متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

چیکار می‌کنین اگه....؟

• نویسنده موضوع M.JOUDI❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 54
  • بازدیدها 1,298
  • کاربران تگ شده هیچ

saba_maleke

کاربر نیمه فعال
سطح
10

ارسالی‌ها
533
پسندها
2,500
امتیازها
12,773
مدال‌ها
12
به نظر من اگه میخوای گریه نکنه یه بار از اون ملافه های سفید بکش رو سرت خودش نفهمه وقتایی که هیچکس خونه نیست بهش بگو اگه یه بار دیگه گریه کنی و به حرف خواهرت گوش ندی میکشمت.. انقده رو بچه تأثیر میزاره کخ نگو من امتحانش کردم.. البته اگه خیلی دوسش داری میتونی باهاش راه بیای مثل خودش رفتار کنی ببینی از کجاها خوشش میاد باهاش بری بیرون.. یه راه دیگه هم هست من کتاب روانشناسی کودکان رو میخونم خیلی راه حل های جالبی واسه اینجور بچه ها نوشته خودتم بخون..آخه من داداش دوقلو داشتم اصلا باهاشون راه نمیومدم ولی بعدا کاری کردم که همه چیزشون رو بهم میگن

امضا : saba_maleke

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
960
پسندها
67,103
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
به نظر من اگه میخوای گریه نکنه یه بار از اون ملافه های سفید بکش رو سرت خودش نفهمه وقتایی که هیچکس خونه نیست بهش بگو اگه یه بار دیگه گریه کنی و به حرف خواهرت گوش ندی میکشمت.. انقده رو بچه تأثیر میزاره کخ نگو من امتحانش کردم.. البته اگه خیلی دوسش داری میتونی باهاش راه بیای مثل خودش رفتار کنی ببینی از کجاها خوشش میاد باهاش بری بیرون.. یه راه دیگه هم هست من کتاب روانشناسی کودکان رو میخونم خیلی راه حل های جالبی واسه اینجور بچه ها نوشته خودتم بخون..آخه من داداش دوقلو داشتم اصلا باهاشون راه نمیومدم ولی بعدا کاری کردم که همه چیزشون رو بهم میگن
واقعا؟ اگه تاثیر داره حتما میخونم
چون واقعا خستم کرده

امضا : M.JOUDI❁

saba_maleke

کاربر نیمه فعال
سطح
10

ارسالی‌ها
533
پسندها
2,500
امتیازها