متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش غذا افطار با «حلیم گندم»

  • نویسنده موضوع Sepideh.T
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 216
  • کاربران تگ شده هیچ

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
ماه رمضان است و بازار پختن حلیم بسیار داغ! زیادند تعداد کسانی که حلیم های بیرون، حتی معروف ترین شان را قبول ندارند و ترجیح می دهند خودشان در خانه درستش کنند. در ا ین مطلب طرز تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.


مواد لازم:


  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
  • گندم (پوست کنده) ۵۰۰ گرم
  • شکر به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و دارچین به مقدار لازم

1260981_622.jpg




طرز تهیه:

1-ابتدا گندم را از روز قبل خیس میكنیم و آب آن را چند بار عوض میكنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه كردن مقداری آب اجازه میدهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم كرده و اجازه میدهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #2
حلیم از صبحانه های بسیار مقوی و سیر کننده ی سنتی هست که توی ایام ماه رمضون برای افطاری هم عالیه و طعم بی نظیرش، وقتی با شکر و کمی کره و دارچین مخلوط میشه فوق العاده اس. پخت حلیم فوت و فن خیلی خاصی نداره و ساده اس ولی نیاز به صبر و حوصله ی بسیار زیادی داره.

امروز طرز تهیه حلیم رو براتون شرح میدیم. حلیم غذای پر طرفدار،مقوی و البته چاق کننده و دیرهضمی هستش که معمولا در صبحانه استفاده میشه و با شروع شدن ماه رمضان به وعده افطاری انتقال پیدا میکنه. تهیه این غذا خیلی آسونه فقط طبق معمول غذاهای سنتی صبر و حوصله زیاد میخواد و پختش زمان زیادی میبره.

مواد لازم :

  • گندم پوست کنده 500 گرم
  • گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند حدود 100 گرم
  • آب 8-10 لیوان
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • روغن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #3
ماه رمضان امسال برای روزه‌دار‌ها خیلی سخت‌تر شده است؛ هرچند تعدادی در خانه هستند و روز‌های قرنطینه را می‌گذرانند، اما تعداد زیادی هم سرکار می‌روند و هم‌زمان باید مراقب باشند که اسیر این ویروس نشوند. از طرفی رستوران‌ها و .. هم بسته است و باید صفر تا صد خوراکی‌ها را خودمان در خانه درست کنیم. یکی از این خوراکی‌ها حلیم است که هرچند غذای سختی است، اما کافی است یک بار تجربه‌اش کنیم تا لـ*ـذت ببریم.


فوت و فن‌های تهیه حلیم در خانه؛ برای روز‌های کرونایی در ماه رمضان



مواد لازم:

  • گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
  • گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا