Aby_ZM کاربر فعال سطح 17 ارسالیها 1,815 پسندها 9,062 امتیازها 31,973 مدالها 19 13/2/21 نویسنده موضوع #11 درخت اجازه داده درخت اجازه داده روصندلی بشینیم رومیزای چوبی مون میوه هاشو بچینیم درخت اجازه داده به پرتقال فروشا خوبه به یادش باشن گاهی زغال فروشا اگه اذیت کنیم درختارو می میرن از سر زندگیمون سایه شونو می گیرن امضا : Aby_ZM
درخت اجازه داده درخت اجازه داده روصندلی بشینیم رومیزای چوبی مون میوه هاشو بچینیم درخت اجازه داده به پرتقال فروشا خوبه به یادش باشن گاهی زغال فروشا اگه اذیت کنیم درختارو می میرن از سر زندگیمون سایه شونو می گیرن
Aby_ZM کاربر فعال سطح 17 ارسالیها 1,815 پسندها 9,062 امتیازها 31,973 مدالها 19 13/2/21 نویسنده موضوع #12 درختی زیبا سال گذشته نهالی داشتم بردم و آن را تو باغچه کاشتم نهال من شد پر از جوونه رو شاخه هاش ساخت پرنده لونه ریشه ها در خاک شاخه ها در باد قد کشید و شد شاد شاد شاد تا کم کمک شد درختی زیبا سایه اش رو داد به من و... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aby_ZM
درختی زیبا سال گذشته نهالی داشتم بردم و آن را تو باغچه کاشتم نهال من شد پر از جوونه رو شاخه هاش ساخت پرنده لونه ریشه ها در خاک شاخه ها در باد قد کشید و شد شاد شاد شاد تا کم کمک شد درختی زیبا سایه اش رو داد به من و... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.