرد تو حلقه خیلی زیباست به نظرم..) چه کاری همیشه دوست داشتی انجام بدی اما به دلیلی جلوی خودت رو گرفتی؟ میتونه مخالفت خانواده یا جامعه یا هرچی باشه اون دلیل... . امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت دوتایی رو استفاده میکنم طلا خیلی بیشتر طلاسفید وزرد هردو بستگی به طرح وقالبش داره طلاسفید رو با نگین وسنگ خیلی دوس دارم. وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... از جواهرات استفاده نمیکنم. ولی طلای سفید با ترکیب طلای زرد تو حلقه خیلی زیباست به نظرم..) چه کاری همیشه دوست داشتی انجام بدی اما به دلیلی جلوی خودت رو گرفتی؟ میتونه مخالفت خانواده یا جامعه یا هرچی باشه اون دلیل... .
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,521 پسندها 20,044 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/3/24 #12,804 ♡°DINA° گفت از جواهرات استفاده نمیکنم. ولی طلای سفید با ترکیب طلای زرد تو حلقه خیلی زیباست به نظرم..) چه کاری همیشه دوست داشتی انجام بدی اما به دلیلی جلوی خودت رو گرفتی؟ میتونه مخالفت خانواده یا جامعه یا هرچی باشه اون دلیل... . کلیک کنید تا باز شود... دو کار که نه مخالفت خانواده بود نه جامعه تصمیم خودم بود بخاطر شرایط وجو همون زمان وتایم... وخودت؟
♡°DINA° گفت از جواهرات استفاده نمیکنم. ولی طلای سفید با ترکیب طلای زرد تو حلقه خیلی زیباست به نظرم..) چه کاری همیشه دوست داشتی انجام بدی اما به دلیلی جلوی خودت رو گرفتی؟ میتونه مخالفت خانواده یا جامعه یا هرچی باشه اون دلیل... . کلیک کنید تا باز شود... دو کار که نه مخالفت خانواده بود نه جامعه تصمیم خودم بود بخاطر شرایط وجو همون زمان وتایم... وخودت؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 31/3/24 #12,805 Delaram*☆♡ گفت دو کار که نه مخالفت خانواده بود نه جامعه تصمیم خودم بود بخاطر شرایط وجو همون زمان وتایم... وخودت؟ کلیک کنید تا باز شود... میخواستم مهاجرت کنم ولی مخالفت کرد مادرم. میخواستم برم خوابگاه بازم مخالف بود مادرم. کلا ازش جدا نباید بشم دیگه چند تا دوست صمیمی داری؟ امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت دو کار که نه مخالفت خانواده بود نه جامعه تصمیم خودم بود بخاطر شرایط وجو همون زمان وتایم... وخودت؟ کلیک کنید تا باز شود... میخواستم مهاجرت کنم ولی مخالفت کرد مادرم. میخواستم برم خوابگاه بازم مخالف بود مادرم. کلا ازش جدا نباید بشم دیگه چند تا دوست صمیمی داری؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,521 پسندها 20,044 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/3/24 #12,806 ♡°DINA° گفت میخواستم مهاجرت کنم ولی مخالفت کرد مادرم. میخواستم برم خوابگاه بازم مخالف بود مادرم. کلا ازش جدا نباید بشم دیگه چند تا دوست صمیمی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... دنیای واقعی دوست صمیمی ومورد اعتمادم گلچین شده ان واما یکی که خیلی واسم عزیزه والبته من هم واسه اون وخودت؟
♡°DINA° گفت میخواستم مهاجرت کنم ولی مخالفت کرد مادرم. میخواستم برم خوابگاه بازم مخالف بود مادرم. کلا ازش جدا نباید بشم دیگه چند تا دوست صمیمی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... دنیای واقعی دوست صمیمی ومورد اعتمادم گلچین شده ان واما یکی که خیلی واسم عزیزه والبته من هم واسه اون وخودت؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 1/4/24 #12,807 Delaram*☆♡ گفت دنیای واقعی دوست صمیمی ومورد اعتمادم گلچین شده ان واما یکی که خیلی واسم عزیزه والبته من هم واسه اون وخودت؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی رو دارم بیشتر احتیاجی نیست اصلا درونگرا، میمیانگرا یا برونگرایی؟ آخرین ویرایش 1/4/24 امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت دنیای واقعی دوست صمیمی ومورد اعتمادم گلچین شده ان واما یکی که خیلی واسم عزیزه والبته من هم واسه اون وخودت؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی رو دارم بیشتر احتیاجی نیست اصلا درونگرا، میمیانگرا یا برونگرایی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,521 پسندها 20,044 امتیازها 48,373 مدالها 34 1/4/24 #12,808 ♡°DINA° گفت یکی رو دارم بیشتر احتیاجی نیست اصلا درونگرا، میمیانگرا یا برونگرایی؟ کلیک کنید تا باز شود... درصد درونگراییم خیلی خیلی بیشتره تا برونگرایی، شاید بشه گف میانه گرام. وخودت؟ ♡
♡°DINA° گفت یکی رو دارم بیشتر احتیاجی نیست اصلا درونگرا، میمیانگرا یا برونگرایی؟ کلیک کنید تا باز شود... درصد درونگراییم خیلی خیلی بیشتره تا برونگرایی، شاید بشه گف میانه گرام. وخودت؟ ♡
L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 942 پسندها 7,051 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 1/4/24 #12,809 Delaram*☆♡ گفت درصد درونگراییم خیلی خیلی بیشتره تا برونگرایی، شاید بشه گف میانه گرام. وخودت؟ ♡ کلیک کنید تا باز شود... درونگرا اسم کوچیکت که تو خونه صدات میزنن باهاش؟ امضا : L.latifi❁
Delaram*☆♡ گفت درصد درونگراییم خیلی خیلی بیشتره تا برونگرایی، شاید بشه گف میانه گرام. وخودت؟ ♡ کلیک کنید تا باز شود... درونگرا اسم کوچیکت که تو خونه صدات میزنن باهاش؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,521 پسندها 20,044 امتیازها 48,373 مدالها 34 1/4/24 #12,810 Jan.Sakht گفت درونگرا اسم کوچیکت که تو خونه صدات میزنن باهاش؟ کلیک کنید تا باز شود... محبوبه، محبوب اسمتو دوس داری؟
Jan.Sakht گفت درونگرا اسم کوچیکت که تو خونه صدات میزنن باهاش؟ کلیک کنید تا باز شود... محبوبه، محبوب اسمتو دوس داری؟