کاربرد هشتگ صائب_تبریزی

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها متون و دلنوشته‌ها | صائب تبريزی

شب که صحبت به حدیث سر زلف تو گذشت هر که برخاست زجا، سلسله بر پا برخاست *** سر به هم آورده دیدم برگ‌های غنچه را اجتماع دوستان یک‌د‌لم آمد به یاد #صائب_تبریزی
  2. ~•°REZ-FA°•~

می‌توان خواند از جبین باغبان حال چمن پیشتر از نامه دیدن، رنگ قاصد دیدنی است *** شکایتی که ز گفتن یکی هزار شود هزار بار بِه از گفتن است ناگفتن! #صائب_تبریزی
  3. ~•°REZ-FA°•~

خانه بر دوش تر از ابر بهاران بودم لنگر درد تو چون کوه گران کرد مرا *** به دام زاهدان افتادم از همواری ظاهر ندانستم نیام تیغ این قوم از عصا باشد #صائب_تبریزی
  4. ~•°REZ-FA°•~

خرسند نیستیم که خامش نشسته‌ایم ما را دماغ شکر و شکایت نمانده است... *** اگر تو دامن خود را به دستِ ما ندهی زِ دست ما نگرفته‌ست کَس گریبان را #صائب_تبریزی
  5. ~•°REZ-FA°•~

صائب سیاهکاری ما را حساب نیست روی زمین سیاه شد از سیئات ما *** از هجر، شِکوِه با در و دیوار می‌کنم چون داغ‌ دیده‌ای که کند گفت‌وگو به خاک #صائب_تبریزی
  6. ~•°REZ-FA°•~

سازگار طبع انسان نیست عیش و بی‌غمی می‌رود بیرون ز جنّت هر‌که آدم می‌شود. *** مغیلان پای نازک طینتان را در حنا دارد چه غم دارد زخار آن کس که آتش زیر پا دارد؟ #صائب_تبریزی
  7. ~•°REZ-FA°•~

غمزه بد م**س.ت و نگه خونی و مژگان خون‌ریز چون تماشای رخت سیر توانم کردن؟ *** نه کوه کَنی هست درین عرصه، نه پرویز آوازه‌ای از عشق و هوس بیش نمانده است #صائب_تبریزی
  8. ~•°REZ-FA°•~

شوق من ، قاصد بی‌درد کجا می‌داند؟ آن‌قدر شوق تو دارم که خدا می‌داند... *** می‌کشد در دل شب‌ها نفسی موج سراب وای برحال نگاهی کہ پی دل برود #صائب_تبریزی
  9. ~•°REZ-FA°•~

مَستِ خیال را بــه وصال احتياج نـــیســــت. *** من آن خیال غریبم درین خراب آباد که هیچ کس نکند رحم بر غریبی من #صائب_تبریزی
  10. ~•°REZ-FA°•~

صبر من در بی‌قراری‌ها قیامت می‌کند *** در حریم وصل از عاشق اثر جستن خطاست نیست ممڪن خودنمایی در حرم محراب را #صائب_تبریزی
  11. ~•°REZ-FA°•~

شعر صائب نمی‌شود کاسد همه وقت این متاع شیرین است *** آبروی جرم اگر این است، در دیوان عفو عاصی از ناکرده بیش از کرده خجلت می‌کشد. #صائب_تبریزی
  12. ~•°REZ-FA°•~

هیچ کافر را الهی یار هر جایی مباد! سرگذشت بلبلان این چمن نشنیدنی است *** حلقه بر هر در زدن سرگشتگی می‌آورد چون کلید قفل می‌باید به یک در ساختن #صائب_تبریزی
  13. ~•°REZ-FA°•~

این زمان در زیرِ بارِ کوهِ منت می‌روم من که می‌دزدیدم از دستِ نوازش دوش را *** چون موجه‌ی سرابیم، در شوره‌زار عالم ڪز بود بهره‌ای نیست، غیر از نمود ما را #صائب_تبریزی
  14. ~•°REZ-FA°•~

بودِ ما، محضِ نمود است؛ سرابیم سراب... *** دل نمی‌سوزد کسی را بر یتیمی‌های من سبز اگر سازد سر شکم تخته‌ی گهواره را #صائب_تبریزی
  15. ~•°REZ-FA°•~

در چشم خرده بينان هر نقطه صد كتاب است آن خال را به صد وجه تفسير مى‌توان كرد *** دعوی سوختگی پیش من ای لاله مکن می‌شناسد دل من بوی دل سوخته را #صائب_تبریزی
عقب
بالا