متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

ترسناک!

• نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها 2,258
  • کاربران تگ شده هیچ

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
سلام دوستان ! خاطره های ترسناک تون رو بگید

آخرین ویرایش
امضا : tosha

__Miss.senator

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
478
پسندها
3,307
امتیازها
19,173
مدال‌ها
13
کلا من عادما رو هم جن میبینم تو روشنی
حالا تاریکی دیع بماند:|

امضا : __Miss.senator

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,629
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
یه شب یواشکی رفتم سر کیف آجی تا یه چیز بزارم توش وقتی گذاشتم برگشتم که برم و خودمو بزنم به خواب که دیدم خواهرم پشت سرمه یه جیغ کشیدم که همه بیدار شدن خووووب حالا بیا و جمعش کن اصلا یه وضعی بود

امضا : KãrMãW

سالخورده و گربه اش

کاربر فعال
سطح
27

ارسالی‌ها
947
پسندها
19,437
امتیازها
42,073
مدال‌ها
36
شب بود منم همیشه خدا در این چندین سال زندگی حداقل ۸ سالشو تشنمه:/
رفتم بودم طبق معمول آب بخورم؛ یخچال گفت ترررررررررر هیچی دیگه جاتون خالی از ترس مردم و زنده شدم.
بله دیگه ما اینیم در این حد شجاع:)

امضا : سالخورده و گربه اش

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,629
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
همین شب قدر امسال خونه ی مامان مامانم بودیم که حیاط بزرگی داشت پشتش به خانواده ی بزرگ گربه زندگی می کرد ما هم بی کار گربه رو یه جا گیر انداختیم دری رو هم که می تونست باهاش برسه به مامان رو هم بستیم گربه بد بخت شروع کرد به دویدن به در که رسید دید در بستس رفت پشت جارو ما هم یه پخ کردیم گربه فرار کرد رفت زیر پرده ترسون و لرزون از اینکه گربه نپره توی دلمون پرده رو تندی زدیم کنار که گربه از وسط پاهام رد شد یه جیغ کشیدم که خودا می دونه تا یه ماه آب ونمک قرقره می کردم

امضا : KãrMãW

Mohammad.r

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
51
پسندها
1,046
امتیازها
11,273
مدال‌ها
1
یه روز تو ویلا بودیم یه خش خش دربالا درختا شنیدم فهمیدم انسانه تا یادمم نرفته بگم شب بود رفتم کنار درخت توجه نکردم ادم اونجاست یهو یه مار مصنوعی اومد بالا سرم منم خدانکنه جیغ بزنم مارو گرفتم با سرعت نور سرشو از تنش جدا کردم یهو پسرداییم داد زد عوضی اونجا بود ترسیدم ولی باز داد نزدم گفت عوضی مارمو پاره کردی مجبور شدم پول مارشم بدم:straight_face::straight_face::straight_face::straight_face::straight_face::straight_face:

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
آخرین بار کسی خواست منو بترسونه خواهرم بود که دو تامون همزمان از اتاق اومدیم بیرون تو راه رو تاریک بود
پشت سرم گفت پخ.منم اصلا حواسم نبود نه جیغی نه چیزی.بعد خود مریم شروع کرد جیغ زدن.برگشتم نگاهش کردم که در رفت،رفت تو هال.
بعد ازش پرسیدم چی شد؟جنی چیزی دیدی؟گفت وقتی گفتم پخ عکسالعمل نشون ندادی فکر کردم روحی ترسیدم!!
دوستان میخواید کسی رو بترسونید لطفا خودتون شجاع باشید!!

امضا : mehrabi83

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
این به خودم مربوط نمیشه اما گفتم بگم
کلا توی روستای ما خونه ها بزرگن و حیاطهای خیلی بزرگی دارن در حدی که یبار یه مسافر حیاط خونه عممو فکر کرده بود حیاط مدرسست@_@
بعد خب شبا تاریک میشه بدجور.شب مامانم گفت با دخترداییت برو اون ته حیاط فلان چیزو بردار بیار بعد خواهر بزرگم گفت منم میام(همون مریم:/)پاشدیم سه تایی رفتیم ته حیاط بودیم من کلم تو گوشی بود دختر داییم از خودش صدا در اورد منکه طبق معمول سرم تو گوشی موند ولی مریم کل حیاطو جیغ زنان در عرض یک ثانیه طی کرد رسید خونه فکرکنم بچه رکورد زد اصلا:/

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
آها یه خاطره دیگه در رابطه با دوستم
این بشر کلا ترسوعه خودشو شجاع نشون میده.گفت بیا فیلم ترسناک ببینیم گفتم باش رفتیم سراغ احضار 1
نشستیم فیلمو دیدیم حالا طول فیلم دیدن بماند بعد فیلم لب تابو بستم رفتم آب بخورم تا برگشتم سر جاش تکون نخورده بود یه لیوان آب یخ براش اورده بودم همرو خالی کردم روش تا سه ساعت جیغ میکشید منم نگاش میکردم
بعدمجاتون خالی یه پارچ آب و یخ خالی کرد روم هنوز که هنوز اسم اون فیلمو میارم میلرزه بچه

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
آها بالاخره از خودمم یادم اومد
داشتم فیلم ترسناک میدیدم اونم نصفه شب تنهایی همه جا سکوت بود توی فیلم توی واقعیت یعنی بادم نمیومد تو فیلم ساکت ساکت جای حساس بود
همه چی خوب پیش رفت تا اینکه یه ماشین بیشعور تیکاف کشید!!
همون لحظه یه چهره بد با صدای بدتر توی فیلم اومدجاتون خالی برا یه لحظه قالب تهی کردم:D

عقب
بالا