Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #1 نام : مجموعه دوبیتی فریاد شاعر : علی انصاری جابری کاربر انجمن یک رمان به خود درگیر و با دل در ستیزم نمی دانم چه خاکی من بریزم ز بسکه خنجر از پشت خوردم دگر از سایه ی خود می گریزم فریاد آخرین ویرایش 4/11/19 امضا : Aliansari
نام : مجموعه دوبیتی فریاد شاعر : علی انصاری جابری کاربر انجمن یک رمان به خود درگیر و با دل در ستیزم نمی دانم چه خاکی من بریزم ز بسکه خنجر از پشت خوردم دگر از سایه ی خود می گریزم فریاد
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #2 پی قتلم تو آراستی سر و رو نمودی حلقه آویزم به گیسو به تشخیصِ پزشک،قانونیه عشق به قلبـم آلـت قَتـّاله ابرو علی انصاری جابری آخرین ویرایش 1/4/19 امضا : Aliansari
پی قتلم تو آراستی سر و رو نمودی حلقه آویزم به گیسو به تشخیصِ پزشک،قانونیه عشق به قلبـم آلـت قَتـّاله ابرو علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #3 چرا با خود تو درگیری دل من چو مجنون غل و زنجیری دل من شدی اواره، کارتن خوابِ عشقی چرا گردن نمی گیری دل من امضا : Aliansari
چرا با خود تو درگیری دل من چو مجنون غل و زنجیری دل من شدی اواره، کارتن خوابِ عشقی چرا گردن نمی گیری دل من
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #4 شده قصر جوانی ام تک ِ تُم که گاهی راه منزل میکنم گم شدم مغلوب پیری چاره ای نیست سمند خسته کِی گیرد سر و دُم تنی پیر و ضعیف کِی میتوان زیست ندانـم آخـر ایـن ماجـرا چیست سپر پوسید شکست ازقبضه شمشیر سمندم نـای رفتن دیگرش نیست امضا : Aliansari
شده قصر جوانی ام تک ِ تُم که گاهی راه منزل میکنم گم شدم مغلوب پیری چاره ای نیست سمند خسته کِی گیرد سر و دُم تنی پیر و ضعیف کِی میتوان زیست ندانـم آخـر ایـن ماجـرا چیست سپر پوسید شکست ازقبضه شمشیر سمندم نـای رفتن دیگرش نیست
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #5 پریـرویان نقـاب از رخ گشودند مرا کشتند و خنجرها زدودند به تشخیص پزشکان علت فوت به شیٔی شکل ابرو شک نمودند امضا : Aliansari
پریـرویان نقـاب از رخ گشودند مرا کشتند و خنجرها زدودند به تشخیص پزشکان علت فوت به شیٔی شکل ابرو شک نمودند
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #6 رفیقان، تیـر امیـدم خطا رفت وفاکردم هدف،سوی جفا رفت به زودی ۲۰:۳۰ اعلام نماید رکورد دارِ غـم از دارفنا رفت امضا : Aliansari
رفیقان، تیـر امیـدم خطا رفت وفاکردم هدف،سوی جفا رفت به زودی ۲۰:۳۰ اعلام نماید رکورد دارِ غـم از دارفنا رفت
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #7 چو دستم را بدانستم چپ از راست فلک با من به قصد کینه برخاست هزاران ارزو در سینه ام مرد دلــم آرامـگاه ارزوهاست!!!! امضا : Aliansari
چو دستم را بدانستم چپ از راست فلک با من به قصد کینه برخاست هزاران ارزو در سینه ام مرد دلــم آرامـگاه ارزوهاست!!!!
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #8 نمیدانم مرا آخر چه باید شب ِ آبِستَـنِ بختـم نزاید انصاری جامه کوری به تن کن که اینبار یوسف گمگشته ناید امضا : Aliansari
نمیدانم مرا آخر چه باید شب ِ آبِستَـنِ بختـم نزاید انصاری جامه کوری به تن کن که اینبار یوسف گمگشته ناید
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #9 من از رسم و رسومم مینویسم و از اقبـال شومم مینویسم برای کشف راز هر دو چشمت من از علم نجومم مینوسم امضا : Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 21/2/19 نویسنده موضوع محروم #10 بسی فرهاد ره از کوه و کمر برد بسی در بیستون تنها به سر برد بسی دنیا خـلاف کـام مـا گشت بسی انصاری نشست خون جگرخور امضا : Aliansari
بسی فرهاد ره از کوه و کمر برد بسی در بیستون تنها به سر برد بسی دنیا خـلاف کـام مـا گشت بسی انصاری نشست خون جگرخور