غذای ملل بورک گوشت وقارچ

  • نویسنده موضوع Shadi.Roohbakhsh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بورک نوعی خوراک خمیری مخصوص کشور ترکیه است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر فیلو یا خمیر یوفکا تهیه می‌شود. البته این روزها، این غذای خوشمزه پا را فراتر گذاشته و در بسیاری از کشورهای حوزه مدیترانه، کشورهای شرق آسیا و غرب اروپا طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است.
بورک ترکیه تنوع بسیار زیادی دارد و بسته به موادی که لای خمیر قرار می‌گیرد، می‌تواند به عنوان صبحانه، پیش‌غذا، غذای اصلی و یا میان‌وعده مورد استفاده قرار گیرد.
از معروف‌ترین انواع بوور ترکیه‌ای می‌توان به بورک گوشت و قارچ، بورک گوشت و پنیر، ، بورک گوشت و پنیر، و ... اشاره کرد و در واقع شما می‌توانید انواع مواد مورد علاقه خود را داخل خمیر یوفکا قرار داده، آن را رول کنید و یک بورک جدید تهیه کنید.
در اینجا ما قصد داریم طرز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای تهیه بورگ گوشت و قارچ
خمیر یوفکا یا خمیر فیلو1 بسته
گوشت چرخ کرده300 گرم
پیاز بزرگ1 عدد
قارچ خردشده1پیمانه
تخم مرغ2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
ماست و شیرهر کدام 1 فنجان
سیاه دانه یا کنجدبرای تزیین
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه بورگ گوشت و قارچ
  1. برای تهیه بورک گوشت و قارچ ابتدا باید به روش تهیه مایه ماکارونی یا مایه لازانیا، مایه میانی بورک را تهیه کنید پس اول پیاز را رنده کرده و یا نگینی ریز خرد کنید.
  2. پیازهای خردشده را با کمی زردچوبه و فلفل تفت دهید.
  3. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
  4. درب ظرف را ببندید تا گوشت و پیاز باهم پخته‌شده و نرم شوند.
  5. وقتی گوشت پخته شد، قارچ‌های خردشده و مقدار کمی نمک به مواد اضافه کرده و تفت مختصری بدهید و بعد شعله را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا مایه گوشتی کمی خنک شود.
  6. در این فاصله، خمیر بورک را آماده کنید.
  7. برای این‌کار باید 1 عدد تخم مرغ کامل را با 1 فنجان ماست و 1 فنجان شیر و 4-5 قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
بورک‌های خوشمزه شما آماده هستند. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را به عنوان پیش‌غذا و یا شام سرو کنید و از تردی و تازگی خمیر فیلو و طعم یک غذای جدید لذت ببرید.

چند نکته درباره تهیه بورک گوشت و قارچ
  • شما می‌توانید قارچ را حذف کرده و فقط از مایه گوشتی ساده استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید به جای قارچ، از کمی جعفری خردشده استفاده کنید.
  • استفاده از رب گوجه فرنگی داخل مایه گوشتی به سلیقه شما بستگی دارد.
  • در صورتی که بخواهید می‌توانید بورک‌ها را بعد از پیچیدن، داخل روعن داغ غوطه‌ور کرده و حسابی سرخ کنید که در این صورت یک غذای چرب و پرکالری خواهید داشت.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

موضوعات مشابه

عقب
بالا