Devil's Daughter رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 1,154 امتیازها 6,963 محل سکونت از کوچه باغ های تنهایی 2/9/18 نویسنده موضوع #31 تجربه ثابت کرده هرچی درمقابلشون کوتاه بیای بدتره.فکر میکنن چه خبره امضا : Devil's Daughter
NARGES.A رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 70 پسندها 1,993 امتیازها 12,773 مدالها 9 محل سکونت یه جایی روی زمین خدا 2/9/18 #32 Devil's Daughter گفت مثلا چی؟ کلیک کنید تا باز شود... غیرت بیش از حد و گیر دادن های زیاد امضا : NARGES.A
Devil's Daughter رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 1,154 امتیازها 6,963 محل سکونت از کوچه باغ های تنهایی 2/9/18 نویسنده موضوع #33 narges13 گفت خب آلان دادشم کلاس کاراته میره هر حرف شنوی که این یه مدت کوتاه داشت دود شد رفت هوا کلیک کنید تا باز شود... الهی بمیرم برات.خب تو میتونی از قدرت ها و اسلحه های دخترونت استفاده کنی عزیزم. امضا : Devil's Daughter
narges13 گفت خب آلان دادشم کلاس کاراته میره هر حرف شنوی که این یه مدت کوتاه داشت دود شد رفت هوا کلیک کنید تا باز شود... الهی بمیرم برات.خب تو میتونی از قدرت ها و اسلحه های دخترونت استفاده کنی عزیزم.
NARGES.A رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 70 پسندها 1,993 امتیازها 12,773 مدالها 9 محل سکونت یه جایی روی زمین خدا 2/9/18 #34 Devil's Daughter گفت تجربه ثابت کرده هرچی درمقابلشون کوتاه بیای بدتره.فکر میکنن چه خبره کلیک کنید تا باز شود... همین طور اگر خانواده پسر دوست باشه بدتره من اون یکی دادشم چون سه ماهه بود مرد ، مامان بابام خیلی پسر دوست دارن امضا : NARGES.A
Devil's Daughter گفت تجربه ثابت کرده هرچی درمقابلشون کوتاه بیای بدتره.فکر میکنن چه خبره کلیک کنید تا باز شود... همین طور اگر خانواده پسر دوست باشه بدتره من اون یکی دادشم چون سه ماهه بود مرد ، مامان بابام خیلی پسر دوست دارن
Devil's Daughter رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 1,154 امتیازها 6,963 محل سکونت از کوچه باغ های تنهایی 2/9/18 نویسنده موضوع #35 narges13 گفت غیرت بیش از حد و گیر دادن های زیاد کلیک کنید تا باز شود... نه بابا.باید جذبه داشته باشی خواهرم.فرزند چندمی؟ امضا : Devil's Daughter
narges13 گفت غیرت بیش از حد و گیر دادن های زیاد کلیک کنید تا باز شود... نه بابا.باید جذبه داشته باشی خواهرم.فرزند چندمی؟
○•|<móóbîî>|•○ رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 74 پسندها 6,134 امتیازها 22,273 مدالها 10 محل سکونت از دریای غرور 2/9/18 #36 نمیدونم ب خدا من سه سالم بود ک برادرم ب دنیا اومد تا حالا هیچ حسی نکردم
Devil's Daughter رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 1,154 امتیازها 6,963 محل سکونت از کوچه باغ های تنهایی 2/9/18 نویسنده موضوع #37 narges13 گفت همین طور اگر خانواده پسر دوست باشه بدتره من اون یکی دادشم چون سه ماهه بود مرد ، مامان بابام خیلی پسر دوست دارن کلیک کنید تا باز شود... اخه !خب دیگه الان خدایی هیچ راه حلی برات ندارم.جز تلافی به مثل.اگرم مثه من بهت گفتن تو بزرگتری تو کوتاه بیا.جلوشون بگو باشه ولی وقتی رفتن حسابی به خدمتش برس. امضا : Devil's Daughter
narges13 گفت همین طور اگر خانواده پسر دوست باشه بدتره من اون یکی دادشم چون سه ماهه بود مرد ، مامان بابام خیلی پسر دوست دارن کلیک کنید تا باز شود... اخه !خب دیگه الان خدایی هیچ راه حلی برات ندارم.جز تلافی به مثل.اگرم مثه من بهت گفتن تو بزرگتری تو کوتاه بیا.جلوشون بگو باشه ولی وقتی رفتن حسابی به خدمتش برس.
NARGES.A رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 70 پسندها 1,993 امتیازها 12,773 مدالها 9 محل سکونت یه جایی روی زمین خدا 2/9/18 #38 Devil's Daughter گفت الهی بمیرم برات.خب تو میتونی از قدرت ها و اسلحه های دخترونت استفاده کنی عزیزم. کلیک کنید تا باز شود... نمیشه . مثل چی ؟؟ قبلا من هرچی می گفتم انجام می دادن مامان بابام ولی آلان حرف یک بچه شش ساله رو گوش می دن حتی برای خرید مواد غذایی امضا : NARGES.A
Devil's Daughter گفت الهی بمیرم برات.خب تو میتونی از قدرت ها و اسلحه های دخترونت استفاده کنی عزیزم. کلیک کنید تا باز شود... نمیشه . مثل چی ؟؟ قبلا من هرچی می گفتم انجام می دادن مامان بابام ولی آلان حرف یک بچه شش ساله رو گوش می دن حتی برای خرید مواد غذایی
Devil's Daughter رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 1,154 امتیازها 6,963 محل سکونت از کوچه باغ های تنهایی 2/9/18 نویسنده موضوع #39 mobina..n گفت نمیدونم ب خدا من سه سالم بود ک برادرم ب دنیا اومد تا حالا هیچ حسی نکردم کلیک کنید تا باز شود... وا خب من 4 سالم بود که برادرم به دنیا اومد.بعد از اون چه حسی داشتی مثلا توی 7 یا 8 سالگیت؟ امضا : Devil's Daughter
mobina..n گفت نمیدونم ب خدا من سه سالم بود ک برادرم ب دنیا اومد تا حالا هیچ حسی نکردم کلیک کنید تا باز شود... وا خب من 4 سالم بود که برادرم به دنیا اومد.بعد از اون چه حسی داشتی مثلا توی 7 یا 8 سالگیت؟
NARGES.A رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 70 پسندها 1,993 امتیازها 12,773 مدالها 9 محل سکونت یه جایی روی زمین خدا 2/9/18 #40 Devil's Daughter گفت نه بابا.باید جذبه داشته باشی خواهرم.فرزند چندمی؟ کلیک کنید تا باز شود... فرزند چهارم بودم ولی گفتم که داداشم وقتی سه ماهه بوده مرده برای همین بچه سومم من او یکی داداشم رو فقط عکسش رو دیدیم خودش رو اصلا ندیدم امضا : NARGES.A
Devil's Daughter گفت نه بابا.باید جذبه داشته باشی خواهرم.فرزند چندمی؟ کلیک کنید تا باز شود... فرزند چهارم بودم ولی گفتم که داداشم وقتی سه ماهه بوده مرده برای همین بچه سومم من او یکی داداشم رو فقط عکسش رو دیدیم خودش رو اصلا ندیدم