مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Benim adım Maral

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
14/4/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
رمان در مورد یه دختره که شبیه مادر پسر داستانه. اولش با تصادف شروع میشه

Gomnam.G-M

رو به پیشرفت
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2/6/19
ارسالی‌ها
170
پسندها
2,944
امتیازها
16,413
مدال‌ها
8

F.j

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
14/4/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سلام دوستان من۳سال پیش یه رمان خوندم ولی اسمش رو یادم رفته اگه بشه کمک کنید پیداش کنم ادامش رو هم بخونم
دوتا پسر بودن سرد و مغرور که دستگاه کشتار معروف بودن پسره ماموریت میگرفته ادم میکشته فقط یادم میاد دخترش رو کشتن .........

همراز

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
30/3/20
ارسالی‌ها
13
پسندها
6
امتیازها
3
سلام دوستان من۳سال پیش یه رمان خوندم ولی اسمش رو یادم رفته اگه بشه کمک کنید پیداش کنم ادامش رو هم بخونم
دوتا پسر بودن سرد و مغرور که دستگاه کشتار معروف بودن پسره ماموریت میگرفته ادم میکشته فقط یادم میاد دخترش رو کشتن .........
لرد سوداگران

آراگل

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
13/4/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
سلام. دنبال اسم یه رمان‌میگردم که دختره برادرشو از دست میده. فک کنم پسره تصادف کرده و مدت ها دختره حالش خوب نبود تا اینکه پسر همسایه قدیمیشونو میبینه فکر کنم اسم پسره پارسا بود. اسم دختره هم سارا و برادرش سالار. فکر کنم البته. کسی میدونه اسمشو؟

آراگل

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
13/4/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
خود دختره هم دکتر بود با یکی از همکلاسیهاش ازدواج می کنه، که سر جریان یه عکس که به دختره نسبت می دن ازش جدا میشه، عشق سابقش که اونم همکلاسیش بود به اسم یوسف از خارج بر میگرده، دختره با یوسف که خارج از ایران زن داره و اون زن رو نمی خواد صیغه می کنه، روز صیغه رییس بخش یا بیمارستان که دقیق یادم نیست و دوست یوسفه شاهد میشه، بعد طی یه تصادف یوسف می میره و اون رییسه که از قبل این دختره رو می خواسته به طریقی بهش نزدیک میشه و باهاش ازدواج می کنه. کسی اسم این رمان رو می دونه؟
عبور از غبار

رمان گمشده من

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
14/4/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سلام دنبال رمان معشوقه ی شیطانم ولی پیداش نمیکنم اگه کسی داره لطفا بهم بگه

delara

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
8/4/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سلام داستان درباره دختریه به اسم رها که پدرو مادرو از دست میده و از 4تا خواهر و برادرش مراقبت میکنه و با ظاهری پسرونه زندگی میکنه و خرجشو از راه جیب بری بدست میاره
  • یبار گیر یه پسری به اسم سعید میوفته و دستگیر میشه و شرط پسره برای آزادیش اینه که بره تو خونه ش کار کنه
    دختره و خواهرو برادراش میرن خونه پسره
    یه شب که پسره قرار بود برای اومدن خانواده اش از تهران مهمونی بده با رسیدن خانواده ش دختره میفهمه که مادر پسره عمه ش بوده و سالهاست گم کرده بودن همو ....
  • کسی اسمشو نمیدونست؟
  • هرروز میام چک میکنم ولی کسی تا الان جواب نداد

sami1366

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
11/4/20
ارسالی‌ها
8
پسندها
24
امتیازها
33
سلام دوستان : )
دوستم دنبال این رمانه و گفت اینجا بگم تا ببینه کسی اسمش رو بلده یا خیر! : )
ممنون میشم جواب بدید! : )

یه دختری که هیچ کسی رونداشته ووضع خوبی نداشته گوشه اتوبان بوده
دختردیگه ای که افسردگی داشته وهیچ دوستی نداشته میبردش خونه خودشون ومیخوادکه اون دخترباخودشون زندگی کنه وبه دروغ به خانوادش میگه دوستمه وخونوادشم خارج ازکشورن
اون دخترهم باسام برادراون دخترازدواج میکنه
بعدازمدتی پدرشوهره دخترمیفهمه که بهشون دروغ گفتن بچه ی دختره راازش میگیره ازخونه میندازدش بیرون وطلاقشم میگیره
ولی بعدازچندسال دوباره سرراه هم قرارمیگیرندودختره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا