مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Kalŏn

سرپرست ادبیات + نویسنده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
10,138
پسندها
42,516
امتیازها
96,873
مدال‌ها
43
سطح
41

• مدیر
  • #2,571
سلام دنبال یه رمان می گردم که دختره برادرش دوست داره برادرش هم همینطور آخر می فهمن خواهر برادر هم نیستن این رمان دو فصل است اسم پسره فکر کنم نیما هست
رمان عشق عسلی رو ببینید.
فکر می‌کنم چند رمان با این اسم توی گوگل وجود داره. چک کنید رمان مورد نظرتونو پیدا کنید.

امضا : Kalŏn

ستاره من

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
22
پسندها
40
امتیازها
40
سطح
0

• #2,572
رمانی که پسر به علت خانه داشتن با دخترت عروسی می کند وقتی قسط خانه تمامشد ادعاکرد منزل به نام شودیانصف منرل و له علت خ**یا*نت پسره که شوگر مامی داشت دختره طلاق گرفت
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

شهزاد

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/9/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,573
سلام دوستان
من چند سال پیش یک رمانی میخوندم که در حال پارت گذاری بود و کانالش از دسترس خارج شد ودیگه پیداش نکردم
رمان اینجوری بود که یه دختره با اجبار خانواده میره خارج و اونجا با یه پسره آشنا میشه و بدونه اجازه خانواده باهاش ازدواج میکنه ولی پسره آدمه خوبی نبوده و خیانتکار از آب در میاد و دختره هم بارداره و تصمیم میگیره برگرده ایران بعد داخل یک تاکسی گریه میکنه و راننده هم نگرانش میشه و میگه چه اتفاقی افتاده دختره هم جریان رو میگه و پسره با اینکه نامزد داره تصمیمم میگیره نقش نامزده این دختره رو بازی کنه اسم پسره هم انگار مهراد یا بهزاد بود تازه این پسره یه خواهر گم شده هم داشت که دنبالش می‌گشت

شهزاد

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/9/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,574

شهزاد

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/9/25
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #2,575
سلام دوستان
ی رمانیه میخواستم اگه کسی بلد اسم نویسنده رو بگه یا آیدی چیزی بگه تا بتونم رمان رو ازش بخرم رمان اشتباه لذیذ من که در حال پارتگذاری حالا نمیدونم نویسنده داره یا اسم رمان تغییر کرده