نام داستان کوتاه: جوسکا*
نویسنده: Lornsun
ژانر: #درام #فانتزی #روانشناختی
خلاصه:
نیزار سیهپوش آسمانها از آغازگران میگویند و مرداب نومیدی وداعهایش را بر آینهی آب مینویسد. غم در امواج پَر میکشد و کسی در انحصار غبار بر روی آب پادشاهی میکند! نویسندهای، با کتبی که انزوال را در خود میبلعد...
کد داستان: 522
ناظر: @Raha~r
نام داستان کوتاه: جوسکا*
نویسنده: Lornsun
ژانر: #روانشناختی #فانتزی #درام
خلاصه:
نیزار سیهپوش آسمانها از آغازگران میگویند و مرداب نومیدی وداعهایش را بر آینهی آب مینویسد. غم در امواج پَر میکشد و ضمیر در انحصار غبار بر روی آب پادشاهی میکند! نویسندهای،...
به نام خدا^^
نام رمان:
آب ستارهها را هم با خود میبرد
نام نویسنده:
کوآلا
ژانر: #فانتزی
خلاصه:
شب است. باران میبارد، آسمان خالیست. مهتاب میتابد، آسمان خالیست. آسمان شب بیستاره مانده، ماه تنها میآید و به دنبال ستارههایش میگردد. من نیز ستارهی بینام و نشانیام که آب مرا با خود...
به نام خدا^^
نام رمان:
آب ستارهها را هم با خود میبرد
نام نویسنده:
کوآلا
ژانر رمان:
#فانتزی
خلاصه:
شب است. باران میبارد، آسمان خالیست. مهتاب میتابد، آسمان خالیست. آسمان شب بیستاره مانده، ماه تنها میآید و به دنبال ستارههایش میگردد. من نیز ستارهی بینام و نشانیام که آب مرا...
به نام خداوند آفریننده تخیل و قلم
(مجموعه داستانهای آلیس هاتسون)
نام رمان: جادوگران تئودور
نام نویسنده: آل۱۱
ژانر: #فانتزی #طنز #عاشقانه #تریلر
خلاصهای از رمان:
در جهانی که جادوگران از محدودترین نژادها هستند، تظاهر به جادوگری گناهی نابخشودنیست. زمانی که خدایشان ناپدید شد، هرجومرج به...
نام وبتون: The Red Sleeve
نام ترجمه شده: سرآستین قرمز
نام نویسنده: Dopamine و Kang Mi-kang و Creativesumm
ناظر: @SparK
مترجم: سها~
ادیتور: سها~
ژانر:
#عاشقانه #درام #تاریخی
خلاصه:
پادشاهی بود که میگفتند ترسناکتر از اجنه است.
و یک خانم درباری بود که میخواست عمر طولانی داشته باشد.
به طرز...
کد: 4638
ناظر: @.mahi.
«امیدم به اون بالایی هست»
خلاصه:
به خون همهشون تشنه بودم! میفهمی چی میگم؟ من رو نگاه کن! آفرین! یه کتاب پیدا کردم و به خون خودم هم تشنه شدم. میگم من رو نگاه کن! پشت سرت ایستادم! این کتاب رو میخوای؟ میخوای بفهمی کدوم شی*طان تسخیرت کرده؟ فقط چهار تا قتل و چهار تا روح...
کد داستان کوتاه: ۳۵۴
ناظر: @-Ennui
نام داستان: اُرکوس(مجازات کننده سوگند شکنان)
ژانر: #فانتزی #عاشقانه
نام نویسنده: #NAST
خلاصه: فراموشی بدترین نفرینی است که مردم به آن دچارند، یک استثناء کوچک و مخرب در بین هزاران نفرینِ خفتهی دیگر. این نفرین به دست پدران و مادران نفرینهای دنیا اعمال نشده و...
کد فنفیکشن: 43
ناظر: @Raha~r
نام فنفیکشن: دگرگوننما
برگرفته از: مجموعه کتابهای هری پاتر
نام نویسنده: دادا باگ
تگ: متوسط
ژانر: #فانتزی
خلاصه:
برگرفته از مجموعه کتابهای هری پاتر جانجانسون، جادوگر نسبتاً قویای که زندگیاش از زمان یازدهسالگی تا بزرگسالیاش را روایت میکند.
مرگخواری که...
نام رمان: افسون چپ دست
نام نویسنده: محیا دشتی
ژانر رمان: #فانتزی
خلاصه: قبل از شروع این ماجرا، بذارید یه داستان براتون تعریف کنم، که البته در آینده بیشتر درموردش میفهمید. سالها قبل، جادوگر بزرگی وجود داشت؛ اما اون با بقیه متفاوت بود. اون یه جادوگر چپ دست بود. تقریبا از صفر شروع کرد؛ درواقع،...
«به نام خدا»
کد رمان:۳۶۰۸
ناظر: Sara_D
خلاصه:
«دروغگویی بیشتر از هرچیز به شکلات شباهت دارد. شاید اولش شیرین باشد؛ ولی بعد دنداندرد امانت را میبرد»
سوزانِ پا به سن گذاشته، مدتیست که حال خوشی ندارد و حتی توانایی انجام کارهای شخصیاش از او سلب شده است. خروج او از خانه گارودها منع شده اما...