- ارسالیها
- 421
- پسندها
- 1,125
- امتیازها
- 7,283
- مدالها
- 10
5- در حین هم زدن، آب جوش سرد شده را به مواد اضافه کنید. همزدن را تا زمانی که زرده تخم مرغ یکدست شود انجام دهید.
6- آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 1 الی 2 بار الک کنید.
7- پس از الک به مواد از قبل آماده شده ( زرده تخم مرغ + وانیل + ½ پیمانه شکر ) اضافه شود. مجددا هم زدن دورانی مواد را ادامه دهید.
8- در این حین سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج نموده و طی دو مرتبه به مواد اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد همزدن را ادامه دهید.
9- کف قالب خود را تا یک سانت دیواره چرب نموده و با کمی آرد کف آن را بپوشانید. ( به جای پوشاندن با آرد میتوانید با کاغذ روغنی این عمل را انجام دهید. )
6- آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 1 الی 2 بار الک کنید.
7- پس از الک به مواد از قبل آماده شده ( زرده تخم مرغ + وانیل + ½ پیمانه شکر ) اضافه شود. مجددا هم زدن دورانی مواد را ادامه دهید.
8- در این حین سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج نموده و طی دو مرتبه به مواد اضافه کنید و تا یکدست شدن مواد همزدن را ادامه دهید.
9- کف قالب خود را تا یک سانت دیواره چرب نموده و با کمی آرد کف آن را بپوشانید. ( به جای پوشاندن با آرد میتوانید با کاغذ روغنی این عمل را انجام دهید. )