مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sogand64

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/4/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
8
امتیازها
0
سطح
0

سلام دوستان دنبال یه رمانی میگردم که توش دختره خانواده ی خشک مذهبی داشت چند تا برادر داشت بعد میخواست با همکلاسیش ازدواج کنه خانواده اش فهمیدن همه چی خراب شد بعد تو زمان جنگ انگار مادر دختره با باباش میره جنوب که مامانه حامله بوده و این وسط یه اتفاقایی میفته که بابائه مجبور میشه بره کمک بیاره بعد درد زایمان این شروع میشه و یه حاجی میاد نجاتش میده و بچه اش و به دنیا میاره بعد همین حاجی مواظب دختره بوده و انقدر به پسرش از این دختره میگه تا عاشقش میشه و یه اتفاقایی میفته که پسره کلا از دین و همه چی زده میشه سر همین دختره ولی دختره رو میدن به یه بی خاصیت که دختره دوستش نداشته که بعدا ان به دختره تهمت میزنه این بچه ی من نیست که حاجی ام پشتش در میاد و میبرتش ازمایش و ثابت میکنه بچه شوهره است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Shima ۸۰

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
27/3/20
ارسالی‌ها
14
پسندها
21
امتیازها
33
سطح
0

سلام دوستان کسی نمی دونه اسم این رمان چیه اولش این طوری شروع میشه که ی نفر داره گلبرگ های گل رو میچینه و میگه من انتقام خانوادم رو میگیرم بعد به عنوان ی خدمتکار می ره تو اون خونه که میخواد ازشون انتقام بگیره آخرش انتقامشو میگیره وبا پسر همون خانواده ازدواج میکنه . میدونم خیلی بد توضیح دادم اما فقط همینقدر یادم بود

آخرین ویرایش

791mahsa

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
22/3/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام دوستان من۳سال پیش یه رمان خوندم ولی اسمش رو یادم رفته اگه بشه کمک کنید پیداش کنم ادامش رو هم بخونم
دوتا پسر بودن سرد و مغرور که دستگاه کشتار معروف بودن پسره ماموریت میگرفته ادم میکشته فقط یادم میاد دخترش رو کشتن .........
شایدلرد سوداگران باشه

Shaina

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/4/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

سلام.دوستانم یه رمان که دختره دانشگاه قبول میشه مذهبیه استاده ازش بدش میاد فک کنم اسم پسره ارمیا بود. بعد دختره عاشق دوست باباش بود ولی با همین استاده ازدواج میکنه. دوست باباش هم میاد خواهر دختره رو میگیره

BLACK.MOON

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
18/1/20
ارسالی‌ها
126
پسندها
4,669
امتیازها
20,913
مدال‌ها
10
سطح
12

سلام دوستان
یه رمانی که یه گروه دزد میرن خونه دختره گاوصندوق باباشو خالی کنن بعد دختره خودش بهشون کلید گاوصندوق و میده بعدش باهم اشنا میشن فکر کنم اسم دختره اترین بود پسره هم فک کنم رادوین یا اراد بود
لطفا اسمشو بگین چون دنبالشم ممنون

سلام فکر کنم اسمش رادیکال عشق بود

امضا : BLACK.MOON

BLACK.MOON

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
18/1/20
ارسالی‌ها
126
پسندها
4,669
امتیازها
20,913
مدال‌ها
10
سطح
12

سلام دوستان کسی نمی دونه اسم این رمان چیه اولش این طوری شروع میشه که ی نفر داره گلبرگ های گل رو میچینه و میگه من انتقام خانوادم رو میگیرم بعد به عنوان ی خدمتکار می ره تو اون خونه که میخواد ازشون انتقام بگیره آخرش انتقامشو میگیره وبا پسر همون خانواده ازدواج میکنه . میدونم خیلی بد توضیح دادم اما فقط همینقدر یادم بود
خوندمش قشنگه دختره بعد مرگ پدر و مادرش بود اگه اشتباه نکنم، که برای هر گلبرگی که از گل می‌کنه یک صحنه یادش میاد. فکر کنم پولدار بوده و اول رمانش این جوری بود، دنبال رمانم چون پاک کردمش به مخم فشار بیارم تا اسمشو یادم بیاد:(

آخرین ویرایش
امضا : BLACK.MOON

amin tiam

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/5/18
ارسالی‌ها
13
پسندها
38
امتیازها
33
مدال‌ها
1
سطح
1

رمانی که سیاوش از خواهرش سارا خوشش میاد و میبرنش پیش چند تا روانشناس تا یکی از اون ها بهش میگه که مطمئنی که سارا خواهرت است بعد سیاوش میره آمریکا و وقتی بر میگرده ایران که بردار کوچکترش سپهر مریض بود و داشت میمرد بعدش هم متوجه میشه که سارا دختر خالشه و کسی که فکر میکردم پدرش است شوهر خاله اش بوده

دونات

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

خلاصه رمان اینه:
یه دختری بود که اصلاح نکرده و ازقضا زشت هست و به دانشگاه میره و مسخرش میکنند چادری هم بوده بعدیه اتفاقایی میوفته که با پسر خوشگله دانشگاه ازدواج میکنه به صورت اجباری بعد عاشق هم میشن بعد دختره که اصلاح میکنه خوشگل میشه لطفا اسم رمانو بگید

Jojo2040

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
سطح
0

سلام چند سال پیش ی رمانی خوندم اما هرچی فک میکنم نمیتونم پیداش کنم
رمان راجب دختری بود ک تو یه خانواده معمولی بود با موهای نارنجی دختره ی داداش داشت ک خلافکار بوداما خودشون نمیدونستن داداشش ی دوست داشت ک خعلی سرو وضع داغومی داشت و خعلی مشکوک میزد بدها دختره متوجه میشه دوس داداشش پلیس مخغیه چون دختره فهمیده پلیسه میدزدتش و ب عقد خودش درش میاره درصورتی ک خودشم زن داره داداش دختره اعدام میشه دختره از طرف خانواده طرد میشه چون فک میکنن دختره داداششو لو داده پلیسه عاشق دختره میشه و فک کنم ب دختره میگ جودی ابوت

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام چند سال پیش ی رمانی خوندم اما هرچی فک میکنم نمیتونم پیداش کنم
رمان راجب دختری بود ک تو یه خانواده معمولی بود با موهای نارنجی دختره ی داداش داشت ک خلافکار بوداما خودشون نمیدونستن داداشش ی دوست داشت ک خعلی سرو وضع داغومی داشت و خعلی مشکوک میزد بدها دختره متوجه میشه دوس داداشش پلیس مخغیه چون دختره فهمیده پلیسه میدزدتش و ب عقد خودش درش میاره درصورتی ک خودشم زن داره داداش دختره اعدام میشه دختره از طرف خانواده طرد میشه چون فک میکنن دختره داداششو لو داده پلیسه عاشق دختره میشه و فک کنم ب دختره میگ جودی ابوت
رمان فرستاده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.