مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Zeynab7

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/8/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,571
سلام وقت بخیر.یه رمانی بود ک یه اکیپ باهم یه کافه میزنند بچه های به دانشگاه بودن یه دخترم بود اسمش بلوط بود اسم کافه هم اسم رمان بود

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,572
۱ رمانیم بود که پسره لال بود. داستانشو نخوندم فقط محتواشو یادمه که میدونم پسره لاله. اگه میشه رمانایی که توش پسره لاله رو بهم معرفی کنین. فقط رمان ( این اسمش عشق نیست ) نباشه.ممنون :458083-4185d00c33d822db61caa9316fe525d5:
رمان زوروان پسره لال بوده ولی الان با لکنت حرف میزنه تا حدی خوب شده

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,573
میشه رمانی معرفی کنید که توش یه بچه شیرین زبون باشه؟؟

Fariba aaa

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
24/4/20
ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
سطح
1

• #1,574
میگم اسم این رمانی که لطف کردین رو همین الان زدم تو گوگل ولی این اسمو نیاورد. اسم ( زروان ) رو آورد که خلاصه ش اینه که دختری میره از بچه‌های ۱ مردی پرستاری میکنه. آیا این رمانی که گفتین همینه؟؟ :458063-24830a1ab7dc172d1979dd5bd0d18bf9:
همین رمان درسته.زروان

z.b

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/8/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,575
سلام وقتتون بخیر دنبال ی رمانی هستم که خانمه تو تصادف همسرش و بچه های دوقلو شو که اسماشونم پریا و پوریا بوده رو از دست میده ی پسره هم بهشون زده که خانواده پسره میان تو بیمارستان که رضایت بگیرن بعد طی ی اتفاقاتی خانمه وارد خانواده پسره میشه و مجبور به عقد میشه .لطفا اکه میدونین بگین اسمشو
کسی نمی دونه من دارم خل میشم

دخترآشفته

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
15/8/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
0
سطح
0

• #1,576
سلام
رمان درمورد دختری بود که واسه یه کار توی یه خونه یه مرده پولدار استخدام میشه . مرده یه بچه داره که پسره و حدود 4 یا 5 سالشه
زن مرده نمدونم مرده یا هم طلاق گرفته دختره با پسر مرده اخت میشن دیوارای اتاق پسره رو رنگ میکنن بابای پسره رو اذیت میکنن و از این حرفا اخرش هم با مرده عروسی میکنه در ضمن توی حیاط خونه هم یه ابشار مصنوعی فکر کنم هست
فک کنم اسم رمان نیما

fatemahdelvar1991

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/8/20
ارسالی‌ها
8
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

• #1,577
سلام خسته نباشید
دنبال یه رمانم در مورد یه زن که تو سن ۱۶سالگی ازدواج می‌کنه ،شوهرش پزشک ،دوتا بچه داره ، یه دختر یه پسر ،سن 30سالگی با یه پسر دوست میشه همیشه ساده پوش بوده از شوهرش جدا میشه بعد بخاطر دخترش دوباره ازدواج می‌کنه با شوهرش

تسنیم

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
سطح
0

• #1,578
سلام وقت بخیر.یه رمانی بود ک یه اکیپ باهم یه کافه میزنند بچه های به دانشگاه بودن یه دخترم بود اسمش بلوط بود اسم کافه هم اسم رمان بود
شاید رمان(ماهی سفید)باشه عزیزم

Yeganeh_y___

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
27/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,579
داستان مردی ب اسم فریاد عکاس پرتره ک بعد از مرگ همسرش با اصرار خانواده ها خواهرزن نوزده سالش نوازش رو به عقد در میاره من رمانو تو تلگرام تصادفی یه پارتشو دیدم و خیلی دوس داشم بخونمش اما پیداش نکردم اسمشم ننوشته بود مثه این که فریاد سالها پیش عاشق نوازش بوده و ازش یه عکس گرفته بوده ک توش نوازش از ته دل میخندیده و موهای خیلی بلندی داشه و دیگ‌نمیدونم چیشد ک با خواهرش ازدواج کرد اگ کسی اسم رمانو میدونه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنه مرسی

Demi lavanto

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
27/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,580
سلام

دنبال یه رمانی هستم که خیلی جزئیاتشو یادم نمیاد و حتی نمیدونم داستان چجوری شروع میشه چون از وسطاش خوندم
فقدر یادمه اسم دخترشون که بدنیا میاد رو مادرش میزاره هانا چون پدرش اون اسم رو خیلی دوست داشته
این دختر(هانا)سالها بعد پدرش رو میبینه در حالی که نه دختر میدونه پدرش رو داره ملاقات میکنه نه پدر!
یه تیکه ایم که از رمان یادمه اینه که پسرِ قصه سگ داشته که خیلی هم دوستش داشت اما وقتی سگ به دختر حمله ور میشه پسره با تیر سگشو میکشه!
میدونم اطلاعاتم زیاد نیست ولی بشدت دوست دارم این رمان رو پیدا کنم و دوباره بخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.