نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان دل‌بان | رها امینی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع RahaAmini
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 2,034
  • کاربران تگ شده هیچ

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
من چی بگم به تو آخه رها جانم:963:
از توصیف مکان بی‌نقصت بگم یا احساسات؟ اون گوشواره‌های پرنگین، معماری باروک، کاناپه‌های لیمویی و اون نوع ذوق کردن دلارا... همش تو ذهنم حک شد!
عنوانت که ابهامش فراوونه، شخصیت‌پردازیت‌ هم که جای حرف زدن نذاشته!
عاشق کیهان شدم رفت:24:
مخصوصا که من رمان‌های پدر و دختری رو خیلی دوست دارم.
اصلا جذبش شدم! فقط رو توصیف ظواهر یکم بیشتر کار کنی عالی میشه:458213-de54ccff0b326da1694d1169fe602c5c::458213-de54ccff0b326da1694d1169fe602c5c:
من چی بگم آخه؟! مرسی انرژی مثبت:intlove::intlove:
باعث بسی خوشحالیه
آره حتماً روش کار می‌کنم.. مرسی از نگاهت یکتاجان:458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:

t.sh

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
789
پسندها
9,340
امتیازها
27,673
مدال‌ها
18
سلام.
بهتون تبریک میگم چون رمانی خلق کردید که خیلی از سنت ها رو شکست! مثلا همه فکر می کردیم دکور اتاق حامی مشکی و قهوه ای سوخته و اینها باید باشه اما رنگ نیلی واقعا این رو در ذهنمون شکست که همیشه نباید آدم های مرموز اینطوری باشن.
یا اینکه دختر داستان کارگر نمیشه بلکه به یک جایگاهی شاید پایین تر از سطح خودش اما خب بهتر از کارگری میرسه.
جداً لذت بردم وقتی یکسری از سنت هایی که در رمان ها رواج پیدا کرده در رمان شما شکسته شد.
قلمتون فوق العاده قدرتمند، دایره لغاتتون فوق العاده وسیع، قدرت شخصیت پردازیتون فوق العاده قوی و هزاران هزار ویژگی های مثبت...
امیدوارم تا آخر رمان همینقدر قوی پیش برید و ما رو از این لذت دریغ نکنید.
ممنون و موفق باشید...

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
سلام.
بهتون تبریک میگم چون رمانی خلق کردید که خیلی از سنت ها رو شکست! مثلا همه فکر می کردیم دکور اتاق حامی مشکی و قهوه ای سوخته و اینها باید باشه اما رنگ نیلی واقعا این رو در ذهنمون شکست که همیشه نباید آدم های مرموز اینطوری باشن.
یا اینکه دختر داستان کارگر نمیشه بلکه به یک جایگاهی شاید پایین تر از سطح خودش اما خب بهتر از کارگری میرسه.
جداً لذت بردم وقتی یکسری از سنت هایی که در رمان ها رواج پیدا کرده در رمان شما شکسته شد.
قلمتون فوق العاده قدرتمند، دایره لغاتتون فوق العاده وسیع، قدرت شخصیت پردازیتون فوق العاده قوی و هزاران هزار ویژگی های مثبت...
امیدوارم تا آخر رمان همینقدر قوی پیش برید و ما رو از این لذت دریغ نکنید.
ممنون و موفق باشید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Afsaneh.Norouzy

نویسنده افتخاری
سطح
46

ارسالی‌ها
4,269
پسندها
100,335
امتیازها
74,373
مدال‌ها
52
به نام خدا
سلام
رها جان من رمان شما رو مطالعه کردم.
بهتون تبریک میگم عزیزم.
شما با کلمات آشنا هستید.
با ساختار بندی جمله ها و زیرکی در به کار بردن جملات در بهترین جای ممکن با تأثیرگذاری بالا نیز ایضاً
آرایه های ادبی به کار رفته نشان دهنده این مدعا برای قوی بودن قلم شما هست.
دیالوگ ها واقعیه
شوخی هایی که تو رمان میشه
چه شوخی های یگانه چه شوخی های اون جنا وکیل واقعیه.
متن دارای کمترین نقصانی هست.
ایرادات نگارشی به رمان شما وارد نیست
مرتبه
یک دسته
زاویه دیدتون به خوبی پیاده سازی شده در طول رمان
چند تا کلمه هست که اونا رو میگم تا درست کنید
اسپیلت نه
اسپلیت درسته

شکه نه
شوکه درسته

یکی دو جا هم...

امضا : Afsaneh.Norouzy

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
به نام خدا
سلام
رها جان من رمان شما رو مطالعه کردم.
بهتون تبریک میگم عزیزم.
شما با کلمات آشنا هستید.
با ساختار بندی جمله ها و زیرکی در به کار بردن جملات در بهترین جای ممکن با تأثیرگذاری بالا نیز ایضاً
آرایه های ادبی به کار رفته نشان دهنده این مدعا برای قوی بودن قلم شما هست.
دیالوگ ها واقعیه
شوخی هایی که تو رمان میشه
چه شوخی های یگانه چه شوخی های اون جنا وکیل واقعیه.
متن دارای کمترین نقصانی هست.
ایرادات نگارشی به رمان شما وارد نیست
مرتبه
یک دسته
زاویه دیدتون به خوبی پیاده سازی شده در طول رمان
چند تا کلمه هست که اونا رو میگم تا درست کنید
اسپیلت نه...

NERISSA

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
202
پسندها
6,414
امتیازها
21,133
مدال‌ها
12
بسم رب شهدا و شهیدهای روزنامه
رهـــــــــــا اومدم، صبح پانشی ترور کنیا! (مدیونی فک کنی چون دوست نداری اسمتو بکشم، میکشم)
یه نقد برات نوشتم اندازه موهای حسن کچل(این مورد نویسی در ادامه، نویسنده‌های من میدونن یعنی قاط زدم براشون)
1) این اسمه گذااااااااشتـــــــــی؟؟؟؟!!!! دلبان! خو میذاشتی نگهبان، سایه بان، نمد... چتربــ... اون چتر باز بود... آها! در کل این اسمه فقط به درد این هامی میخورد که اولاً خودش به درد نمیخوره دوماً داره از چک سفید امضاش مراقبت میکنه، که میخوام نکنه صد سال سفید... شایدم صورتی... البت تو آبیش کن به خودت بیاد.
2) دختر انقدر مشنگ؟! باباعه داره از استرس جان به جان آفرین بای بای میکنه بعد این به فکر کار خودشه؟؟؟؟ من جای سیا بودم زیر مشت و لگد گرفته بودمش. والا!!!
3) پسر...

امضا : NERISSA

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
بسم رب شهدا و شهیدهای روزنامه
رهـــــــــــا اومدم، صبح پانشی ترور کنیا! (مدیونی فک کنی چون دوست نداری اسمتو بکشم، میکشم)
یه نقد برات نوشتم اندازه موهای حسن کچل(این مورد نویسی در ادامه، نویسنده‌های من میدونن یعنی قاط زدم براشون)
1) این اسمه گذااااااااشتـــــــــی؟؟؟؟!!!! دلبان! خو میذاشتی نگهبان، سایه بان، نمد... چتربــ... اون چتر باز بود... آها! در کل این اسمه فقط به درد این هامی میخورد که اولاً خودش به درد نمیخوره دوماً داره از چک سفید امضاش مراقبت میکنه، که میخوام نکنه صد سال سفید... شایدم صورتی... البت تو آبیش کن به خودت بیاد.
2) دختر انقدر مشنگ؟! باباعه داره از استرس جان به جان آفرین بای بای میکنه بعد این به فکر کار خودشه؟؟؟؟ من جای...

Mers~

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
35

ارسالی‌ها
2,695
پسندها
34,789
امتیازها
66,873
مدال‌ها
37
  • مدیر
سلام رها مهربونم!
بعد از مدت‌ها همت کردم و رمان زیبات رو مطالعه کردم.
وقتی شروع کردم به خوندن، ناخودآگاه شروع به مقایسه رمانت با بقیه رمان‌ها کردم. این عادت بینمون مونده بود که آدم‌های مرموز بلااستثنا اتاقشون تیره و مخوفه... یا اینکه دختری که باید بدهکاریش رو تصفویه کنه حتما خدمتکار یا... باشه.
خلاصه یک سری عقاید کلیشه‌ای بینمون بود و توسط تو شکسته شد. چقدر که از این موضوع شگفت زده شدم بماند!
تمام توصیفات و کاراکترهای رمانت خاص و عالی بود! اون گوشواره‌ها و بروز شادی دل‌آرا، عودهای حامی، لپ کشانی کیهان، صحبت‌های درهم ملیح جون، شیطنت‌های خاص کیهان، رابطه قشنگ پدر دختری، چشم‌های خاص بهاره و بهادر، اون دکور زرد، سفید، مشکی خونه‌شون، دکور نیلی اتاق حامی، چهره‌هاشون؛ اصطلاحات جالب و زیباشون،...

آخرین ویرایش
امضا : Mers~

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,806
پسندها
45,807
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
  • نویسنده موضوع
سلام رها مهربونم!
بعد از مدت‌ها همت کردم و رمان زیبات رو مطالعه کردم.
وقتی شروع کردم به خوندن، ناخودآگاه شروع به مقایسه رمانت با بقیه رمان‌ها کردم. این عادت بینمون مونده بود که آدم‌های مرموز بلااستثنا اتاقشون تیره و مخوفه... یا اینکه دختری که باید بدهکاریش رو تصفویه کنه حتما خدمتکار یا... باشه.
خلاصه یک سری عقاید کلیشه‌ای بینمون بود و توسط تو شکسته شد. چقدر که از این موضوع شگفت زده شدم بماند!
تمام توصیفات و کاراکترهای رمانت خاص و عالی بود! اون گوشواره‌ها و بروز شادی دل‌آرا، عودهای حامی، لپ کشانی کیهان، صحبت‌های درهم ملیح جون، شیطنت‌های خاص کیهان، رابطه قشنگ پدر دختری، چشم‌های خاص بهاره و بهادر، اون دکور زرد، سفید، مشکی خونه‌شون، دکور...

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,087
پسندها
23,080
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
سلام رهای عزیزم. قبل از این روز قرار بود نظرم رو ارسال کنم، ولی متاسفانه همه چیز بر وقف مراد پیش نرفت. بدون هیچ چون و چرا، بریم سر اصل مطلب!
در راجع به عنوان رمانت باید عرض کنم که بسیار هوشمندانه این انتخاب صورت گرفته. با توجه به اینکه دل واژه‌ای غیر متمایز واقع شده، ولی با وجود واژه‌ی «بان» رنگ متفاوتی به خودش گرفته. پاسبان دل، محافظ دل! به طور یقین این عنوان با محتوای داستان مرتبط خواهد بود. در مورد ارتباط این عنوان با ژانرهای مورد نظرهم باید این نکته رو عرض کنم که ارتباط مابینشون، به چشم میاد. معمایی عاشقانه! بسیار عالی!
آغاز داستان شاید نوِ نو نباشه ولی پردازش منحصربفردت این وهله رو بسی جذاب واقع کرده که مخاطب رو مجذوب داستان می‌کنه. توصیفات این آغاز هم بسی ماندگار و قابل...

امضا : Shiva.Panah