سلام، احتمالا به دلیل روند تایید و بررسی بوده اما اگر خیلی طولانی شد حتماً به مدیریت طراحی بگید که پیگیری کنندسلام خسته نباشید.
طراح ها خیلی خیلی دیر جلد رو طراحی میکنن. همچنین بهنظرم باید اول جلد رو بفرستم برای نویسنده تا اون نظرش رو بگه و بعد توی دفتر کار بزارن.
سلام، این مسئله به عمد نیست و ما چارهای نداریمولی من از تالار ادبیات دلخورم اگه میدونستم قراره تالار ادبیات نقد دلنوشته منو بخاطر امتحانات قراره عقب بندازه شروع نمیکردم
الان دلنوشته من بلاتکلیف مونده، نمیدونم چیکار کنم.. رسیدگی کردن اما ارائه نمیدن به خودم تا مشکلاتشو حل کنم مونده بعد از امتحانات، این ناراحتم میکنه.
سلام. من چند مشکل با این سایت دارم.
یک، اگه رمان و نوشته های نویسندگان عادی بعد از سه هفته به متروکه منتقل میشه، چرا رمان این نویسنده که از قضا مدیر تالار هم هست پس از هشت نُه ماه باید هنوز باقی مونده باشه؟
این اگه فرق گذاشتن و تبعیض قائل شدن نیست پس چیه؟!
این رمان همینطور داره بازدید میخوره و تعدادش روز به روز بالا میره، اما اون نویسندهی بیچارهای که با ۲۰۰ ۱۵۰ پارت نوشتن و کلی دردسر هنوز ۲۰۰ بازدید نداشته! واقعا خجالت آوره که اینطور تبعیض قائل میشید.
در حال تایپ | رمان از پس خاکستر، آتشی زبانه میکشد | مرسده.میم کاربر انجمن یک رمان
دو، دوماهه که از درخواست دادن برای جلد و نقد...
سلام؛ ببخشید که من جواب میدم.
اول اینکه ممنون که مدیرا رو بابت انتقادتون در جریان میذارید؛ اما این انتقادات نباید توهین آمیز باشه. کمبود نیرو هم اگه باشه؛ شما میگید به خاطر این هیچ فعالیتی نباید باشه؟ خب چرا خود شما به جای اون نیروها فعالیت نمیکنید؟ و بابت تاخیر عذر میخوایم ولی خب کار واسه همه از جمله خود شما پیش میاد، پس یکم صبوری بد نیست.
و اینکه کدوم رمان یا نوشتهای ظرف سه هفته به متروکه منتقل شده؛ میشه بگید؟
تا جایی که اطلاع دارم و خودم هم از موقع عضویتم تو سایت شاهدشم، وقت قانونی متروکه شدن، حداقل یه ماهه که البته گاهی ناظرا مهلت بیشتری هم قائل میشن؛ پس هیچ تبعیضی انجام نشده و اگر شده با مدرک نشون بدید چون من الان این...
من نباید اینو جواب بدمدر هر صورت من فکر میکنم تنها دلیلی که تاپیک رمان این عزیز هنوز حذف نشده فقط بخاطر مدیر بودنشه!
لطفا بررسی کنید
کیرم توی این سایت که مثل هرجای دیگه فقط تبعیض قائل میشه و تبعیض و تبعیض!
یکی جون بکنه و هدفش این باشه که بتونه تفکراتش بنویسه و پیشرفت کنه
یکی هم به واسطه مدیر بودنش حدود به ۱۰ پست نرسیده ۳۰۰۰ ۴۰۰۰ بازدید بگیره.
کیییییرمممم توی این سااایت
در حال تایپ | رمان از پس خاکستر، آتشی زبانه میکشد | مرسده.میم کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: 5423 ناظر: @M A H D I S خلاصه: او برای پایان دادن، پس از سالها باز میگردد. دار گناه را به گردن بیگناه آویز میکند و وجدان نرمنرمک خفه میشود. حیوان دستآموزی که پا به میدان گذاشته، به سیاهی شب آراسته شده و اگر به تماشای روشنایی بنشیند، جان آفتاب را میگیرد.forum.1roman.ir