ستین؛ نویسنده انجمن سطح 30 تاریخ ثبتنام 16/1/21 ارسالیها 1,068 پسندها 24,872 امتیازها 46,073 مدالها 31 سن 21 دیروز ساعت 23:53 #371 REZA_M گفت با سلام رنگ را باید خودتون انتخاب کنید یک بار کش را باید پاک کنید کلیک کنید تا باز شود... سلام این کار رو از قبل کرده بودم فایدهای نداشت. خود انجمن هم فقط با فیلترشکن برام بالا میاد امضا : ستین؛
REZA_M گفت با سلام رنگ را باید خودتون انتخاب کنید یک بار کش را باید پاک کنید کلیک کنید تا باز شود... سلام این کار رو از قبل کرده بودم فایدهای نداشت. خود انجمن هم فقط با فیلترشکن برام بالا میاد
REZA_M پرسنل مدیریت مدیریت کل سایت سطح 33 تاریخ ثبتنام 26/3/17 ارسالیها 875 پسندها 37,784 امتیازها 60,573 مدالها 18 دیروز ساعت 23:54 نویسنده موضوع مدیرکل #372 ستین؛ گفت سلام این کار رو از قبل کرده بودم فایدهای نداشت. خود انجمن هم فقط با فیلترشکن برام بالا میاد کلیک کنید تا باز شود... الان چک می کنید مجدد
ستین؛ گفت سلام این کار رو از قبل کرده بودم فایدهای نداشت. خود انجمن هم فقط با فیلترشکن برام بالا میاد کلیک کنید تا باز شود... الان چک می کنید مجدد
ستین؛ نویسنده انجمن سطح 30 تاریخ ثبتنام 16/1/21 ارسالیها 1,068 پسندها 24,872 امتیازها 46,073 مدالها 31 سن 21 امروز در 00:00 #373 REZA_M گفت الان چک می کنید مجدد کلیک کنید تا باز شود... ممنونم مشکل قسمت تایپ حل شد ولی هنوز کنده و بدون فیلترشکن اصلا نمیتونم به سایت دسترسی داشته باشم. امضا : ستین؛
REZA_M گفت الان چک می کنید مجدد کلیک کنید تا باز شود... ممنونم مشکل قسمت تایپ حل شد ولی هنوز کنده و بدون فیلترشکن اصلا نمیتونم به سایت دسترسی داشته باشم.
REZA_M پرسنل مدیریت مدیریت کل سایت سطح 33 تاریخ ثبتنام 26/3/17 ارسالیها 875 پسندها 37,784 امتیازها 60,573 مدالها 18 امروز در 00:02 نویسنده موضوع مدیرکل #374 ستین؛ گفت ممنونم مشکل قسمت تایپ حل شد ولی هنوز کنده و بدون فیلترشکن اصلا نمیتونم به سایت دسترسی داشته باشم. کلیک کنید تا باز شود... فیلتر شکن اگر با گوشی هستی یه ربع نت را خاموش کن یا یک بار گوشی را ریستارت کن اگر با وای فای هستی ۲۰ دقیقه خاموش کن
ستین؛ گفت ممنونم مشکل قسمت تایپ حل شد ولی هنوز کنده و بدون فیلترشکن اصلا نمیتونم به سایت دسترسی داشته باشم. کلیک کنید تا باز شود... فیلتر شکن اگر با گوشی هستی یه ربع نت را خاموش کن یا یک بار گوشی را ریستارت کن اگر با وای فای هستی ۲۰ دقیقه خاموش کن
ستین؛ نویسنده انجمن سطح 30 تاریخ ثبتنام 16/1/21 ارسالیها 1,068 پسندها 24,872 امتیازها 46,073 مدالها 31 سن 21 امروز در 00:12 #375 REZA_M گفت فیلتر شکن اگر با گوشی هستی یه ربع نت را خاموش کن یا یک بار گوشی را ریستارت کن اگر با وای فای هستی ۲۰ دقیقه خاموش کن کلیک کنید تا باز شود... با ریاستارت درست شد ممنونم. امضا : ستین؛
REZA_M گفت فیلتر شکن اگر با گوشی هستی یه ربع نت را خاموش کن یا یک بار گوشی را ریستارت کن اگر با وای فای هستی ۲۰ دقیقه خاموش کن کلیک کنید تا باز شود... با ریاستارت درست شد ممنونم.