نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

princesss

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,231
سلام دوستان من یه رمانی خیلی وقت پیش خونده بودم الان دنبالشم
یه دختره بود جدا از خانوادش زندگی میکرد چون پدرش میگفت اون حرومزادس رو پای خودش وایستاده بود و طراح لباس بود بعد یه مردی که ترک بود واسه اینکه نزدیکش بشه هی کمکش میکرد.. خانواده دختره هم خیلی پیچیده بود
اگه کسی اسم رمان و میدونه لطفا بگه

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,232
یه رمان بود تو روبیکا فک کنم چند پارت خونده بودم داستان درباره ی یه حاج اقایی که خانوادش اصرار دارن ازدواج کنه
میره و با یه دختر که جلف و شیطون هست و فاصله سنی شون زیاد هست ازدواج میکنه میشه اسمشو بگید
ببخشید بد توضیح دادم

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #2,234
سلام دوستان من یه رمانی خیلی وقت پیش خونده بودم الان دنبالشم
یه دختره بود جدا از خانوادش زندگی میکرد چون پدرش میگفت اون حرومزادس رو پای خودش وایستاده بود و طراح لباس بود بعد یه مردی که ترک بود واسه اینکه نزدیکش بشه هی کمکش میکرد.. خانواده دختره هم خیلی پیچیده بود
اگه کسی اسم رمان و میدونه لطفا بگه
رمان همین که کنارت نفس میکشم

R521

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
29
پسندها
34
امتیازها
40
  • #2,236

Hamtaa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
15
امتیازها
40
  • #2,237
سلام ببخشید من یه رمانیو خوندم الان در به در دنبالشم یه دختره بود اسمش هدیه بودهمراه دوستش بهار میره مهمونی بعد توی مهمونیه یه پسزی فکر کنم اسمش سامیار بود به هدیه ت*جاوز میکنه بعد اینا مجبور میشن با هم ازدواج کنن تا همینجاشو یادمه لطفا اگر کسی میدونه بگه
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,238
سلام
میشه رمانی معرفی کنید که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه و صرفا راجب یه پسر بدزبون و این کلیشه ها نباشه؟
رمان اسطوره
دون جوانی
زن کمانگیر
مرکب سیاه چشمانش

آخرین ویرایش

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,239
دنبال یه رمانم
داستان اینه که دختره اسمش یادم نیست با کسی که دوسش داره ازدواج میکنه اسمش علیه فک کنم بعددوست شوهرش عکس از دختره واسه شوهرش میفرسته که زنت هرزست پسره باور میکنه و زن دوم میگیره و دختره خدمتکار خونش میشه و خیلی اذیتش میکنه یه شب پسره م**س.ت میکنه و میره پیش زن اولش بعدفراموش میکنه چندوقت بعد دختره حالش بد میشه میرن بیمارستان میگن دختره حاملست پسره همونجا ولش میکنه و حضانت بچه هارو میده به زنش بعداز چن سال میفهمه دوستش چیکار کرده و اینکه زن دومش خیانتکاره و بچه از خودش نیست میره دنبال زن اولش
کسی نمدونه اسمشووو
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,240
سلام.کسی میدونه رمان ققنوس خانم بهاره تابعیان جلد دومش نوشته شده یا نه؟اگر اره اسم جلد دوم چیه؟ممنون میشم بگید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا