مرحله اول
برای تهیه ترشی زرشک خوشمزه ابتدا زرشک را تمیز می کنیم، سپس یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و زرشک را درون کاسه می ریزیم، سپس روی آن آب سرد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون آب سرد بماند.
مرحله دوم
حالا پس از گذشت این زمان وقتی گرد و خاک زرشک ها گرفته شد، آن را درون آبکش می ریزیم و مجددا می شوییم تا کاملا تمیز شود. در ادامه اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود، سپس یک پارچه تمیز روی سطح کار پهن می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زرشک ها را روی پارچه می ریزیم و اجازه می دهیم آب باقی مانده زرشک کامل خشک شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس زرشک را به همراه آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.