غذای ملل روش تهیه غذای ترکی بورک مرغ به همراه خمیر یوفکا

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 140
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مجموعه : آموزش انواع غذاها
دستور تهیه غذای ترکی بورک مرغ به همراه خمیر یوفکا

بورک مرغ به همراه خمیر یوفکا بسیار عالی


بورک مرغ یکی از غذا هاي پر طرفدار کشور ترکیه است که وقتی با خمیر یوفکا میل کنید مزه خیلی لذیذ اي پیدا می کند .



بورک مرغ , بورک یکی از غذاهایی ترکیه اي هست که با خمیر یوفکا تهیه میشه، طرز تهیه بورک بسیار ساده و نتیجه کار عالی و لذیذ است.



مواد لازم بورک مرغ :
مرغ: ۲ شماره
آب: به مقدار لازم
خمیر یوفکا: ۱۰ شماره
پیاز بزرگ: یک شماره
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه



مواد لازم میانی:

برنج: ۲ ق س
پیاز «خردشده»: ۴ الی ۵ شماره
پاپریکا: ۲ ق س...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] `Nastaran
عقب
بالا