- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
سرخ کردن بادمجان روشهای مختلفی دارد، ولی در اغلب موارد روغن زیادی جذب میکند. برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، بهتر است روشهای پیشنهادی ما را امتحان کنید.
به گزارش بهداشت نیوز، یکی از خوشمزهترین غذاها، غذاهایی هستند که با بادمجان درست میشوند مانند خورشت بادمجان، کشک و بادمجان و ...، ولی برخی به دلیل روغن زیادی که بادمجان جذب میکند از آن پرهیز کرده و سعی میکنند کمتر از آن مصرف کنند. ما در این مقاله روشهایی برای سرخ کردن بادمجان به شما آموزش میدهیم که کمترین میزان روغن را جذب کند. پس با ما همراه باشید.
روش اول؛ سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ
بادمجان تازه تهیه کنید، همیشه بادمجانهای تازه روغن کمتری مصرف میکنند، بادمجانها را بشویید، پوست بکنید، برش بزنید و به مدت...
به گزارش بهداشت نیوز، یکی از خوشمزهترین غذاها، غذاهایی هستند که با بادمجان درست میشوند مانند خورشت بادمجان، کشک و بادمجان و ...، ولی برخی به دلیل روغن زیادی که بادمجان جذب میکند از آن پرهیز کرده و سعی میکنند کمتر از آن مصرف کنند. ما در این مقاله روشهایی برای سرخ کردن بادمجان به شما آموزش میدهیم که کمترین میزان روغن را جذب کند. پس با ما همراه باشید.
روش اول؛ سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ
بادمجان تازه تهیه کنید، همیشه بادمجانهای تازه روغن کمتری مصرف میکنند، بادمجانها را بشویید، پوست بکنید، برش بزنید و به مدت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.