خسته نباشید♡کامل شده | مجموعه دلنوشتههای مرزهای لالهپوش | مهشید شکیبائی کاربر انجمن یک رمان
به نام خداوند رنگین کمان عنوان: مرزهای لالهپوش نویسنده: مهشید شکیبائی تگ: منتخب ویراستار: Morf مقدمه: انگشتانم روی نقشه میلغزند. از کاسپین و جنگلهای بارانخوردهی گیلان گرفته تا خلیجِ همیشه فارس و ساحل الماسش. انگشتانم میروند میان درختان افراشتهی بیشههای مازندران و نسیمی که از سمت خزر...forum.1roman.ir
سلام روز بخیر
نام فن فیک: پلی به گذشته
نویسنده: مصی
ژانر: ماجراجویی-تخیلی-فانتزی
خلاصه: پلی به گذشته داستان دختری است به نام اینسوک که توسط مهره ای سحرآمیز به زمان گذشته کره سفر می کند. او که خود یکی از فن های بی تی اس هم هست، در آنجا با اعضا بی تی اس آشنا می شود که هر کدام شخصیت های متفاوتی نسبت به زمان حالشون دارند و ...
توضیحی برای جلد ندارم به سلیقه طراح کشیده شود. (بخشی از جلد میتونه یه پل باشه اگه طراح دلش...فن فیکشن | فن فیکشن پلی به گذشته | مصی کاربر انجمن یک رمان
کد فنفیکشن: 54 ناظر: @Erica❀ نام فنفیکشن: پلی به گذشته نام نویسنده: مصی ژانر: #فانتزی خلاصه: پلی به گذشته داستان دختری است به نام اینسوک که توسط مهرهای سحرآمیز به زمان گذشته کره سفر میکند. او که خود یکی از فن های بیتیاس هم هست، در آنجا با اعضا بیتیاس آشنا میشود که هر کدام شخصیتهای...forum.1roman.ir
نام رمان: ملکه آرتمس
نویسنده: خدای آرتمیس
ژانر: عاشقانه، تاریخی
واقعا حقم این نبود که در سرزمینی دور افتاده بدون ذرهای سواد و فرهنگ تبعید بشم. اینجا مردمانش هنوز در صد سال گذشته گیر کردند و هیچ چیزی از پیشرفت در این سرزمین عقب افتاده پیدا نمیشود. فکر کنم من تنها کسی هستم که میتوانم به این سرزمین سر و سامان بدهم.
موضوع 'رمان ملکه آرتمیس | خدایه آرتمیس کاربر انجمن یک رمان' در حال تایپ | رمان ملکه آرتمیس | خدایه آرتمیس کاربر انجمن یک رمان
درخواست جلد داشتم. عکس رو خود طراح انتخاب کنه.
سلام روزبخیر
نام فیلمنامه: فرصتی برای تغییر...