¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 3/3/20 نویسنده موضوع #561 یک شهر ترا در چشم یک دیده ترا بر دل یک دل ترا عاشق، بازآی برقصانی این شعله ی عاشق را... امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 3/3/20 نویسنده موضوع #562 بس که نازت را کشیدم قلب و جانم خسته شد ای دو صد نفرین به این دل کین چنین وابسته شد من که خیری را ندیدم از دل و مستی و عشق از جفایت درد عالم در دلم پیوسته شد زخم دنیا دایما بر روح و جانم خورده بود لیک زخم بی وفایی اینچنین برجسته شد دایما گفتی به عشقت این کنی یا آن کنی گامهایت پس چرا در عاشقی اهسته شد سوختم در عمق جانم از جفای قلب تو ای دو صد نفرین به این دل کین چنین وابسته شد امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
بس که نازت را کشیدم قلب و جانم خسته شد ای دو صد نفرین به این دل کین چنین وابسته شد من که خیری را ندیدم از دل و مستی و عشق از جفایت درد عالم در دلم پیوسته شد زخم دنیا دایما بر روح و جانم خورده بود لیک زخم بی وفایی اینچنین برجسته شد دایما گفتی به عشقت این کنی یا آن کنی گامهایت پس چرا در عاشقی اهسته شد سوختم در عمق جانم از جفای قلب تو ای دو صد نفرین به این دل کین چنین وابسته شد
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #563 چشم مستت از غزڸ دیوانہ ميسازد مرا! مستیت در شاعرے افسانہ ميسازد مرا! راز عشقت با ڪسی هرڪَز نميڪَویم بداڹ! ڪَرچہ ميدانم غمت غمخانہ سازد مرا! امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
چشم مستت از غزڸ دیوانہ ميسازد مرا! مستیت در شاعرے افسانہ ميسازد مرا! راز عشقت با ڪسی هرڪَز نميڪَویم بداڹ! ڪَرچہ ميدانم غمت غمخانہ سازد مرا!
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #564 نوش دارویےعزیزم بازبیمارت منم زخم دارم برتنم محتاج دیدارت منم من به عشقت،ازهمه دنیا بریدم باوفا فاش میگویم ڪه هرشب عاشق زارت منم میم جانم مثل مرفینے تسڪین میدهی هرڪجاباشےوباشم بازهم یارت منم امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
نوش دارویےعزیزم بازبیمارت منم زخم دارم برتنم محتاج دیدارت منم من به عشقت،ازهمه دنیا بریدم باوفا فاش میگویم ڪه هرشب عاشق زارت منم میم جانم مثل مرفینے تسڪین میدهی هرڪجاباشےوباشم بازهم یارت منم
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #565 من که مجنونت شدم ذکرم فقط رویا شده مضطرب بر حال من دیگر خود دنیا شده حق بده چشمت اگر م**س.ت و خرابم میکند چون ش*ر..اب کهنه با چشمان تو معنا شده لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
من که مجنونت شدم ذکرم فقط رویا شده مضطرب بر حال من دیگر خود دنیا شده حق بده چشمت اگر م**س.ت و خرابم میکند چون ش*ر..اب کهنه با چشمان تو معنا شده لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #566 . غصه ی دنیا ندارم، چون تو، دنیایم شدی حسرت فردا ندارم، چون تو، فردایم شدی همچو ماهی بودم و در حسرت آب روان با وجودت خوب من، مانند دریایم شدی غصه ا ی دیگر ندارم، در دل حسرت کشم امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
. غصه ی دنیا ندارم، چون تو، دنیایم شدی حسرت فردا ندارم، چون تو، فردایم شدی همچو ماهی بودم و در حسرت آب روان با وجودت خوب من، مانند دریایم شدی غصه ا ی دیگر ندارم، در دل حسرت کشم
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #567 سڪوت مےڪنم بمان نگاه مے ڪنم نرو بہ بوسہ هاے بے امان گناه مےڪنم نرو ڪلامِ تازه اے بگو براے من ترانہ شو بہ یڪ نگاهِ روبرو بیا و جاودانہ شو ❤️ ♥ ♥ امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
سڪوت مےڪنم بمان نگاه مے ڪنم نرو بہ بوسہ هاے بے امان گناه مےڪنم نرو ڪلامِ تازه اے بگو براے من ترانہ شو بہ یڪ نگاهِ روبرو بیا و جاودانہ شو ❤️ ♥ ♥
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #568 از آتش تو فتاده جانم در جوش وز باده تو شده است جانم مدهوش از حسرت آنکه گیرمت در آغوش هرجای کنم فغان و هر سوی خروش.... امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
از آتش تو فتاده جانم در جوش وز باده تو شده است جانم مدهوش از حسرت آنکه گیرمت در آغوش هرجای کنم فغان و هر سوی خروش....
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #569 گفتی که مستت میکنم پر زانچه هــستت میکنم گـــفتم چـــگونه از کجا؟ گفتی که تا گـفتی خودآ گفتی که درمــانت دهم بر هـــــجر پـایـانت دهم گفتم کجا،کی خواهد این؟ گفتی صـــبوری باید این امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
گفتی که مستت میکنم پر زانچه هــستت میکنم گـــفتم چـــگونه از کجا؟ گفتی که تا گـفتی خودآ گفتی که درمــانت دهم بر هـــــجر پـایـانت دهم گفتم کجا،کی خواهد این؟ گفتی صـــبوری باید این
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 4/3/20 نویسنده موضوع #570 از سکوتم می نويسم تا بدانی خسته ام،،، بی هوايت کنج پستوهای غم يخ بسته ام،،، بی تو بی تابی دراين برزخ به جانم خميه زد،،، من هنوز اين بغض راازرفتنت نشکسته ام،،، امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
از سکوتم می نويسم تا بدانی خسته ام،،، بی هوايت کنج پستوهای غم يخ بسته ام،،، بی تو بی تابی دراين برزخ به جانم خميه زد،،، من هنوز اين بغض راازرفتنت نشکسته ام،،،