آل۱۱ مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 652 پسندها 8,028 امتیازها 24,973 مدالها 16 محل سکونت ABYSS 1/3/23 #231 Luna:) گفت زیر حلال ماه با مداد طراحیم سگ کشیدم شلوار_بالش_گلدون کلیک کنید تا باز شود... شلوار روی بالشت کنار گلدون رو برداشتم و تا کردم دراز/ کبک/ شیطون آخرین ویرایش 1/3/23 امضا : آل۱۱
Luna:) گفت زیر حلال ماه با مداد طراحیم سگ کشیدم شلوار_بالش_گلدون کلیک کنید تا باز شود... شلوار روی بالشت کنار گلدون رو برداشتم و تا کردم دراز/ کبک/ شیطون
L Luna:) نو ورود سطح 8 ارسالیها 36 پسندها 1,362 امتیازها 7,803 مدالها 6 محل سکونت انبوهی خیالِ واهی:) 1/3/23 #232 آل۱۱ گفت شلوار روی بالشت کنار گلدون رو برداشتم و تا کردم دراز/ کبک/ شیطون کلیک کنید تا باز شود... کبک شیطونِ بالای درخت، دم درازی داشت قلب_عشق_نفرت امضا : Luna:)
آل۱۱ گفت شلوار روی بالشت کنار گلدون رو برداشتم و تا کردم دراز/ کبک/ شیطون کلیک کنید تا باز شود... کبک شیطونِ بالای درخت، دم درازی داشت قلب_عشق_نفرت
آل۱۱ مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 652 پسندها 8,028 امتیازها 24,973 مدالها 16 محل سکونت ABYSS 1/3/23 #233 Luna:) گفت کبک شیطونِ بالای درخت، دم درازی داشت قلب_عشق_نفرت کلیک کنید تا باز شود... قلب عاشق شکستهی من، حالا از او نفرت داشت قاصدک/ ستاره/ عسل امضا : آل۱۱
Luna:) گفت کبک شیطونِ بالای درخت، دم درازی داشت قلب_عشق_نفرت کلیک کنید تا باز شود... قلب عاشق شکستهی من، حالا از او نفرت داشت قاصدک/ ستاره/ عسل
L Luna:) نو ورود سطح 8 ارسالیها 36 پسندها 1,362 امتیازها 7,803 مدالها 6 محل سکونت انبوهی خیالِ واهی:) 1/3/23 #234 آل۱۱ گفت قلب عاشق شکستهی من، حالا از او نفرت داشت قاصدک/ ستاره/ عسل کلیک کنید تا باز شود... عسل قاصدکاش را فوت میکند و تکههای آن در آسمان پر ستاره محو میشود شب_مرگ_وحشی امضا : Luna:)
آل۱۱ گفت قلب عاشق شکستهی من، حالا از او نفرت داشت قاصدک/ ستاره/ عسل کلیک کنید تا باز شود... عسل قاصدکاش را فوت میکند و تکههای آن در آسمان پر ستاره محو میشود شب_مرگ_وحشی
کوآلا رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 72 پسندها 2,024 امتیازها 11,413 مدالها 9 محل سکونت کنار گلهای خشک شدهی لای کتاب 1/3/23 #235 Luna:) گفت عسل قاصدکاش را فوت میکند و تکههای آن در آسمان پر ستاره محو میشود شب_مرگ_وحشی کلیک کنید تا باز شود... شب وحشی حتی مرگ را به سخره میگیرد گل/ صندلی/ چشم امضا : کوآلا
Luna:) گفت عسل قاصدکاش را فوت میکند و تکههای آن در آسمان پر ستاره محو میشود شب_مرگ_وحشی کلیک کنید تا باز شود... شب وحشی حتی مرگ را به سخره میگیرد گل/ صندلی/ چشم
آل۱۱ مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 652 پسندها 8,028 امتیازها 24,973 مدالها 16 محل سکونت ABYSS 1/3/23 #236 کوآلا گفت شب وحشی حتی مرگ را به سخره میگیرد گل/ صندلی/ چشم کلیک کنید تا باز شود... چشمانم خیره به صندلی تزیین شده با گلهای زینتی بود. ساعت/ شکسته/ پل امضا : آل۱۱
کوآلا گفت شب وحشی حتی مرگ را به سخره میگیرد گل/ صندلی/ چشم کلیک کنید تا باز شود... چشمانم خیره به صندلی تزیین شده با گلهای زینتی بود. ساعت/ شکسته/ پل
کوآلا رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 72 پسندها 2,024 امتیازها 11,413 مدالها 9 محل سکونت کنار گلهای خشک شدهی لای کتاب 1/3/23 #237 آل۱۱ گفت چشمانم خیره به صندلی تزیین شده با گلهای زینتی بود. ساعت/ شکسته/ پل کلیک کنید تا باز شود... عقربههای شکسته، بر پل سقوط کردند... ساعت هم نابود شد! هشت/ درس/صمیمی امضا : کوآلا
آل۱۱ گفت چشمانم خیره به صندلی تزیین شده با گلهای زینتی بود. ساعت/ شکسته/ پل کلیک کنید تا باز شود... عقربههای شکسته، بر پل سقوط کردند... ساعت هم نابود شد! هشت/ درس/صمیمی
آل۱۱ مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 652 پسندها 8,028 امتیازها 24,973 مدالها 16 محل سکونت ABYSS 1/3/23 #238 کوآلا گفت عقربههای شکسته، بر پل سقوط کردند... ساعت هم نابود شد! هشت/ درس/صمیمی کلیک کنید تا باز شود... از شدت تنهایی با شخصیت تنهای درس هشتم کتاب ادبیات فارسی، همزادپنداری میکردم گاو/ بسته/ طلا امضا : آل۱۱
کوآلا گفت عقربههای شکسته، بر پل سقوط کردند... ساعت هم نابود شد! هشت/ درس/صمیمی کلیک کنید تا باز شود... از شدت تنهایی با شخصیت تنهای درس هشتم کتاب ادبیات فارسی، همزادپنداری میکردم گاو/ بسته/ طلا
کوآلا رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 72 پسندها 2,024 امتیازها 11,413 مدالها 9 محل سکونت کنار گلهای خشک شدهی لای کتاب 1/3/23 #239 آل۱۱ گفت از شدت تنهایی با شخصیت تنهای درس هشتم کتاب ادبیات فارسی، همزادپنداری میکردم گاو/ بسته/ طلا کلیک کنید تا باز شود... بستهی شیر، برای او، شمش طلایی بود که گاو سیاه و سفید به او میداد. مولانا/کتاب/دشت امضا : کوآلا
آل۱۱ گفت از شدت تنهایی با شخصیت تنهای درس هشتم کتاب ادبیات فارسی، همزادپنداری میکردم گاو/ بسته/ طلا کلیک کنید تا باز شود... بستهی شیر، برای او، شمش طلایی بود که گاو سیاه و سفید به او میداد. مولانا/کتاب/دشت
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,679 پسندها 7,531 امتیازها 30,973 مدالها 27 محل سکونت خوزستان 1/3/23 مدیر #240 کوآلا گفت بستهی شیر، برای او، شمش طلایی بود که گاو سیاه و سفید به او میداد. مولانا/کتاب/دشت کلیک کنید تا باز شود... باید دوباره مولانای دیگری با کتاب بیاید، اما این بار در بارهی دشت ایران را بنویسد، دشتی پر از خون جوانان. قفس/عکس/صندلی امضا : Fateme Amade
کوآلا گفت بستهی شیر، برای او، شمش طلایی بود که گاو سیاه و سفید به او میداد. مولانا/کتاب/دشت کلیک کنید تا باز شود... باید دوباره مولانای دیگری با کتاب بیاید، اما این بار در بارهی دشت ایران را بنویسد، دشتی پر از خون جوانان. قفس/عکس/صندلی