متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه کیک اسفنجی

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 577
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

itszari

کاربر انجمن
سطح
9
 
ارسالی‌ها
421
پسندها
1,125
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • #11
5- در حین هم زدن، آب جوش سرد شده را به مواد اضافه کنید. همزدن را تا زمانی که زرده تخم مرغ یکدست شود انجام دهید.

6- آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 1 الی 2 بار الک کنید.

7- پس از الک به مواد از قبل آماده شده ( زرده تخم مرغ + وانیل + ½ پیمانه شکر ) اضافه شود. مجددا هم زدن دورانی مواد را ادامه دهید.

8- در این حین سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج نموده و طی دو مرتبه به مواد اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد همزدن را ادامه دهید.

9- کف قالب خود را تا یک سانت دیواره چرب نموده و با کمی آرد کف آن را بپوشانید. ( به جای پوشاندن با آرد می‌توانید با کاغذ روغنی این عمل را انجام دهید. )
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

itszari

کاربر انجمن
سطح
9
 
ارسالی‌ها
421
پسندها
1,125
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • #12
10- مواد را در قالب توستر بریزید.

11- در قسمت وسط توستر، یک کاسه آب قرار دهید. و بر روی قالب با یکه فویل باید بپوشانید.

12- پس از 40 دقیقه بعد از پخت، با خلال دندان کوچک یا سیخ کبابی چوبی پخت کیک را چک کنید. در صورتی که مواد نچسبد کیک شما پخته شده است.
 
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

itszari

کاربر انجمن
سطح
9
 
ارسالی‌ها
421
پسندها
1,125
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • #13

طرز تهیه کیک اسفنجی در فر با پف زیاد​

یکی از روش‌های دیگر در پخت کیک با استفاده از فر به شرح زیر است. مواد لازم طرز تهیه کیک اسفنجی با فر:

تخم مرغ4 عدد
آرد شیرینی120 گرم
شکر120 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
آب جوش1 قاشق غذاخوری
وانیل1/2 قاشق چایخوری
 

itszari

کاربر انجمن
سطح
9
 
ارسالی‌ها
421
پسندها
1,125
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • #14

روش پخت کیک پف دار اسنجی در فر​

1- برای تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد، ابتدا آرد و بیکینگ پودر را به خوبی ترکیب و 3 بار الک کنید.

2- قالب خود را تا از کف تا 1 سانت دیواره چرب نمایید. کف آن را با یک کاغذ روغنی یا کمی آرد بپوشانید.

3- برای گرم شدن، فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه روشن کنید.

4- تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل هم زده تا مواد یک دست، به رنگ کرم و به حالت پفی در آید.
 

itszari

کاربر انجمن
سطح
9
 
ارسالی‌ها
421
پسندها
1,125
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • #15
5- در حین هم زدن 1 قاشق غذاخوری آب جوش را اضافه نموده و هم بزنید. تا فرم مواد به هم نریزد.

6- بکینگ پودر و آرد را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و همچنان به هم زدن مواد ادامه دهید.

7- پس از فرم دهی مواد اولیه کیک، مواد را به داخل قالب خود ریخته و در فر قرار دهید.

8- بعد از 30 دقیقه برای بررسی کیک، فر را باز نموده و با یک خلال دندان کیک خود را بررسی کنید. ( اگر مواد نچسبد کیک شما آماده است. )

9- مدت زمان پخت 45 دقیقه الی یک ساعت است. (مدت زمان پخت با توجه به میزان حرارت گاز، مواد اولیه و روش تهیه و هم زدن مواد بستگی دارد. )
 

itszari

کاربر انجمن
سطح
9
 
ارسالی‌ها
421
پسندها
1,125
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • #16

نکات کلیدی پخت با فر​

  • برای حجیم شدن بیشتر کیک، مواد شما باید ⅓ قالب مورد نظر باشد. در این صورت کیک شما فضای کافی برای حجیم شدن را دارد.
  • زودتر از 30 دقیقه فر خود را باز نکنید در صورت عدم رعایت این مورد کیک شما حجیم نمی‌شود.
  • با استفاده از کارد به آرامی کیک پخته شده خود را جدا کنید.
منبع: صنایع غذایی هلچین
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
76
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
191
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
199
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
227
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
132
عقب
بالا