Nafas.Z4nilam رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 27 پسندها 1,581 امتیازها 14,213 7/9/18 #21 میگم چیپس نداری باز کنیم اکسیژن تولید کنه؟ امضا : Nafas.Z4nilam
OMID75 رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 22 پسندها 2,090 امتیازها 12,383 مدالها 2 7/9/18 #22 شبیه بچه ی ادم زنگ میزنم بیان دررو باز کنن:-\
ryhneae کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,949 پسندها 35,446 امتیازها 84,373 مدالها 27 7/9/18 #23 OMID75 گفت شبیه بچه ی ادم زنگ میزنم بیان دررو باز کنن:-\ کلیک کنید تا باز شود... خخخ :/ البته من چون یکمی مشکل تنفسی دارم، تو اسانسور خفه میشم برا همین میندازم گردن تــو : ) امضا : ryhneae
OMID75 گفت شبیه بچه ی ادم زنگ میزنم بیان دررو باز کنن:-\ کلیک کنید تا باز شود... خخخ :/ البته من چون یکمی مشکل تنفسی دارم، تو اسانسور خفه میشم برا همین میندازم گردن تــو : )
OMID75 رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 22 پسندها 2,090 امتیازها 12,383 مدالها 2 7/9/18 #24 ★ƦЄƳӇƛƝЄ★ گفت خخخ :/ البته من چون یکمی مشکل تنفسی دارم، تو اسانسور خفه میشم برا همین میندازم گردن تــو : ) کلیک کنید تا باز شود... زحمت میکشی
★ƦЄƳӇƛƝЄ★ گفت خخخ :/ البته من چون یکمی مشکل تنفسی دارم، تو اسانسور خفه میشم برا همین میندازم گردن تــو : ) کلیک کنید تا باز شود... زحمت میکشی
Mahnaz_m نو ورود سطح 0 ارسالیها 6 پسندها 473 امتیازها 3,113 7/9/18 #25 من با جواب نفر قبلیم خیلی موافقم همش سوسول بازیه این جیغ و داد و سر وصدا ها اخه بخدا
Wonder رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 176 پسندها 6,171 امتیازها 22,273 مدالها 12 7/9/18 #26 OMID75 گفت زحمت میکشی کلیک کنید تا باز شود... اگه با ايشون تو اسانسور گير بيوفتم نگاهش مي كنم، منتظر ميمونم زنگ بزنه بيان درو باز كنن اگه جواب ندادن و نيومدن درو باز كنن هيچي كاري نمي كنم دستمو ميزارم پشت كمرم مي چسبم به ديوار پامو جفت مي كنم زمينو نگاه مي كنم بعد هم مثل تمام پست هاي قبليم مي شينم رو زمين امضا : Wonder
OMID75 گفت زحمت میکشی کلیک کنید تا باز شود... اگه با ايشون تو اسانسور گير بيوفتم نگاهش مي كنم، منتظر ميمونم زنگ بزنه بيان درو باز كنن اگه جواب ندادن و نيومدن درو باز كنن هيچي كاري نمي كنم دستمو ميزارم پشت كمرم مي چسبم به ديوار پامو جفت مي كنم زمينو نگاه مي كنم بعد هم مثل تمام پست هاي قبليم مي شينم رو زمين
OMID75 رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 22 پسندها 2,090 امتیازها 12,383 مدالها 2 7/9/18 #27 TMT_shiraz گفت اگه با ايشون تو اسانسور گير بيوفتم نگاهش مي كنم، منتظر ميمونم زنگ بزنه بيان درو باز كنن اگه جواب ندادن و نيومدن درو باز كنن هيچي كاري نمي كنم دستمو ميزارم پشت كمرم مي چسبم به ديوار پامو جفت مي كنم زمينو نگاه مي كنم بعد هم مثل تمام پست هاي قبليم مي شينم رو زمين کلیک کنید تا باز شود... کارت درسته
TMT_shiraz گفت اگه با ايشون تو اسانسور گير بيوفتم نگاهش مي كنم، منتظر ميمونم زنگ بزنه بيان درو باز كنن اگه جواب ندادن و نيومدن درو باز كنن هيچي كاري نمي كنم دستمو ميزارم پشت كمرم مي چسبم به ديوار پامو جفت مي كنم زمينو نگاه مي كنم بعد هم مثل تمام پست هاي قبليم مي شينم رو زمين کلیک کنید تا باز شود... کارت درسته
mhds رو به پیشرفت سطح 24 ارسالیها 213 پسندها 15,110 امتیازها 36,273 مدالها 16 12/9/18 #28 OMID75 گفت کارت درسته کلیک کنید تا باز شود... از اون جایی که نففر قبلیم چشم رنگیه میشینم چشماشو نگاه میکنم بعدم خوانوادم ببینن من نیستم خودشون میان دنبالم:) امضا : mhds
OMID75 گفت کارت درسته کلیک کنید تا باز شود... از اون جایی که نففر قبلیم چشم رنگیه میشینم چشماشو نگاه میکنم بعدم خوانوادم ببینن من نیستم خودشون میان دنبالم:)
ryhneae کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,949 پسندها 35,446 امتیازها 84,373 مدالها 27 12/9/18 #29 mhds گفت از اون جایی که نففر قبلیم چشم رنگیه میشینم چشماشو نگاه میکنم بعدم خوانوادم ببینن من نیستم خودشون میان دنبالم:) کلیک کنید تا باز شود... اگــــه گــوشـــی داشت به یه کـــسی زنگ میزدیم درو بیان باز کنن اگرم که نبود میتونیم بقیه عمرمونو باهم تو اسانسور باشیم:day_dreaming: امضا : ryhneae
mhds گفت از اون جایی که نففر قبلیم چشم رنگیه میشینم چشماشو نگاه میکنم بعدم خوانوادم ببینن من نیستم خودشون میان دنبالم:) کلیک کنید تا باز شود... اگــــه گــوشـــی داشت به یه کـــسی زنگ میزدیم درو بیان باز کنن اگرم که نبود میتونیم بقیه عمرمونو باهم تو اسانسور باشیم:day_dreaming:
○•|<móóbîî>|•○ رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 74 پسندها 6,133 امتیازها 22,273 مدالها 10 12/9/18 #30 اگع آنتن داشت میزنگم ب کسی ک در و باز کنه اگه نداشت میشینم باهاش میعکسم