گل‌های خوراکی و خواص آن‌ها

  • نویسنده موضوع Abel°2
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 78
  • Tagged users هیچ

Abel°2

مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,180
پسندها
40,378
امتیازها
59,573
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
لادن

57898276.jpg


گل لادن نه تنها زیبایی خاصی دارد بلکه برگ‌های این گیاه و غنچه‌هایش نیز خوراکی و مملو از ویتامین ث است. بیشتر بخش‌های این گیاه به ویژه برگ‌هایش طعم شاهی می‌دهد، از این رو به آن شاهی هندی هم می‌گویند. گل‌ها مهمیزدار، شیپورمانند به رنگ قرمز، زرد و نارنجی از اوایل تابستان تا اوایل پاییز پدیدار می‌شوند.

آقطی

57898277.jpg


گیاه آقطی در آلمان "هولوندر" (Holunder) و در انگلیسی (Sambucus) به آن گفته می‌شود. از این گیاه می‌توان "ژله"، چای، شربت و بستنی تولید کرد. همچنین گیاه آقطی از گیاهان دارویی مهم ایران است و از گل، برگ و پوست داخلی ساقه این گیاه در طب سنتی برای درمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Abel°2

مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,180
پسندها
40,378
امتیازها
59,573
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
گل قاصدک

57898281.jpg


برگ و گل‌برگ‌های گل قاصدک خوردنی هستند و می‌توان از آن در سالاد و سوپ استفاده کرد. آشپزهای حرفه‌ای از این گل "ژله" هم تولید می‌کنند. گل قاصدک از مواد سالم مانند کاروتن، فیبر، مواد معدنی، بتا کاروتن، ویتامین C و بسیاری از مواد دیگر تشکیل شده است. قاصدک دارای مزایای بسیاری برای سلامتی است. از ریشه برگ و گل گیاه قاصدک در داروهای گیاهی استفاده می شود. قاصدک همچنین به شکل چای مصرف می شود.

گل همیشه بهار

57898282.jpg


گل همیشه بهار یا (Calendula) نه تنها دارای خواص دارویی، بلکه دارای خواص آرایشی نیز هست و در رنگ مو و شامپو از آن استفاده می‌شود. در آلمان به آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Abel°2

مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
19/4/20
ارسالی‌ها
1,180
پسندها
40,378
امتیازها
59,573
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
سطوخودوس

57898289.jpg


گیاهی از راسته نعناسانان است که در آلمان به آن "لاوندل" (Lavendel) و در انگلیسی به آن (lavender) گفته می‌شود. این گیاه نه تنها استفاده دارویی دارد، بلکه با بردن کندوها به کنار کشتزارهای اسطوخودوس، عسل آن نیز تولید می‌شود. از این گیاه در غذاها و دسرهای کشورهای ایتالیا، فرانسه و اسپانیا بسیار استفاده می‌شود.

گل داوودی

57898290.jpg


از گل داوودی می‌توان در پخت نان و سوپ استفاده کرد. به گفته متخصصان و گیاه شناسان طب سنتی چینی، این گیاه فوایدی دارد که از آن جمله می‌توان به رفع خستگی چشم، تاری دید و خشکی چشم، تصفیه خون، رفع مشکلات پوستی چون درمان آکنه و جوش و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
بالا