Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #1 نام : مجموعه دوبیتی فریاد شاعر : علی انصاری جابری کاربر انجمن یک رمان به خود درگیر و با دل در ستیزم نمی دانم چه خاکی من بریزم ز بسکه خنجر از پشت خوردم دگر از سایه ی خود می گریزم فریاد آخرین ویرایش 4/11/19 امضا : Aliansari
نام : مجموعه دوبیتی فریاد شاعر : علی انصاری جابری کاربر انجمن یک رمان به خود درگیر و با دل در ستیزم نمی دانم چه خاکی من بریزم ز بسکه خنجر از پشت خوردم دگر از سایه ی خود می گریزم فریاد
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #2 پی قتلم تو آراستی سر و رو نمودی حلقه آویزم به گیسو به تشخیصِ پزشک،قانونیه عشق به قلبـم آلـت قَتـّاله ابرو علی انصاری جابری آخرین ویرایش 1/4/19 امضا : Aliansari
پی قتلم تو آراستی سر و رو نمودی حلقه آویزم به گیسو به تشخیصِ پزشک،قانونیه عشق به قلبـم آلـت قَتـّاله ابرو علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #3 چرا با خود تو درگیری دل من چو مجنون غل و زنجیری دل من شدی اواره، کارتن خوابِ عشقی چرا گردن نمی گیری دل من امضا : Aliansari
چرا با خود تو درگیری دل من چو مجنون غل و زنجیری دل من شدی اواره، کارتن خوابِ عشقی چرا گردن نمی گیری دل من
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #4 شده قصر جوانی ام تک ِ تُم که گاهی راه منزل میکنم گم شدم مغلوب پیری چاره ای نیست سمند خسته کِی گیرد سر و دُم تنی پیر و ضعیف کِی میتوان زیست ندانـم آخـر ایـن ماجـرا چیست سپر پوسید شکست ازقبضه شمشیر سمندم نـای رفتن دیگرش نیست امضا : Aliansari
شده قصر جوانی ام تک ِ تُم که گاهی راه منزل میکنم گم شدم مغلوب پیری چاره ای نیست سمند خسته کِی گیرد سر و دُم تنی پیر و ضعیف کِی میتوان زیست ندانـم آخـر ایـن ماجـرا چیست سپر پوسید شکست ازقبضه شمشیر سمندم نـای رفتن دیگرش نیست
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #5 پریـرویان نقـاب از رخ گشودند مرا کشتند و خنجرها زدودند به تشخیص پزشکان علت فوت به شیٔی شکل ابرو شک نمودند امضا : Aliansari
پریـرویان نقـاب از رخ گشودند مرا کشتند و خنجرها زدودند به تشخیص پزشکان علت فوت به شیٔی شکل ابرو شک نمودند
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #6 رفیقان، تیـر امیـدم خطا رفت وفاکردم هدف،سوی جفا رفت به زودی ۲۰:۳۰ اعلام نماید رکورد دارِ غـم از دارفنا رفت امضا : Aliansari
رفیقان، تیـر امیـدم خطا رفت وفاکردم هدف،سوی جفا رفت به زودی ۲۰:۳۰ اعلام نماید رکورد دارِ غـم از دارفنا رفت
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #7 چو دستم را بدانستم چپ از راست فلک با من به قصد کینه برخاست هزاران ارزو در سینه ام مرد دلــم آرامـگاه ارزوهاست!!!! امضا : Aliansari
چو دستم را بدانستم چپ از راست فلک با من به قصد کینه برخاست هزاران ارزو در سینه ام مرد دلــم آرامـگاه ارزوهاست!!!!
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #8 نمیدانم مرا آخر چه باید شب ِ آبِستَـنِ بختـم نزاید انصاری جامه کوری به تن کن که اینبار یوسف گمگشته ناید امضا : Aliansari
نمیدانم مرا آخر چه باید شب ِ آبِستَـنِ بختـم نزاید انصاری جامه کوری به تن کن که اینبار یوسف گمگشته ناید
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #9 من از رسم و رسومم مینویسم و از اقبـال شومم مینویسم برای کشف راز هر دو چشمت من از علم نجومم مینوسم امضا : Aliansari
Aliansari کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 سطح 0 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #10 بسی فرهاد ره از کوه و کمر برد بسی در بیستون تنها به سر برد بسی دنیا خـلاف کـام مـا گشت بسی انصاری نشست خون جگرخور امضا : Aliansari
بسی فرهاد ره از کوه و کمر برد بسی در بیستون تنها به سر برد بسی دنیا خـلاف کـام مـا گشت بسی انصاری نشست خون جگرخور