متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خاطرات خنده دار

• نویسنده موضوع ll.zari.bnd.ll
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 668
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ll.zari.bnd.ll

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
28
پسندها
427
امتیازها
2,678
  • نویسنده موضوع
تولدم ناراحت بودم کیکو زدن تو صورتم منم بی حوصله نگاشون کردم رفتم اتاقم :yawn:زیاد خنده دار نبود تفریحی گفتم عریضه خالی نباشه
اگه دفعه دیگه اتفاق افتاد حتما انتقام بگیر:laughting:

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,084
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
یه شب با چند نفر از پسرعمو و دخترعموهام رفتیم جنگل که یه سری هم به زمین های کشت بزنیم
تو اتاق نشسته بودیم که دیدیم پسرعموم جیغ کشید پرید تو اتاق گفت خاک بر سرمون شد پول اینترنت جور شد یالا زود اروم اروم بریم بیرون کسی نبینه گنج پیدا کردم انقدربراش خندیدم گفت نه بقران به جون خودم گنج بابا گنج
چه وضعیتی بود
روی زمین سینه خیز میرفتیم جیغ های خفیف میکشیدیم چقدر فحش شنیدم که چرا داریم راه رو برعکس میریم
اخرش که سر گنج رسیدیم صدتا صلوات و دعا خوندیم که طلسم نداشته باشه جن های شریف نگیرن مارو
پسرعموم با گریه داشت خاک هارو برمیداشت دخترعموم گفت بدبخت مگه پول ندیدی
بیچاره
علی گفت پول بیابونی ندیدم نادیده بدبخت
چشمتون روز بد نبینه خاک هارو که برداشتیم فقط یه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ll.zari.bnd.ll

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
28
پسندها
427
امتیازها
2,678
  • نویسنده موضوع
یه شب با چند نفر از پسرعمو و دخترعموهام رفتیم جنگل که یه سری هم به زمین های کشت بزنیم
تو اتاق نشسته بودیم که دیدیم پسرعموم جیغ کشید پرید تو اتاق گفت خاک بر سرمون شد پول اینترنت جور شد یالا زود اروم اروم بریم بیرون کسی نبینه گنج پیدا کردم انقدربراش خندیدم گفت نه بقران به جون خودم گنج بابا گنج
چه وضعیتی بود
روی زمین سینه خیز میرفتیم جیغ های خفیف میکشیدیم چقدر فحش شنیدم که چرا داریم راه رو برعکس میریم
اخرش که سر گنج رسیدیم صدتا صلوات و دعا خوندیم که طلسم نداشته باشه جن های شریف نگیرن مارو
پسرعموم با گریه داشت خاک هارو برمیداشت دخترعموم گفت بدبخت مگه پول ندیدی
بیچاره
علی گفت پول بیابونی ندیدم نادیده بدبخت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Deli_D
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.