- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
هندیها نخستین قومی بودند که ۲۰۳۰ سال قبل از میلاد مسیح یعنی حدود ۴ هزار سال پیش با گذاشتن خیار در آب نمک، ترشی و شور درست کردند. به همین دلیل یاد گرفتن یکی از مشهورترین و خوشمزهترین ترشیهای هندی یعنی ترشی گوجهفرنگی هندی خالی از لطف نیست.
مواد لازم برای ترشی گوجهفرنگی هندی
گوجهفرنگی: شسته، قاچ شده و خشک شده ۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز تند: ۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل: ۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله: ۱ قاشق مرباخوری
نمک دریا پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱۵۰ میلیلیتر
آنقوزه پودر شده: ۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی تهیه کنید)
عصاره تمبر هندی: ¾ فنجان (تمبر هندی را در مقداری آب گرم حل کنید و هستههای آن را جدا کنید و محلول فوق را از صافی رد کنید)
طرز تهیه ترشی گوجهفرنگی...
مواد لازم برای ترشی گوجهفرنگی هندی
گوجهفرنگی: شسته، قاچ شده و خشک شده ۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز تند: ۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل: ۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله: ۱ قاشق مرباخوری
نمک دریا پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱۵۰ میلیلیتر
آنقوزه پودر شده: ۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی تهیه کنید)
عصاره تمبر هندی: ¾ فنجان (تمبر هندی را در مقداری آب گرم حل کنید و هستههای آن را جدا کنید و محلول فوق را از صافی رد کنید)
طرز تهیه ترشی گوجهفرنگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.