متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزش جامع گرامر زبان انگلیسی

• نویسنده موضوع Eli.D :)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 365
  • بازدیدها 29,955
  • کاربران تگ شده هیچ

nana :)

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
ضمیر چیست؟
ضمیر یا Pronoun کلمه ای است که برای جلوگیری از تکرار اسامی به جای اسم در جمله از آن استفاده می شود.
خب من یه مثال میزنم که متوجه بشید.
فاطمه وارد فروشگاه شد. فاطمه چند لباس در فروشگاه خرید.x
جمله درست:
فاطمه وارد فروشگاه شد.او چند لباس در فروشگاه خرید.

توجه : ضمایر انگلیسی فرقی با ضمایر فارسی نمیکند.

15e26946-d092-4200-a1eb-cecd6a135bfc.png
با ضمیر they هم میتوان به انسان و هم به اشیا اشاره کرد.
ضمیر it فقط برای حیوانات استفاده میشود.

*ضمایر مفعولی*

Screenshot_2018-07-10 آموزش گرامر انگلیسی ـ ضمایر.png
مثال:
Our teacher was angry with us
(معلممان از دست ما عصبانی بود.)

*ضمایر مالکیت*

Screenshot_2018-07-10 آموزش گرامر انگلیسی ـ ضمایر(1).png

مثال:
  • ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : nana :)
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aedan

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
حرف تعریف چیست؟

ساختار حروف تعریف در زبان انگلیسی با فارسی تا حدی متفاوت است و این موضوع باعث می شود بسیاری از فارسی زبانان در استفاده درست از این حروف مشکل داشته باشند. در معنی ساده حرف تعریف نشان می دهد آیا اسمی که از آن صحبت می کنیم شناخته شده است یا نه. به مثال زیر توجه کنید:
من بیرون رفتم و کتاب را خریدم.
من بیرون رفتم و یک کتاب خریدم.
به دو جمله بالا دقت کنید. به نقش واژه “کتاب” در این دو جمله بیشتر دقت کنید. در جمله اول معنای جمله به من القا می کند که می دانم از کدام کتاب صحبت شده، در حالی که در جمله دوم اصلا اهمیتی وجود ندارد از کدام کتاب صحبت شده. در واقع کتاب شناخته شده نیست.

نقش حرف تعریف
یک اسم از نظر شناخته شدن میتواند یکی از دو حالت زیر را داشته باشد:
  • ...

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
اگر از هیچ کدام از نشانه های معرفه و نکره استفاده نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

پرسیدن این سوال برای سطح فعلی کمی زود است. اما در برخی وارد عدم استفاده از هیچ کدام از نشانه ها یک خطای گرامری است. در واقع این کار جمله شما را عجیب می کند. بعدها در رابطه با اینکه چه زمانی و کجا باید از حروف تعریف استفاده کرد بیشتر صحبت می کنیم.

چه زمانی از the استفاده نکنیم؟

استفاده از the قوانین خاصی دارد و برای همه اسامی از آن استفاده نمی شود. در درس های آینده در این رابطه به تفصیل صحبت می کنیم. در سطح فعلی تنها باید بدانید که از حرف تعریف the در کنار اسامی افراد استفاده نمی شود (چون وقتی کسی را با اسم صدا می کنیم او را می شناسیم پس دیگر به نشانه معرفه نیاز نداریم!) پس:
.He is the...​

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
سوال بله و خیر چیست؟
سوال بله و خیر سوالی است که می توان با بله و خیر به آن جواب داد. مثلا “آیا انگلیسی را دوست داری؟”.

سوالی کردن در فارسی
در زبان فارسی برای ساختن سوالات بله و خیر به ابتدای جمله “آیا” اضافه می کنیم. البته این تنها در شکل نوشتاری استفاده می شود. در فارسی محاوره ای ما فقط لحن جمله را تغییر می دهیم و جمله به همان صورت گفته می شود، مثلا:
رضا نهار خورده.
رضا نهار خورده؟

سوالی کردن و ساختار جمله در انگلیسی
در یک جمله اول فاعل، بعد از آن فعل و در نهایت مفعول جمله می آید. البته در همان بخش هم توضیح دادیم که این برای جملات عادی یا خبری صادق است. برای سوالی کردن جمله ای که از فعل be استفاده می کند کافیست یک تغییر کوچک ایجاد کنیم، جای فاعل و فعل را عوض...

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
پاسخ دادن به سوالات بله و خیر؟
به سوالات بله و خیر می توانید به سادگی با دو واژه زیر پاسخ دهید:

yes & No

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
روش منفی کردن جملات با فعل be

روش منفی کردن جملات با فعل be بسیار ساده است. کافیست حرف منفی کننده “not” را بعد از فعل اضافه کنیم. توجه داشته باشید که محل اضافه کردن not بسیار مهم است. اگر not جایی غیر از بعد از فعل اضافه شود جمله بی معنی می شود. به مثال های زیر توجه کنید:
He is Peter.
(او پیتر است.)
He is not Peter.
(او پیتر نیست.)​
شکل کوتاه شده not
در شکل محاوره ای زبان انگلیسی معمولا not به صورت کوتاه شده آورده می شود. شکل کوتاه شده not به صورت n’t نوشته می شود. نکات زیر در زمان کوتاه کردن not مهم است:
  1. زمانی که not در جمله آورده می شود می توانید جمله را به دو صورت کوتاه کنید. یا not را کوتاه می کنید و یا فعل be...

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
از زمان حال ساده (simple present) برای نشان دادن کاری که در زمان حال یکبار یا چند بار به صورت تکراری اتفاق می افتد استفاده می کنیم. زمان حال ساده یکی از پرکاربردترین زمان های زبان انگلیسی است.

کاربرد ها
  • کارها یا اتفاقاتی که به طور منظم یا به خاطر عادت تکرار می شوند. (گاهی از قیدهای زمان برای نشان دادن میزان تکرار استفاده می شود. قیدهایی مثل: always, never, rarely, often) به مثال زیر توجه کنید:
He plays football every Tuesday. (او هر سه شنبه فوتبال بازی می کند.)​
  • دو یا چند اتفاق یا کار در زمان حال که پشت سر هم اتفاق افتاده اند. به مثال زیر توجه کنید:
After school Colin goes home, packs...​

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
پاسخ بلند و کوتاه

برای پاسخ دادن به یک سوال بله و خیر دو روش وجود دارد (اگر نخواهید فقط با بله و خیر جواب دهید! یا سری تکان دهید)

• پاسخ بلند: در پاسخ بلند همان جمله را به صورت غیر سوالی و با حالت تائید تکرار می کنید. یا اگر جواب منفی باشد همان جمله را به صورت غیر سوالی و منفی و با حالت رد تکرار می کنید. (معمولا از این روش برای جواب دادن به سوال بله و خیر استفاده نمی شود)
  • پاسخ کوتاه: در پاسخ کوتاه شما فقط ضمیر و فعل be را در شکل غیر سوالی تکرار می کنید. اگر جواب منفی باشد فعل be به صورت منفی می آید (به آن not اضافه می شود).
به مثال های زیر توجه کنید:
Is he a doctor?
(جواب کوتاه)
Yes, he is.
(جواب بلند)
Yes...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aedan

Ariyana

کاربر حرفه‌ای
سطح
9

ارسالی‌ها
241
پسندها
2,272
امتیازها
11,813
مدال‌ها
10
خب ما مثل فارسی سه زمان اصلی داریم که بقیه زمان ها :حسب این سه زمان هستن.زمان هاحالا توی انگلیسی
Past_Present_Future
آینده_حال_گذشته
گذشته:
در گذشته،ما از جمله ای استفاده میکنیم که قبلا اتفاق افتاده و تموم شده.برای مثال:
I saw that man.
من او مردو دیدم.
این جمله به وضوح نشون میده که من اون مرد رو در گذشته دیدم.حالا مهم نیست او مرد کیه مهم اینه که من اونو توی گذشته دیدم و تموم شده.
حال:
توی حال،ما داریم درمورد موضوعی صحبت میکنیم که توی زمان حال(الان)اتفاق افتاده و مشخص نیست تا کی ادامه داره.برای مثال:
I drink cola.
من نوشابه میخورم.
یعنی العان من دارم نوشابه میخورم و مشخص نیست تا کی ادامه داره.
آینده:
توی آینده ما درمورد موضوع یا موضوعاتی صحبت میکنیم که دوست داریم توی آینده اتفاق بیوفتن...

امضا : Ariyana

Essence

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
642
پسندها
4,550
امتیازها
24,673
مدال‌ها
13
اسامی ملکی یا Possessive Nouns به مالکیت یک اسم بر دیگری اشاره می کنند.

قواعد اسامی ملکی
ساختار عمومی ساختن اسامی ملکی بسیار ساده است، گرچه ممکن است در ابتدا کمی گیج کننده به نظر برسد. در زبان فارسی برای ساختن حالت مالکی برای اسامی به انتهای آن کسره مالکیت اضافه می کنیم. در انگلیسی نیز قواعد ساختن اسامی مالکیت کمی متفاوت است.

نکته: جایگاه اسم مالک در زبان فارسی عموما بعد از اسم مملوک است. در انگلیسی این جایگاه برعکس است. در ساختن اسامی ملکی این یکی از اشتباهات بسیار رایج فارسی زبانان است. همچنین توجه داشته باشید که در زبان فارسی پسوند به اسم مملوک اضافه می شود ولی در انگلیسی این کار برای اسم مالک انجام خواهد گرفت.

قاعده عمومی: برای نشان دادن مالکیت یک اسم...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aedan
عقب
بالا