♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 3/4/24 #12,821 Delaram*☆♡ گفت ولی نمره رو؟! نگفتی رفیق حواسم هسبگو ـــــــــ طرز رفتار گفتار نگاه وشخصیت وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... منم ۱۰ و سوال بعدی هم چشماشون... اول به چشماشون دقت میکنم. رابطه از راه دور بده یا خوب؟ امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت ولی نمره رو؟! نگفتی رفیق حواسم هسبگو ـــــــــ طرز رفتار گفتار نگاه وشخصیت وهمین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... منم ۱۰ و سوال بعدی هم چشماشون... اول به چشماشون دقت میکنم. رابطه از راه دور بده یا خوب؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,830 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 3/4/24 #12,822 ♡°DINA° گفت منم ۱۰ و سوال بعدی هم چشماشون... اول به چشماشون دقت میکنم. رابطه از راه دور بده یا خوب؟ کلیک کنید تا باز شود... طرفو دوست داری خوبه اینجور وقتی بیاد خیلی بهش میرسی همین سوال؟ رابطه از راه دور بده یا خوب؟
♡°DINA° گفت منم ۱۰ و سوال بعدی هم چشماشون... اول به چشماشون دقت میکنم. رابطه از راه دور بده یا خوب؟ کلیک کنید تا باز شود... طرفو دوست داری خوبه اینجور وقتی بیاد خیلی بهش میرسی همین سوال؟ رابطه از راه دور بده یا خوب؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 3/4/24 #12,823 MAHLA.MI گفت طرفو دوست داری خوبه اینجور وقتی بیاد خیلی بهش میرسی همین سوال؟ رابطه از راه دور بده یا خوب؟ کلیک کنید تا باز شود... اینطوری بهش نگاه نکرده بودم ولی در کل آدم صبوری نیستم آخه سردرد بدتره یا دندون درد؟ امضا : ♡°DINA°
MAHLA.MI گفت طرفو دوست داری خوبه اینجور وقتی بیاد خیلی بهش میرسی همین سوال؟ رابطه از راه دور بده یا خوب؟ کلیک کنید تا باز شود... اینطوری بهش نگاه نکرده بودم ولی در کل آدم صبوری نیستم آخه سردرد بدتره یا دندون درد؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,520 پسندها 20,042 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/4/24 #12,824 ♡°DINA° گفت اینطوری بهش نگاه نکرده بودم ولی در کل آدم صبوری نیستم آخه سردرد بدتره یا دندون درد؟ کلیک کنید تا باز شود... «رابطه از راه دور منظور لانگ دیستنس؟ بشخصه فک نکنم جزرنج چیزی ارمغان داشته باشه» مطالعات نشون میده چقدر زیان آوره ــــــــــ درد همه جورش درده وبد ولی دندون درد طاقت فرسا بهترین خاطره سال۱۴٠۳؟
♡°DINA° گفت اینطوری بهش نگاه نکرده بودم ولی در کل آدم صبوری نیستم آخه سردرد بدتره یا دندون درد؟ کلیک کنید تا باز شود... «رابطه از راه دور منظور لانگ دیستنس؟ بشخصه فک نکنم جزرنج چیزی ارمغان داشته باشه» مطالعات نشون میده چقدر زیان آوره ــــــــــ درد همه جورش درده وبد ولی دندون درد طاقت فرسا بهترین خاطره سال۱۴٠۳؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 3/4/24 #12,825 Delaram*☆♡ گفت «رابطه از راه دور منظور لانگ دیستنس؟ بشخصه فک نکنم جزرنج چیزی ارمغان داشته باشه» مطالعات نشون میده چقدر زیان آوره ــــــــــ درد همه جورش درده وبد ولی دندون درد طاقت فرسا بهترین خاطره سال۱۴٠۳؟ کلیک کنید تا باز شود... به دنیا اومدن خواهر زادهام.. و همین سوال؟ امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت «رابطه از راه دور منظور لانگ دیستنس؟ بشخصه فک نکنم جزرنج چیزی ارمغان داشته باشه» مطالعات نشون میده چقدر زیان آوره ــــــــــ درد همه جورش درده وبد ولی دندون درد طاقت فرسا بهترین خاطره سال۱۴٠۳؟ کلیک کنید تا باز شود... به دنیا اومدن خواهر زادهام.. و همین سوال؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,520 پسندها 20,042 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/4/24 #12,826 ♡°DINA° گفت به دنیا اومدن خواهر زادهام.. و همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... ای جوونم مبارک باشه خاله شدیمیتونم شوقتو درک کنم ــــــــ اولین عید دیدنی واردشدم، ۸تا فسقلی با جیغ هوراا اسممو صدا زدن دورم حلقه زدن که فقط نشستم وبوسیدمشو خداروشکرولذت وصف ناشدنی عیدی لذت بخش غیر مادی امسال؟
♡°DINA° گفت به دنیا اومدن خواهر زادهام.. و همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... ای جوونم مبارک باشه خاله شدیمیتونم شوقتو درک کنم ــــــــ اولین عید دیدنی واردشدم، ۸تا فسقلی با جیغ هوراا اسممو صدا زدن دورم حلقه زدن که فقط نشستم وبوسیدمشو خداروشکرولذت وصف ناشدنی عیدی لذت بخش غیر مادی امسال؟
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 3/4/24 #12,827 Delaram*☆♡ گفت ای جوونم مبارک باشه خاله شدیمیتونم شوقتو درک کنم ــــــــ اولین عید دیدنی واردشدم، ۸تا فسقلی با جیغ هوراا اسممو صدا زدن دورم حلقه زدن که فقط نشستم وبوسیدمشو خداروشکرولذت وصف ناشدنی عیدی لذت بخش غیر مادی امسال؟ کلیک کنید تا باز شود... بوسی که مامانم بهم داو احتمالا بقیشو هرچی فکر میکنم مادی بودن جورابم پول میدن خب و همین سوال؟ امضا : ♡°DINA°
Delaram*☆♡ گفت ای جوونم مبارک باشه خاله شدیمیتونم شوقتو درک کنم ــــــــ اولین عید دیدنی واردشدم، ۸تا فسقلی با جیغ هوراا اسممو صدا زدن دورم حلقه زدن که فقط نشستم وبوسیدمشو خداروشکرولذت وصف ناشدنی عیدی لذت بخش غیر مادی امسال؟ کلیک کنید تا باز شود... بوسی که مامانم بهم داو احتمالا بقیشو هرچی فکر میکنم مادی بودن جورابم پول میدن خب و همین سوال؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,520 پسندها 20,042 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/4/24 #12,828 ♡°DINA° گفت بوسی که مامانم بهم داو احتمالا بقیشو هرچی فکر میکنم مادی بودن جورابم پول میدن خب و همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... درسته بوس وآغوش عزیزان خب واسم عیدی معنوی رسید، ازاونایی که انرژی درحدچهارصد هزار تا ریشتر متحولت میکنه. چه کاری یا فردی یا جایی بهترین انرژی رو بهت منتقل میکنه؟
♡°DINA° گفت بوسی که مامانم بهم داو احتمالا بقیشو هرچی فکر میکنم مادی بودن جورابم پول میدن خب و همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... درسته بوس وآغوش عزیزان خب واسم عیدی معنوی رسید، ازاونایی که انرژی درحدچهارصد هزار تا ریشتر متحولت میکنه. چه کاری یا فردی یا جایی بهترین انرژی رو بهت منتقل میکنه؟
لیلا؛ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 13 ارسالیها 1,427 پسندها 4,038 امتیازها 20,173 مدالها 15 سن 22 4/4/24 مدیر #12,829 Delaram*☆♡ گفت درسته بوس وآغوش عزیزان خب واسم عیدی معنوی رسید، ازاونایی که انرژی درحدچهارصد هزار تا ریشتر متحولت میکنه. چه کاری یا فردی یا جایی بهترین انرژی رو بهت منتقل میکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... اینکه تنهایی تو یه آپارتمان تاریک با یه آهنگی که دوست داری به بیرون و آدمایی ار زیر پنجره رد میشن خیره بشی و تو ذهنت بگذره داستان زندگی این آدم چیه اگه همه بهت بگن عجیب خوشت میاد؟ امضا : لیلا؛
Delaram*☆♡ گفت درسته بوس وآغوش عزیزان خب واسم عیدی معنوی رسید، ازاونایی که انرژی درحدچهارصد هزار تا ریشتر متحولت میکنه. چه کاری یا فردی یا جایی بهترین انرژی رو بهت منتقل میکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... اینکه تنهایی تو یه آپارتمان تاریک با یه آهنگی که دوست داری به بیرون و آدمایی ار زیر پنجره رد میشن خیره بشی و تو ذهنت بگذره داستان زندگی این آدم چیه اگه همه بهت بگن عجیب خوشت میاد؟