نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

^^عجیب ترین خوابی که دیدن چی بوده؟^^

• نویسنده موضوع اشک سرخ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 930
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

NERISSA

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
202
پسندها
6,414
امتیازها
21,133
مدال‌ها
12
سلام بچه ها. عجیب ترین خوابی که دیدن چی بوده؟
من خودم خوابای عجیب زیاد دیدم. یکیش این بوده که ادامه یه فیلمو کامل دیدم البته ناگفته نمونه جای شخصیت اصلی دختر فیلم بودما
من خوابام یادم نمیمونه ولی یکبار تو سن ۸-۹سالکی یه خواب بد دیدم. باور کنین سه بار از خواب پریدم، رفتم آب خوردم، دوباره که میخوابیدم ادامه‌ش رو میدیدم. منم اصلا آدمی نیستم که ترسمو بروز بدم. ولی برای بار چهارم که دیدم ادامه‌ش رو رفتم پیش مامان بابام.
انقدر این خواب وحشتناک بود که هنوز بعد از گذشت اندی سال دوست ندارم حتی یادم بیاد.

امضا : NERISSA

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
2,224
پسندها
16,615
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
یکی از عجیب‌ترین خواب‌هام این بود که من و گروگان گرفته بودن و من برای سازمان اطلاعات کار می‌کرد و یک آقای من و نجات دادن که فهمید شوهرمه یه پسر بچه هم امد سمتم تو خواب می‌شناختمشون اما وقتی بیدار شدم چیزه گنگی از قیافه و اینجور چیزا یادم مونده بود ولی یادمه که اون بچه رو خیلی دوست داشتم اونم بهم گفت مامان دیگه چیزی یادم نمیاد بعد انگار اونجا ایران نبود خیلی عجیب بود

M.Fakher

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,580
پسندها
38,798
امتیازها
66,873
مدال‌ها
40
سلام گرامی به همه
عجیب ترین خواب رو تعریف میکنم:

من از سوسک در حد مرگ بدم میاد و میترسم
و توی خوابم
خواب دیدم
یه سوسکه عاشقم شده :973:

(در عنوان عجیب ترین خواب حریف میطلبم :973: )

امضا : M.Fakher

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
2,224
پسندها
16,615
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
یا همین دو ماه پیش خواب دیدم دارم یه کتاب می‌خونم و ویرایشش می‌کنم و خب الان دارم داخل انجمن یه رمان می‌نویسم
یا چندبار یه پسره که خیلی خوشگل و جذاب بود می‌امد تو خوابم و هیچی نمی‌گفت و فقط نگاهم می‌کرد و اخم می‌کرد شدید اما انقدر خوشگل بود من نمی‌شناختمش درست تو یه ساعت معینی می‌امد به خواب و قبل از اینکه من بخوام سئوالی بپرسم مامانم صدام می‌کرد برم سر کلاس درسم هیچ وقت نشد بپرسم کیه چرا میاد تو خوابم بهم اخم می‌کنه یا همیشه کت شلوار می‌پوشه تا اینکه بعد چند وقت فهمیدم که بله ایشون مهراد قصه‌ی ما هستند که اینجوری هاپو هستن و پاچه‌ی بنده که نویسنده‌ی شخصیتشون هستم و می‌گیرن از بس در خیالم بدبخت و زجر داده بودم امده بود به خوابم بعد یه مدتم دیگه نیومد کلا فکر کنم قهر کرده دیگه نمیاد سه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

paaa

مدیر بازنشسته
سطح
16

ارسالی‌ها
469
پسندها
8,441
امتیازها
24,773
مدال‌ها
16
باور می‌کنید اندازه فلان تا داستان تو ذهنم اومد از خواب های شما :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: :350:

والا من که کلا تو دنیای خواب و تخیل زندگی می‌کنم
دیگه باید این زندگی واقعی رو توی زندگی اصلی خواب حساب کنم^_^

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] _harly_
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا