Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #21 به امید وصالت در شب عید دل از باغ خیالت لاله ها چید نه تنها از وصالت بی نصیبم غم هجرت دوباره گشته تمدید علی انصاری جابری بگو وعده کجا،کی، یا چجوری؟ که کت بسته بیایم من حضوری زنم آتش خودم را من به عشقت بپا کن سُنَتِ چهارشنبه سوری امضا : Aliansari
به امید وصالت در شب عید دل از باغ خیالت لاله ها چید نه تنها از وصالت بی نصیبم غم هجرت دوباره گشته تمدید علی انصاری جابری بگو وعده کجا،کی، یا چجوری؟ که کت بسته بیایم من حضوری زنم آتش خودم را من به عشقت بپا کن سُنَتِ چهارشنبه سوری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #22 برو باد صبا، گر می رسانی... سلامم را ، به آب زندگانی... بگو! که خنجر از پشت خورده دوبیتی گوی بی نام و نشانی " امضا : Aliansari
برو باد صبا، گر می رسانی... سلامم را ، به آب زندگانی... بگو! که خنجر از پشت خورده دوبیتی گوی بی نام و نشانی "
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #23 دلم اومد به خوابت...،یادت اومد!؟ نگاه چون شهابت ...،یادت اومد!؟ شبی توفانی از اینجا گذشتی!... شدم خونه خرابت،... یادت اومد!؟ "علی انصاری جابری امضا : Aliansari
دلم اومد به خوابت...،یادت اومد!؟ نگاه چون شهابت ...،یادت اومد!؟ شبی توفانی از اینجا گذشتی!... شدم خونه خرابت،... یادت اومد!؟ "علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #24 عجب!، قد قامتی داری بهارم! چه قد و قامتی داری بهارم! چرا !، وقتی خدا را میشناسی؟... دل کم طاقتی داری ، بهارم !! امضا : Aliansari
عجب!، قد قامتی داری بهارم! چه قد و قامتی داری بهارم! چرا !، وقتی خدا را میشناسی؟... دل کم طاقتی داری ، بهارم !!
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #25 شدی ماهم،...پس از سالی بپرسی! رسیدی!...تا که از کالی بپرسی! بهار آمد،گل آمد سبزه آمد... که از من حال و احوالی بپرسی! "علی انصاری جابری Aliansari امضا : Aliansari
شدی ماهم،...پس از سالی بپرسی! رسیدی!...تا که از کالی بپرسی! بهار آمد،گل آمد سبزه آمد... که از من حال و احوالی بپرسی! "علی انصاری جابری Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #26 پرم از های و هوی و بی نشانم دچار شک و تردید و گمانم اگر دیگر سراغم را نگیرند... همان تنها ترین مرد جهانم امضا : Aliansari
پرم از های و هوی و بی نشانم دچار شک و تردید و گمانم اگر دیگر سراغم را نگیرند... همان تنها ترین مرد جهانم
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/3/19 نویسنده موضوع محروم #27 تو را دیدم ،که از هستی بریدم به اوج نا رسیدن ها ، رسیدم زمان دیدن چشم خمارت ... تمام پیک ها را؛ سر کشیدم امضا : Aliansari
تو را دیدم ،که از هستی بریدم به اوج نا رسیدن ها ، رسیدم زمان دیدن چشم خمارت ... تمام پیک ها را؛ سر کشیدم
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 15/3/19 نویسنده موضوع محروم #28 چو نوشیدم مِی از جام و سبویت شدم مُرتَد و اندر جستجویت چه میشی خفته در عمق نگاهت؟ که هر گرگی شود اهلی بکویت علی انصاری جابری امضا : Aliansari
چو نوشیدم مِی از جام و سبویت شدم مُرتَد و اندر جستجویت چه میشی خفته در عمق نگاهت؟ که هر گرگی شود اهلی بکویت علی انصاری جابری
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 15/3/19 نویسنده موضوع محروم #29 کجا این شیوه آموختی ز ایام؟ کنی شیر و پلنگ با چشمکی رام چه سرّی هست در طرز نگاهت؟ کَشی سیمرغ و عَنقا بر سرِ دام امضا : Aliansari
کجا این شیوه آموختی ز ایام؟ کنی شیر و پلنگ با چشمکی رام چه سرّی هست در طرز نگاهت؟ کَشی سیمرغ و عَنقا بر سرِ دام
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 15/3/19 نویسنده موضوع محروم #30 چه خوبه در شب سرد زمستان کنار پنجره در برف و باران پرنده سر کشد از روی شاخه که باشد ارزوی کل یاران علی انصاری جابری پرواز امضا : Aliansari
چه خوبه در شب سرد زمستان کنار پنجره در برف و باران پرنده سر کشد از روی شاخه که باشد ارزوی کل یاران علی انصاری جابری پرواز