نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان دل‌بان | رها امینی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع RahaAmini
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 2,035
  • کاربران تگ شده هیچ

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
سلام رهای عزیزم. قبل از این روز قرار بود نظرم رو ارسال کنم، ولی متاسفانه همه چیز بر وقف مراد پیش نرفت. بدون هیچ چون و چرا، بریم سر اصل مطلب!
در راجع به عنوان رمانت باید عرض کنم که بسیار هوشمندانه این انتخاب صورت گرفته. با توجه به اینکه دل واژه‌ای غیر متمایز واقع شده، ولی با وجود واژه‌ی «بان» رنگ متفاوتی به خودش گرفته. پاسبان دل، محافظ دل! به طور یقین این عنوان با محتوای داستان مرتبط خواهد بود. در مورد ارتباط این عنوان با ژانرهای مورد نظرهم باید این نکته رو عرض کنم که ارتباط مابینشون، به چشم میاد. معمایی عاشقانه! بسیار عالی!
آغاز داستان شاید نوِ نو نباشه ولی پردازش منحصربفردت این وهله رو بسی جذاب واقع کرده که مخاطب رو مجذوب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,087
پسندها
23,080
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
سلام شیوای جان
مرسسسی از این نظر پر و پیمونت... ارزش انتظار رو داشت :402: :icon12:
واقعا این حجم از مهر و انرژی مثبتت برام باارزشه... خیلیپ
#بهترین_لژیونر فقط خودتی! بقیه اداتم نمیتونن دربیارن!
:intlove: :rose:
عزیزی!
به حتم همینطور هست و خواهد بود.

امضا : Shiva.Panah

Negar.Dayani

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
422
پسندها
11,248
امتیازها
27,613
مدال‌ها
15
سلام رها جان (:
راستش، اول اسم رمانت من رو جذب کرد، اسم خیلی خاص و نابیه!
از خوندن رمانت واقعا لذت بردم و همیشه با کنجکاوی و هیجان کلمه به کلمه‌ی رمان رو با چشمام قورت میدادم... و حتی وقتی از یک دیالوگ و... خوشم می‌اومد، برمیگشتم تا دوباره اون تیکه رو بخونم.
و اینکه من همیشه با خوندن حرف های خنده داره کیهان، تا چند دقیقه قهقهه میزدم. مهارت خاصی برای به وجود آوردن خنده روی لب مخاطبت داری!
فقط یه چیزی، کلمه‌ی (قهوه گون) و یا (میشی) رو خیلی در رمانت به کار بردی، این کلمات قطعا جمله رو زیبا میکنه اما فقط یه جاهای خاصی، به کار ببرشون.
موفق باشی عزیزم:402::626gdau:

امضا : Negar.Dayani

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
سلام رها جان (:
راستش، اول اسم رمانت من رو جذب کرد، اسم خیلی خاص و نابیه!
از خوندن رمانت واقعا لذت بردم و همیشه با کنجکاوی و هیجان کلمه به کلمه‌ی رمان رو با چشمام قورت میدادم... و حتی وقتی از یک دیالوگ و... خوشم می‌اومد، برمیگشتم تا دوباره اون تیکه رو بخونم.
و اینکه من همیشه با خوندن حرف های خنده داره کیهان، تا چند دقیقه قهقهه میزدم. مهارت خاصی برای به وجود آوردن خنده روی لب مخاطبت داری!
فقط یه چیزی، کلمه‌ی (قهوه گون) و یا (میشی) رو خیلی در رمانت به کار بردی، این کلمات قطعا جمله رو زیبا میکنه اما فقط یه جاهای خاصی، به کار ببرشون.
موفق باشی عزیزم:402::626gdau:
سلام نگار عزیزم :402:
و من نمیدونم چطور این حجم از حال خوب رو توصیف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Negar.Dayani

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
422
پسندها
11,248
امتیازها
27,613
مدال‌ها
15
سلام نگار عزیزم :402:
و من نمیدونم چطور این حجم از حال خوب رو توصیف کنم... بینهایت مرسی از نگاه و دیدگاهت. باعث خوشحالیه که دل‌بان و کیهانش برات دوست‌داشتنی بودن. حتما تعادل رو رعایت میکنم.
توام موفق باشی مهربون:intlove:
تشکر رهای زیبا :402:

امضا : Negar.Dayani