گوناگون گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 1,740
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #181
۲- کشمش‌ها رو هنگام شروع کار خیس می‌کنیم.
۳- عدس خیس شده را آبکش می‌کنیم و بعد آنرا داخل قابلمه می‌ریزیم و روی آنرا آب می‌ریزیم به‌طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. همراه با یک قاشق چایخوری نمک، اجازه می‌دهیم تا عدس‌ها بپزند.
۴- بعد ازینکه آب عدس‌ها به جوش آمد، همینطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، روی آن کفی تشکیل می‌شود که حتما باید این کف را با قاشق جمع کنیم. (اگه باقی بمونه، باعث تغییر رنگ و سیاه شدن عدس‌ها بعد از پخت می‌شه.
خیس کردن عدس ها
۵- بعد از حدود نیم ساعت میزان پخت آنرا چک کنید؛‌‌ دقت کنین که اصلا عدس نباید تا حدی بپزد که له شود. بعد ازینکه عدس پخت، آنرا آبکش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #182
نیم پز شدن عدس و برنج

۷- برنج را آبکش می‌کنیم و روی برنج آبکش شده، مقداری آب ولرم می‌ریزیم. کف قابلمه رو کمی روغن می ریزیم.

۸- به دلخواه می‌توانید از سیب زمینی برش خرده، نان لواش یا ورق یوفکا برای تهدیگ استفاده کنین و بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، آنرا کف قابلمه بذارید.

ته دیگ مخصوص عدس پلو

۹- یه مقدار برنج سفید داخل قابلمه روی ته‌دیگ می‌ریزیم.

۱۰- عدس و برنج را داخل ابکش به آرامی باهم مخلوط می‌کنیم. بعد یک کفگیر از عدس و برنج مخلوط شده داخل قابلمه می‌ریزیم.

[IMG alt="مخلوط کردن عدس با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #183
اضافه کردن روغن به پلو عدس

۱۵- باید مرتب هرچند دقیقه یکبار پیازها را هم بزنیم تا بطور یکسان تفت بخورند.
۱۶- وقتی پیازها مشابه تصویر کمی رنگ گرفتند، گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم. برای ناهار با برنج بدون گوشت نیز می‌توانید این مرحله را حذف کنید.

۱۷- در حین تفت دادن گوشت چرخکرده، باید قاشق را زاویه دار بگیرم و مرتب گوشت ها رو هم بزنیم تا بهم نچسبند.
تفت دادن گوشت و پیاز


۱۸- بعد ازینکه کمی تفت خورد، زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه می‌کنیم و مجددا تفت می دهیم.

۱۹- وقتی گوشت کاملا تفت خورد، حدود ۲ قاشق غذا خوری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #184

نکات مهم در پخت عدس پلو:

  • این روش برای داشتن یک عدس پلوی مجلسی بسیار مناسب است. اما همانطور که می‌دانید خاصیت برنج آبکش شده از کته کمتر است و البته دور ریختن آب عدس نیز از خاصیت آن کم می‌کند؛ پس در صورت دلخواه می‌توانید وقتی عدس پخت، بدون آبکش کردن آن، برنج را به آن اضافه کنید، میزان آب آن ‌را تنظیم کنید و عدس پلو را بصورت کته آماده کنید. در این روش از ادویه های مشابه نیز می توانید استفاده کنید. اما بدلیل پخت همزمان برنج در آب عدس، رنگ این مدل عدس پلو نسبت به عدس پلوی مجلسی کمی تیره می شود. البته بدلیل دور نریختن آب عدس، بسیار خوشمزه تر و سالم تر است.
[IMG alt="عدس پلو با گوشت و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #185
  • در صورت دلخواه، بجای کشمش پلویی می‌توانید خرمای هسته گرفته را در کمی روغن به آرامی تفت دهید و در کنار عدس پلو از آن استفاده کنید.
  • بسته به سلیقه ی خود حتی می توانید از سینه مرغ مزه دار شده و تفت خورده همراه با کمی پیاز و ادویه و زعفران بجای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.
  • اگر تمایل داشتین میزان عدس در عدس پلوی شما زیاد باشید از عدس و برنج به نسبت مساوی استفاده کنید. بعضی افراد این نسب را برای برنج به عدس دو به یک در نظر می گیرند. یعنی دو پیمانه برنج، یک پیمانه عدس. در دستور فعلی برنج حدودا ۱.۵ برابر عدس می باشد که میزان مناسبی است.
  • بهتر است بدلیل سرد بودن طبع عدس و برنج، حتما در تهیه‌ی آن از دارچین (مطابق دستور) و کشمش پلویی یا خرما استفاده کنید. این روش در تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #186

دلمه کلم برگ

همه ما انواع دلمه‌ها را می‌شناسیم. اما دلمه کلم یک دلمه خوشمزه و آسان است که برای ناهار درست خواهد شد. د این دلمه از گوشت چرخ کرده به همراه برنج و لپه استفاده می‌شود.

طرز تهیه دلمه کلم و کاهو


سس روی این کلم بسیار خوشمزه است و طعم خاصی به آن خواهد داد. قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در می‌آوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگ‌ها کمی نرم شوند؛ سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می‌کنیم.

سپس قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در می‌آوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگ‌ها کمی نرم شوند؛ سپس از آب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #187
مواد لازم برای دلمه کلم:
کلم پیچ بزرگ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
لپهیک استکان
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
سبزی دلمه (تره /گشنیز /جعفری/ ترخون/ مرزه/ شوید/نعناع/ پیارچه)۱ کیلو
کشمش١ لیوان
زرشک١/٢ لیوان
ماست١لیوان
رب انار٣ قاشق غذاخوری
شیره انگور٣ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #188

طرز تهیه دلمه برگ کلم به همراه سس مخصوص:

  1. قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در می‌آوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگ‌ها کمی نرم شوند؛ سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می کنیم.
  2. پیازها را نگینی خرد کرده، گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه، رب و رب انار را اضافه میکنیم.
  3. برنج را شسته و در یک قابلمه ریخته با کمی نمک (و در صورت دلخواه زعفران) میگذاریم تا نیم پز شوند.
  4. لپه را هم شسته و بپزید. سبزی ها را خوب پاک کرده شسته و خرد کنید، کشمش ها را هم کمی داخل کره تفت دهید.
  5. برنج نیم پز، گوشت، سبزی دلمه خرد شده، لپه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #189

طرز تهیه سس دلمه:


برای درست کردن سس دلمه، آبغوره، سرکه، رب انار،۲ قاشق غذاخوری شیره انگور و مقداری نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. در آخر مقداری غوره به آن اضافه کنید. (این سس طعم ملسی دارد).
یک جسم سنگین (مثل یک بشقاب یا دیس چینی سنگین) روی برگ‌ها بگذارید تا دلمه‌ها از هم وا نروند و خوب بپزند؛ درب قابلمه را بگذارید.
ابتدا شعله گاز را روی حالت متوسط قرار دهید و زمانی که بخار بلند شد، شعله را ملایم کنید. ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان برای پختن دلمه برگ کلم کافی است.

نکات مهم در پخت دلمه:

  • در انواع دلمه باید از سبزی های تازه استفاده شود. سبزی منجمد برای تهیه دلمه مناسب نیست. در صورتی که هر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #190

لازانیا

کمتر کسی پیدا می‌شود که اسم لازانیا را نشنیده باشد یا طعم آن را دوست نداشته باشد. لازانیا یکی از دل‌چسب‌ترین و پرطرفدارترین غذاها از خانواده بزرگ پاستا است. معمولاً لازانیا را به‌صورت لایه‌های ورقه‌ای درست می‌کنند و بین آن گوشت، مرغ یا سبزیجات را قرار می‌دهند. این غذا همانند پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. البته درست کردن لازانیایی که هم خوشمزه شود و هم قوام خوبی داشته باشد نیازمند رعایت برخی نکات است. در ادامه این نکات را در اکالا بلاگ به همراه روش درست کردن سس مخصوص لازانیا یعنی بشامل، توضیح می‌دهیم. برای ناهار این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران بسیاری در اقصی نقاط جهان دارد. در ایران نیز اکثر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

موضوعات مشابه

عقب
بالا