نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mebrahimi97

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
6
امتیازها
3
  • #2,201
میشه رمانی معرفی کنید کهپسره دختره رو از یه جایی یا از یه وضعیتی نجات بده بیاره پیش خودش و مراقبش باشه؟
رمان زحل

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #2,202
سلام دنباله رمانیم که پار سال خوندم ولی هرچی فک میکنم اسمش یادم نیست راجب دختریه که خانوادش به خارج میرن و این دختر مجبور میشه پیشه پسره فامیلشون که فکر کنم پس عموش بود بمونه،کلی کل کل میکنن و عاشق هم میشن ولی بعد برگشت خانواده دختر پسر برمیگرده خارج،دختر افسرده میشه و شروع به بزرگ کردن بچه خواهرش که تازه به دنیا اومده میکنه،پسر بعده یه سال برمیگرده و خواهر زاده ی دختر جلویه پسره به دختر میگه مامان و پسره کلی شوکه و ناراحت میشه...
توروخدا اگه کسی میدونه بگه اسمشو
کی گفته من شیطونم

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #2,203

Noono23

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
21
امتیازها
40
  • #2,205
سلام دنباله رمانیم که پار سال خوندم ولی هرچی فک میکنم اسمش یادم نیست راجب دختریه که خانوادش به خارج میرن و این دختر مجبور میشه پیشه پسره فامیلشون که فکر کنم پس عموش بود بمونه،کلی کل کل میکنن و عاشق هم میشن ولی بعد برگشت خانواده دختر پسر برمیگرده خارج،دختر افسرده میشه و شروع به بزرگ کردن بچه خواهرش که تازه به دنیا اومده میکنه،پسر بعده یه سال برمیگرده و خواهر زاده ی دختر جلویه پسره به دختر میگه مامان و پسره کلی شوکه و ناراحت میشه...
توروخدا اگه کسی میدونه بگه اسمشو
سلام منم خیلی دنبالش گشتم اسم پسره تیام بود فکر کنم اگه پیداش کردین به منم بگید خیلی قشنگه

*Pantea*

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
368
پسندها
3,554
امتیازها
16,913
مدال‌ها
1
  • #2,206
سلام منم خیلی دنبالش گشتم اسم پسره تیام بود فکر کنم اگه پیداش کردین به منم بگید خیلی قشنگه
اسم پسره آرمانه، رمان کی گفته من شیطونم

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,207
ی رمان که فاصله سنی دختر پسر زیاد باشه و دختره بچه سال باشه.یا ازدواج اجباری و خونبس معرفی میکنین؟
سرگیجه های تنهایی من.فرستاده .طلوع از مغرب

Noono23

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
21
امتیازها
40
  • #2,209
م
ی رمان که فاصله سنی دختر پسر زیاد باشه و دختره بچه سال باشه.یا ازدواج اجباری و خونبس معرفی میکنین؟
میگل ...بگذارآمین دعایت باشم...ازدواج اجباری

Noono23

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
21
امتیازها
40
  • #2,210
ب
میشه رمانی معرفی کنید که توش بچه کوچیک باشه؟
زروان و زندگی خصوصی و روز نود و سوم و نیما رو خوندم
[/QUOTEبگذار آمین دعایت باشم...ایلگار دخترم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا