- ارسالیها
- 1,868
- پسندها
- 11,364
- امتیازها
- 33,373
- مدالها
- 43
- نویسنده موضوع
- #1
بورک نوعی خوراک خمیری مخصوص کشور ترکیه است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر فیلو یا خمیر یوفکا تهیه میشود. البته این روزها، این غذای خوشمزه پا را فراتر گذاشته و در بسیاری از کشورهای حوزه مدیترانه، کشورهای شرق آسیا و غرب اروپا طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است.
بورک ترکیه تنوع بسیار زیادی دارد و بسته به موادی که لای خمیر قرار میگیرد، میتواند به عنوان صبحانه، پیشغذا، غذای اصلی و یا میانوعده مورد استفاده قرار گیرد.
از معروفترین انواع بوور ترکیهای میتوان به بورک گوشت و قارچ، بورک گوشت و پنیر، ، بورک گوشت و پنیر، و ... اشاره کرد و در واقع شما میتوانید انواع مواد مورد علاقه خود را داخل خمیر یوفکا قرار داده، آن را رول کنید و یک بورک جدید تهیه کنید.
در اینجا ما قصد داریم طرز...
بورک ترکیه تنوع بسیار زیادی دارد و بسته به موادی که لای خمیر قرار میگیرد، میتواند به عنوان صبحانه، پیشغذا، غذای اصلی و یا میانوعده مورد استفاده قرار گیرد.
از معروفترین انواع بوور ترکیهای میتوان به بورک گوشت و قارچ، بورک گوشت و پنیر، ، بورک گوشت و پنیر، و ... اشاره کرد و در واقع شما میتوانید انواع مواد مورد علاقه خود را داخل خمیر یوفکا قرار داده، آن را رول کنید و یک بورک جدید تهیه کنید.
در اینجا ما قصد داریم طرز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.