- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
مواد مورد نیاز:
انار: 1 کیلوگرم
چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
سرکه انگور: 1 پیمانه
آب انار: 1 لیتر
پودر گلپر: 1 ق س
پودر گشنیز: 1 ق س
سیاه دانه: 2 ق س
فلفل قرمز: 1 ق س
نمک: به میزان لازم
روش پخت:
1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را...
مواد مورد نیاز:
انار: 1 کیلوگرم
چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
سرکه انگور: 1 پیمانه
آب انار: 1 لیتر
پودر گلپر: 1 ق س
پودر گشنیز: 1 ق س
سیاه دانه: 2 ق س
فلفل قرمز: 1 ق س
نمک: به میزان لازم
روش پخت:
1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.