salaman نو ورود سطح 5 ارسالیها 33 پسندها 578 امتیازها 2,590 مدالها 4 پنجشنبه ساعت 02:10 #12,891 Mahtab Rezayat گفت نمیدونم. شاید بخاطر اینکه این روزها زیاد زندگیم روی روال نیست و حتی حوصله ندارم با مشکلاتم رو به رو بشم. خیلی خسته شدم. درونگرایی یا برونگرا؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم فکر میکنم درونگرا چرا خستهای؟
Mahtab Rezayat گفت نمیدونم. شاید بخاطر اینکه این روزها زیاد زندگیم روی روال نیست و حتی حوصله ندارم با مشکلاتم رو به رو بشم. خیلی خسته شدم. درونگرایی یا برونگرا؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم فکر میکنم درونگرا چرا خستهای؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 679 پسندها 7,944 امتیازها 22,873 مدالها 16 پنجشنبه ساعت 02:12 #12,892 salaman گفت نمیدونم فکر میکنم درونگرا چرا خستهای؟ کلیک کنید تا باز شود... چونکه فکر میکنم خوب نیستم و هرکاری میکنم موفق نمیشم. شکستهای زیادی دارم. آیا تو خسته نیستی؟ امضا : Mahtab Rezayat
salaman گفت نمیدونم فکر میکنم درونگرا چرا خستهای؟ کلیک کنید تا باز شود... چونکه فکر میکنم خوب نیستم و هرکاری میکنم موفق نمیشم. شکستهای زیادی دارم. آیا تو خسته نیستی؟
salaman نو ورود سطح 5 ارسالیها 33 پسندها 578 امتیازها 2,590 مدالها 4 پنجشنبه ساعت 02:13 #12,893 Mahtab Rezayat گفت چونکه فکر میکنم خوب نیستم و هرکاری میکنم موفق نمیشم. شکستهای زیادی دارم. آیا تو خسته نیستی؟ کلیک کنید تا باز شود... من خیلی وقته که خسته شدم و انرژی ندارم آرزوت چیه؟
Mahtab Rezayat گفت چونکه فکر میکنم خوب نیستم و هرکاری میکنم موفق نمیشم. شکستهای زیادی دارم. آیا تو خسته نیستی؟ کلیک کنید تا باز شود... من خیلی وقته که خسته شدم و انرژی ندارم آرزوت چیه؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 679 پسندها 7,944 امتیازها 22,873 مدالها 16 پنجشنبه ساعت 02:14 #12,894 salaman گفت من خیلی وقته که خسته شدم و انرژی ندارم آرزوت چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... آرزوم اینه که بتونم به مردم کمک کنم و تغییری بزرگ در این دنیا ایجاد کنم. تو چرا خستهای؟ امضا : Mahtab Rezayat
salaman گفت من خیلی وقته که خسته شدم و انرژی ندارم آرزوت چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... آرزوم اینه که بتونم به مردم کمک کنم و تغییری بزرگ در این دنیا ایجاد کنم. تو چرا خستهای؟
salaman نو ورود سطح 5 ارسالیها 33 پسندها 578 امتیازها 2,590 مدالها 4 پنجشنبه ساعت 02:16 #12,895 Mahtab Rezayat گفت آرزوم اینه که بتونم به مردم کمک کنم و تغییری بزرگ در این دنیا ایجاد کنم. تو چرا خستهای؟ کلیک کنید تا باز شود... چون به چیزایی که دوست داشتم نرسیدم. خوابت میاد؟
Mahtab Rezayat گفت آرزوم اینه که بتونم به مردم کمک کنم و تغییری بزرگ در این دنیا ایجاد کنم. تو چرا خستهای؟ کلیک کنید تا باز شود... چون به چیزایی که دوست داشتم نرسیدم. خوابت میاد؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,975 امتیازها 28,173 مدالها 19 پنجشنبه ساعت 16:08 #12,896 salaman گفت چون به چیزایی که دوست داشتم نرسیدم. خوابت میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... نوچ تا لنگ ظهر خوابیدم یه آهنگ مثل آهای آدم بده، معرفی بنما
salaman گفت چون به چیزایی که دوست داشتم نرسیدم. خوابت میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... نوچ تا لنگ ظهر خوابیدم یه آهنگ مثل آهای آدم بده، معرفی بنما
salaman نو ورود سطح 5 ارسالیها 33 پسندها 578 امتیازها 2,590 مدالها 4 پنجشنبه ساعت 20:52 #12,897 MAHLA.MI گفت نوچ تا لنگ ظهر خوابیدم یه آهنگ مثل آهای آدم بده، معرفی بنما کلیک کنید تا باز شود... اون هنوز اکسمه از اکتاو و علی اردوان البته قشنگ تر از اینه که گفتی به نظرم هدف اصلیت چیه؟
MAHLA.MI گفت نوچ تا لنگ ظهر خوابیدم یه آهنگ مثل آهای آدم بده، معرفی بنما کلیک کنید تا باز شود... اون هنوز اکسمه از اکتاو و علی اردوان البته قشنگ تر از اینه که گفتی به نظرم هدف اصلیت چیه؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,975 امتیازها 28,173 مدالها 19 جمعه ساعت 10:31 #12,898 salaman گفت اون هنوز اکسمه از اکتاو و علی اردوان البته قشنگ تر از اینه که گفتی به نظرم هدف اصلیت چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... آرامش صبحانه چی چی میخوری؟
salaman گفت اون هنوز اکسمه از اکتاو و علی اردوان البته قشنگ تر از اینه که گفتی به نظرم هدف اصلیت چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... آرامش صبحانه چی چی میخوری؟
salaman نو ورود سطح 5 ارسالیها 33 پسندها 578 امتیازها 2,590 مدالها 4 جمعه ساعت 18:00 #12,899 MAHLA.MI گفت آرامش صبحانه چی چی میخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... سیگار و چایی ناهار چی؟
Melikadanayii09 کاربر انجمن سطح 10 ارسالیها 391 پسندها 2,244 امتیازها 12,063 مدالها 12 جمعه ساعت 21:39 #12,900 salaman گفت سیگار و چایی ناهار چی؟ کلیک کنید تا باز شود... آبگوشت زندگی توی جنگل غذاهای هیزومی و سوارکاری با اسب؟ امضا : Melikadanayii09
salaman گفت سیگار و چایی ناهار چی؟ کلیک کنید تا باز شود... آبگوشت زندگی توی جنگل غذاهای هیزومی و سوارکاری با اسب؟