سلام
والا من نه شما رو میشناسم نه آبجیت رو.
اما با توجه به تجربه بزرگ کردن خواهرم یه توصیه هایی دارم:
ببین اول برو سراغ نیاز های جسمی ش. شاید گرسنه ست یا مواد غذایی مقوی بهش نرسیده اعصابش ضعیف شده. کشمش و پسته و میوه و اینا بهش بده. یا اگه دوست نداره یه کیک یا شیرینی چیزی باهم درست کنین. هم سرگرمیه هم خوبه براش. حالا اینام نشد بالاخره یه خوراکی من در آوردی درست کنین که بخورین(البته مواظب باشین یه چیزی نباشه مسموم بشین)
بعد ببین خوابش منظم بوده یا نه. شاید خوابش میاد
ببخشید ولی شاید باید بره دستشویی. یعنی خواهر من اینجوری بود که وقتی دستشویی داشت بی اعصاب میشد نمیشد کنترلش کرد. خودشم نمی فهمید که، باید به زور مینداختمش تو دستشویی...
خخخخ ممنونم8 سالشه...
خب باهاش بازی کن. می دونم خیلی مضخرفه ولی برای اینکه دهنش رو ببنده یه نیم ساعت باهاش بازی کن البته هرچی که دوست داره. مثلا باهاش برقص یا شطرنج اگر بلده بازی کن یا هر چیزی که باعث شه عر نزنه ولی من اگر جای تو بودم بهش محل نمیدادم تا خودش ساکت شه، والا چه دلیلی داره آدم به حرف کوچیکترش گوش کنه؟! ببین چه کارهایی رو دوست داره، همون هارو کمکش کن تا انجام بده یا مثلا به بهونه خونه تکونی بگو اتاقش رو بریزه بهم و دوباره تمیز کنه.
من خواهر ندارم ولی اینا به ذهنم رسید امیدوارم به دردت بخوره
عاره ولی مشکل اینه که مارو بخاطر کرونا تو خونه زندونی کردنمنکه خودم بچه اخریم فقط برادر زاده هام قبلا ک پیشم بودن تو خونه اگر پدر مادرشون کاری داشتن براشون پفیلا درست میکردم میزاشتم بخورن یا کلا هله هوله میخریدم هم اهنگ هم میزاشتم براشون پارتی میگرفتن تا وقتی خانوادشون بیاد
بعضی وقتا هم کارتون دان میکردم واسشون نگاه میکردن
یا میبردمشون پارک
این یه مشکلیه واسه خودش ولی خدا رو شکر داداشای من انقدر چشمشون ترسیده که دیگه هیچی نمیگنخاک برسرت
البته خواهر منم اینجوریه
میره به مامانم میگه آجی منو زد منم دوباره میزنم میگم اینم واسه چوغولی کردنت
عطوفت خواهریم از اول زیاد بوووود
@_@ من خودم همش درگیر کلاسای انلاینمبه نظرم نظر خودش و بپرس. بهش بگو چی دوس داری با چی حوصله ات سر نمیره بعدم باهاش همون کار و بکن.
چمیدونم مثلا بگو بیا بشین تا برات از خودم کارام تو بچگی تعریف کنم.
الان که تعطیلیم میتونی کتاباش رو برداری بهش درس بدی. بشی استادش.
هم معلم بازیه و سرگرمی هم یه چیزی یاد میگیره.
باهاش راه برو ازش جلو نزن تا اینجوری باهات خوب بشه و باهات راه بیاد.