- ارسالیها
- 3,835
- پسندها
- 20,543
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #181
۲- کشمشها رو هنگام شروع کار خیس میکنیم.
۳- عدس خیس شده را آبکش میکنیم و بعد آنرا داخل قابلمه میریزیم و روی آنرا آب میریزیم بهطوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. همراه با یک قاشق چایخوری نمک، اجازه میدهیم تا عدسها بپزند.
۴- بعد ازینکه آب عدسها به جوش آمد، همینطور که در تصویر مشاهده میکنید، روی آن کفی تشکیل میشود که حتما باید این کف را با قاشق جمع کنیم. (اگه باقی بمونه، باعث تغییر رنگ و سیاه شدن عدسها بعد از پخت میشه.
۵- بعد از حدود نیم ساعت میزان پخت آنرا چک کنید؛ دقت کنین که اصلا عدس نباید تا حدی بپزد که له شود. بعد ازینکه عدس پخت، آنرا آبکش...
۳- عدس خیس شده را آبکش میکنیم و بعد آنرا داخل قابلمه میریزیم و روی آنرا آب میریزیم بهطوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. همراه با یک قاشق چایخوری نمک، اجازه میدهیم تا عدسها بپزند.
۴- بعد ازینکه آب عدسها به جوش آمد، همینطور که در تصویر مشاهده میکنید، روی آن کفی تشکیل میشود که حتما باید این کف را با قاشق جمع کنیم. (اگه باقی بمونه، باعث تغییر رنگ و سیاه شدن عدسها بعد از پخت میشه.
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.