Exulansis- کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,264 پسندها 12,929 امتیازها 34,373 مدالها 15 27/4/21 #141 I.Râstâ گفت با دستمال، عروسکمو ک روی پتو بود تمیز کردم بنفش/ خسته/ آهن کلیک کنید تا باز شود... اهن ربای بنفش رنگ عجیبم رو برداشتم با خستگی شروع ب راح رفتن کردم-_- میز؛کیف؛ارایش امضا : Exulansis-
I.Râstâ گفت با دستمال، عروسکمو ک روی پتو بود تمیز کردم بنفش/ خسته/ آهن کلیک کنید تا باز شود... اهن ربای بنفش رنگ عجیبم رو برداشتم با خستگی شروع ب راح رفتن کردم-_- میز؛کیف؛ارایش
م مَمّد کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,261 پسندها 46,216 امتیازها 60,573 مدالها 32 29/4/21 نویسنده موضوع #142 کیفش رو انداخت روی میز ارایش، همهی وسایلش ریخت. پرتقال نمک هندونه
ℕⅈᴀ࿆ℽⅇs࿆ℍ نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 727 امتیازها 3,623 مدالها 6 29/4/21 #143 RadiCal°m3 گفت کیفش رو انداخت روی میز ارایش، همهی وسایلش ریخت. پرتقال نمک هندونه کلیک کنید تا باز شود... دیشب به پرتقال نمک زدم بدمزه شد هندونه خوردم دوست دارم، دو سه تا دارم، عاشقتم امضا : ℕⅈᴀ࿆ℽⅇs࿆ℍ
RadiCal°m3 گفت کیفش رو انداخت روی میز ارایش، همهی وسایلش ریخت. پرتقال نمک هندونه کلیک کنید تا باز شود... دیشب به پرتقال نمک زدم بدمزه شد هندونه خوردم دوست دارم، دو سه تا دارم، عاشقتم
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,308 امتیازها 31,673 مدالها 15 10/5/21 #144 ♥☠₳฿₦Ø₴☠♥ گفت دیشب به پرتقال نمک زدم بدمزه شد هندونه خوردم دوست دارم، دو سه تا دارم، عاشقتم کلیک کنید تا باز شود... من هم دوست دارم و هم عاشقتم و هم دو سه تایی رل دارم:// مایع دستشویی، پیتزا، شونه امضا : Lu^na☆
♥☠₳฿₦Ø₴☠♥ گفت دیشب به پرتقال نمک زدم بدمزه شد هندونه خوردم دوست دارم، دو سه تا دارم، عاشقتم کلیک کنید تا باز شود... من هم دوست دارم و هم عاشقتم و هم دو سه تایی رل دارم:// مایع دستشویی، پیتزا، شونه
A .ANITA. کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 908 پسندها 17,924 امتیازها 41,073 مدالها 18 10/5/21 #145 Luna.f85.n گفت من هم دوست دارم و هم عاشقتم و هم دو سه تایی رل دارم:// مایع دستشویی، پیتزا، شونه کلیک کنید تا باز شود... با شونه پیتزا خوردم، بعد با مایع دستشویی دستم رو شستم :) جعفر، آفتابه، دکتر
Luna.f85.n گفت من هم دوست دارم و هم عاشقتم و هم دو سه تایی رل دارم:// مایع دستشویی، پیتزا، شونه کلیک کنید تا باز شود... با شونه پیتزا خوردم، بعد با مایع دستشویی دستم رو شستم :) جعفر، آفتابه، دکتر
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,308 امتیازها 31,673 مدالها 15 10/5/21 #146 anita_ گفت با شونه پیتزا خوردم، بعد با مایع دستشویی دستم رو شستم :) جعفر، آفتابه، دکتر کلیک کنید تا باز شود... جعفر آفتابه به دست رفت پیش دکتر محلهشون باربی، عمل، مو امضا : Lu^na☆
anita_ گفت با شونه پیتزا خوردم، بعد با مایع دستشویی دستم رو شستم :) جعفر، آفتابه، دکتر کلیک کنید تا باز شود... جعفر آفتابه به دست رفت پیش دکتر محلهشون باربی، عمل، مو
ℕⅈᴀ࿆ℽⅇs࿆ℍ نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 727 امتیازها 3,623 مدالها 6 10/5/21 #147 Luna.f85.n گفت جعفر آفتابه به دست رفت پیش دکتر محلهشون باربی، عمل، مو کلیک کنید تا باز شود... باربی گونشو عمل کردبعد با شانه مو خودرا شانه کرد:/ زرد-زرنگ-زنگ امضا : ℕⅈᴀ࿆ℽⅇs࿆ℍ
Luna.f85.n گفت جعفر آفتابه به دست رفت پیش دکتر محلهشون باربی، عمل، مو کلیک کنید تا باز شود... باربی گونشو عمل کردبعد با شانه مو خودرا شانه کرد:/ زرد-زرنگ-زنگ
Fati_2787 نو ورود سطح 0 ارسالیها 2 پسندها 55 امتیازها 80 11/5/21 #148 ♥☠₳฿₦Ø₴☠♥ گفت باربی گونشو عمل کردبعد با شانه مو خودرا شانه کرد:/ زرد-زرنگ-زنگ کلیک کنید تا باز شود... میترا میخواست لباس زرد بچه زرنگ کلاسشونو رنگی کنه ولی زنگ خورد:| وای فای، روزه، بچه
♥☠₳฿₦Ø₴☠♥ گفت باربی گونشو عمل کردبعد با شانه مو خودرا شانه کرد:/ زرد-زرنگ-زنگ کلیک کنید تا باز شود... میترا میخواست لباس زرد بچه زرنگ کلاسشونو رنگی کنه ولی زنگ خورد:| وای فای، روزه، بچه
درسا اسفنـــد کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 278 پسندها 1,554 امتیازها 10,013 مدالها 9 11/5/21 #149 Fati_87 گفت میترا میخواست لباس زرد بچه زرنگ کلاسشونو رنگی کنه ولی زنگ خورد:| وای فای، روزه، بچه کلیک کنید تا باز شود... فاطی روزه داشت و سرش تو گوشیش بود اما بچه سیم وای فای رو کشید و نت قطع شد. --------------------- کاکتوس/شبنم/شب امضا : درسا اسفنـــد
Fati_87 گفت میترا میخواست لباس زرد بچه زرنگ کلاسشونو رنگی کنه ولی زنگ خورد:| وای فای، روزه، بچه کلیک کنید تا باز شود... فاطی روزه داشت و سرش تو گوشیش بود اما بچه سیم وای فای رو کشید و نت قطع شد. --------------------- کاکتوس/شبنم/شب
Fati_2787 نو ورود سطح 0 ارسالیها 2 پسندها 55 امتیازها 80 11/5/21 #150 درسا اسفنـــد گفت فاطی روزه داشت و سرش تو گوشیش بود اما بچه سیم وای فای رو کشید و نت قطع شد. --------------------- کاکتوس/شبنم/شب کلیک کنید تا باز شود... دقیقاداداشم امروز همین کارو کرد:/// (نه ماهه) شب بود شبنم تو حیاط جلو پاشو ندید پرت شد رو کاکتوس ها:) امتحان، موبایل ، کرونا
درسا اسفنـــد گفت فاطی روزه داشت و سرش تو گوشیش بود اما بچه سیم وای فای رو کشید و نت قطع شد. --------------------- کاکتوس/شبنم/شب کلیک کنید تا باز شود... دقیقاداداشم امروز همین کارو کرد:/// (نه ماهه) شب بود شبنم تو حیاط جلو پاشو ندید پرت شد رو کاکتوس ها:) امتحان، موبایل ، کرونا