کاربرد هشتگ فاضل_نظری

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها عاشقانه‌ | فاضل نظری

‌ما برای با تو بودن عمر خود را باختیم بد نبود ای دوست گاهی هم تو دل می‌باختی... *** ‏یک روز دیگر کم شد از عمرت! مبارک باد امروز قدری کمتر از دیروز دلتنگی... #فاضل_نظری
  2. ~•°REZ-FA°•~

تو زیبایی و زیبایی در این‌جا کم گناهی نیست هزاران سنگ خواهد خورد در مُرداب ماه اینجا *** از مشرق نگاه تو خورشید می‌دمد... #فاضل_نظری
  3. ~•°REZ-FA°•~

کجاست یوسف مجروح پیرهن‌ چاکم که باد از دل صحرا می‌آورد بویش... *** انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت این‌قدر که خالی شده بعد از تـو جهانم... #فاضل_نظری
  4. ~•°REZ-FA°•~

زندگی چون ساعت شماطه دار کهنه‌ای از توقف‌ها و رفتن‌های يکسان پُر شده است *** دل به جز خواسته‌ی دوست چه می‌خواهد؟ هیچ ما گذشتیم ز خیر تو! بگو دیگر چه؟ #فاضل_نظری
  5. ~•°REZ-FA°•~

ما خسته‌ایم و تشنه، ولی دست و پا زدن راه نجات یافتن از باتلاق نیست *** ز شوق با تو يكى بودن... آنچنان مستم كه در كنار تو، در پيراهن نمى‌گنجم... #فاضل_نظری
  6. ~•°REZ-FA°•~

به آن‌چه دیده‌ام از خلق اعتمادی نیست که می‌زنند در این شهر بر نقاب نقاب ز دین فروشی اهل ریا نفهمیدیم کجا گناه گناه است و کی ثواب ثواب #فاضل_نظری
  7. ~•°REZ-FA°•~

اى سيبِ سرخِ غلت زنان، در مسيرِ رود يك شهر تا به من برسى، عاشقت شده است #فاضل_نظری
  8. ~•°REZ-FA°•~

چشمم افتاد به چشم تو ولی خیره نماند شعله‌ای بود که لرزید ولی جان نگرفت... *** بامن که به چشمِ تو گرفتارم و محتاج حرفی بزن ای قلبِ مرا برده به تاراج...! #فاضل_نظری
  9. ~•°REZ-FA°•~

آتش بزن مرا که به جز شاخه‌های خشک باقی نمانده از تنِ من چیز دیگری! *** ما را فریب دادی و جای گلایه نیست ما زود باوریم و تو دلال اعتماد...! #فاضل_نظری
  10. ~•°REZ-FA°•~

ای دل! بگو به عقل که دشمن هم این‌چنین در خون مرا به حال خودم وانمی‌گذاشت *** هنوز غصه‌ی خود را به خنده پنهان کن! بخند، گر چه تو با خنده هم غم انگیزی... #فاضل_نظری
  11. ~•°REZ-FA°•~

در آتش خیال تو با خود قدم زدم دوران عاشقی به همین سادگی گذشت *** خون می‌خوریم در غم و حرفی نمی‌زنیم ما عاشق توایم، همین است ماجرا... #فاضل_نظری
  12. ~•°REZ-FA°•~

هر چه در تجربه‌ی عشق سرم خورد به سنگ هیچ‌کس راه بر این رود خروشان نگرفت مثل نوری که به سوی ابدیت جاریست قصه‌ای با تو شد آغاز که پایان نگرفت #فاضل_نظری
  13. ~•°REZ-FA°•~

یک بار به اصرار تو عاشق شدم ای دل این‌بار اگر اصرار ڪنی، وای به حالت *** چه خواهد کرد با ما عشق؟ پرسیدیم و خندیدی فقط با پاسخت پیچیده‌تر کردی معما را... #فاضل_نظری
  14. ~•°REZ-FA°•~

شمع وقتی داستانم را شنید، آتش گرفت شرح حالم را اگر نشنیده باشی، راحتی... *** می‌توان سوخت، اگر امر بفرماید عشق... #فاضل_نظری
  15. ~•°REZ-FA°•~

من ڪسی جز تو ندارم کہ به دادم برسد می‌توانی مگر ای عشق به دادم نرسی *** کوچ تا چند؟! مگر می‌شود از خویش گریخت بال تنها غم غربت به پرستوها داد #فاضل_نظری
عقب
بالا