غذای ملل .|طرز تهیه کباب ژاپنی|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 161
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
836
پسندها
7,449
امتیازها
22,873
مدال‌ها
5
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|طرز تهیه کباب ژاپنی|.

کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.

مواد لازم کباب ژاپنی
سیر ۴ حبه
پیاز متوسط ۱ عد
فیله گوسفندی ۶۰۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

بتدا گوشت را بشویید و چربی های اضافی آنرا جدا کنید سپس به صورت نوارهای یک سانتی متری خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه سیر و پیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا